Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim eltim 180 e yakin bir boyda. Hatta evde yururken basi avizeye bile carpiyo. Bende 162 boyundayim. Gelen giden kayinvalideme benim guzelligimi tatliligimi soyluyor. Kayinbabam bile bana sana ne giysem yakisiyor kizim dio. Ayni elbiseyi bende eltimde giydik o gulyabani gibi oldu
33 Yorumla- +1 yıl
Ahahah 😄Ya bir kere 1.80 boyunda kadın ponçik, tatlı, şirin olamaz kazulet olur zayıfsa Victoria secret mankeni esasında gezer ama yine kurtarmaz
- +1 yıl
aynen öyle ;))
- +1 yıl
mesajla beni,;)))
En İyi Cevaplar
1.80 lik kızlar olarak böyle görüyoruz örnek yanlış
türkiyedeki ya da dündaki hangi erkek bacakları uzun bir kadını istemez
cdn.images.dailystar.co.uk/.../...swift-240243.jpg40 Yorumla
+1 yıl180 görünüm açısından iyidir ama iç geçmiş meyva gibidir 160 candır can:) bende 192 yim bu arada:) ama 160 can:)
20 Yorumla
+1 yılFizik önemli. Ayrıca karşısındaki erkekte.. 175 erkeğe 180 kız abes olur tabi.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 14,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer ikisi de gadasi
00 Yorumla
+1 yılTürk kadınlarının boylarını beğenmeyen Türk erkekleri sanki kendileri çok uzunda kimisinin boyu kadınların boy orantıları ile aynı
11 Yorumla- +1 yıl
Yukarıda 1.75'lik boyuyla 1.70 isteyen var 😂Yahu el insaf kız topuklu giyer de nasıl ezilcegini tahmin edemiyor
+1 yıl1.60 lar cadı oluyor
1.80ler çok havalı oluyor
1.70ler ideallll ❤70 Yorumla
+1 yıl160 diyen erkekleri tebrik etmek istiyorum 😁 sevin ve beğenin bizi..😌
30 Yorumla
+1 yıl1.80 çok 1.60 da az ortası iyidir. Ama vücut yapısı da önemli boyu iyi olup armut görünümlü olmamak gerek
10 Yorumla
+1 yılsecmek icin boya birde kiloyu eklemek lazim. o da onemli
31 Yorumla- +1 yıl
Doğru mesela Megan Fox 1.63 boyunda, ama çok zayıf 1.70 görünüyor
+1 yıl180 mükemmeldir. benim boy 187.
180 kızlar ulaşılmaz gibidirler ayrı çekici oluyorlar. erkeklerin geneli 170 üzeri kızları daha çekici bulur ama boyları yetmiyo diye 160a talimler.😂21 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin %90'ı minyon sever, kendi adına konuş ayrıca kekoo tipinle bizi sevmemene çok sevindim 😄
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoyu boyuna olmalı. 180 olmayan erkek napsin 180 olanı. Erkek uzun olmalı. 180 lik kadını tercih eden erkek 190 olmalı ki uyum olsun
20 Yorumla
+1 yılMinyon kızların yüzü güzel, tatlı olursa uzunun şansı yok benim gözümde fotolarda 1.60 da tatlılık göremedim çok ciddi o yüzden kesinlikle 1.80 lik kız diyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBen tipsizim 1.60lık kız da 1.80lik kız da bana bakmaz.
30 Yorumla
+1 yılBenim boyum 1.83 o yüzden 1.80 isterdim. Biyum 1.70 lerde olsaydi 1.60 olurdu
12 Yorumla- +1 yıl
Cahil misin? 1.60'lık kız 1.80'lik erkekle yakışır çünkü erkek kadından ne kadar uzunsa o kadar iyidir. kadın 1.80 ise 1.96 vs basketçi bulucak başka çare yok
- +1 yıl
Benim görüşüm bu arkadaşım sen git kendine öyle erkek bul 😀 cahilliğime ver apla ben daha küçük bir cahilim.😀
1.80 lik çok iyi oluyor benim boyum 1.83 eşim 1.82 bakan bir daha bakıyordu
01 YorumlaZayıfsa bakarlar, ancak uzun boylu ve iri kıyım, balık etli kadın çok çirkin olur
+1 yılAdil değil, bence ya :) 1.80 olup Isabel Goulart gibi olacaksa 1.80lik ama böyle olacaksa Scarlett Johansson tabii ki.
*Gecen bol olsun.*00 Yorumla160 :) kız dediğin ufak tefek olcak ele avuca gelcek;)
40 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. 1.80 de çok be kendimden yola çıkıyorum 1.75 bile upuzun kalıyo o yüzden 1.60 daha yakın gibi geldi :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılboy ortalaması 173 174 olan türk erkeği tabiki bu soruya 1.60 diyecektir :D ikisinin ortası 170 kız en iyisidir
01 Yorumla- +1 yıl
Onu sormadım
Gizli Üye(30-35)+1 yılCankm keşke ikisinide aynı kıyafetlerle karşılaştırmışsın birinde topuklu diğerinde spor ayakkabı. ve uzun boylu kadınlara topuklu daha çok yakışıyor
09 Yorumla- +1 yıl
Saçmalamassın, uzun boylu kadınlara topuklu iğrenç oluyor. Ama minyonlara topuklu acayip iyi oluyor
Cevap sahibi+1 yılBenim boyumd 167 ama ben uzun boylu zayıf manken gibi kızlar giyince beğeniyorum. bir özge ulusoyun serenay sarıkayanın fotoğraflarına bakarsan anlarsın ne demek istediğimi
- +1 yıl
Özge de, Serenay da çirkin bana göre en güzel kıyafeti giyseler güzel olmazlar kendini kandır topuklu en çok minyon kadınlara olur ve uzun boylulara iğrenç oluyot
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana değiştiremeyeceğin şeyler için çok kafanı yorma... Mutlu ol boyunla kimseyide kıskanma bence canım. kendinle barışık ol hayat öyle güzel
- +1 yıl
Yeterince güzelim, yüz güzelliği olmayan kimseyi kıskanmam 😊
Cevap sahibi+1 yılUzun boylu sayilmam bende ama senin yaptigin kiskanclik bence.. profilinde kapak fotograftaki senseb vah vah yani ozge ulusoyu begenmeyen sensen..
- +1 yıl
Özge Ulusoy güzel ya da seksi değil ki sadece uzun boylu, ve 0 beden olduğu için kıyafetleri iyi taşıyor tahmin edemiyceğin kadar güzelim 😊
- +1 yıl
Ayrıca bir 5 cm uzun olmayı isterdim ama en büyük derdim bu olsun, bana kıskançlık yapıyorsun diyorsunuz kapak fotoğrafında sadece kocaman göz var onun neyine vah vah 😂Kadınlar iri göz için makyaj hileleri yapıyor kiskanma sekerim
Cevap sahibi+1 yılValla benim kimseyi kıskandığım yok yaptığın yorumlardan belli kimin içten içe hasetlendiği😂😂
1.65 1.70 olmalı 1.60 kısa bence birde hamilelik döneminde boy dahada kısalır ayrıca alttaki yorumlara baktım kimseye kısa boyluluğu sevdirme gibi bir hakkın yok insanlar kısa sevecek diye bir kaidede yok
11 Yorumla- +1 yıl
İnsanlara dünyaya gelirken seçme hakkı verilmiyor, yani boyunu ya da yüzünü sen seçiyorsun ama karekterini seçebiliyorsun sen Kezbanlığı seçmissin, karektersizligi bende 1.80'lik kızları sevmiyorum ullan adam kadınla sevgili mi oluncak, maça adama mı arıyor bir de iri kıyım olursa vah haline 😂Kıskanma kezbanım uzun boylu, kültürlü erkekler minyonlara hasta ayrıca doktorlara göre 1.60 kısa değilken sen cahiline göre kısa ve senin mi düşüncen önemli. 😄Hamilelikte bo falan kısalmaz bu kadar aptalca bir şey duymadım sarkarsın, kilo alırsın sen 1. ci kadın kadar güzel misin? 1.60 boyu onun ama tırnağı edemezsin
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1.60 iyidir kısasının tribi çekilmezken uzununu düşünemiyorum
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaklılığımın ispatı herhalde soruyu soran kız uzun olmalı ki.. diğer yorumlarda kısaları ezikliyor 😂
- +1 yıl
Kimseyi eksilemiyorum ben.
Ya Scarlett varken diğerini koyman absürt olmuş bence. ne bileyim Doutzen, Candice falan koyaydın bari
15 Yorumla- +1 yıl
Scarlett Johansson Sinem Öztürk'ten güzel değil bence
- +1 yıl
Sonuç olarak Sinem'in de ağzı çirkin, Scarlett'in de ağzı çirkin bir eşitsizlik yok 😊
- +1 yıl
Scarlett Johansson gayet çirkin, yamuk ağızı abartıldığı kadar güzel bir kadın değil sadece çekici balon gibi şişti ya çirkin yanlarına gözleriniz kapali sinem ondan daha güzel valla 😊
+1 yılBenim boyum 1.80 değil, 1.80 kızı ne yapayım?
20 Yorumla1.60 esmer way baboo sabaha kadar yanımda olsun konuş sa bile dünyadır dünya
00 Yorumla1.70 olan yani ortası.
01 Yorumla- +1 yıl
Onur sormadım
+1 yılHer olasılık dahilinde, 1.60
10 YorumlaEvlenmek için 1.60 eğlenmek için 1.80 :)
20 Yorumla1 80 niye cokmu kisasin 😂🤣😂😂
13 Yorumla- +1 yıl
Ben eksilemedim. 😑
+1 yılTam ortası 170 175 arasi daha iyidir 🙆
11 Yorumla- +1 yıl
Güncellemeye bayıldım 😄😍😍😍😍
- Güzellik & Bakım konusunda 428 cevap paylaştı.
+1 yılİkisinin tam ortası 1.70 olan kız :))
10 Yorumla Güzellik & Bakım konusunda 872 cevap paylaştı. Kesinlikle 1.80 uzunum çünkü.
11 Yorumla
+1 yıl1.60 minyon kız seviyorum ben
10 Yorumla
+1 yıl160 hoştur bir topuklu giyer 180 olur
10 Yorumla160-1.70 arası iyi bana gore.
10 Yorumla
+1 yıl160 ama şık olsa 168 falan
10 YorumlaBenim boyum 1 68 gayette memnunum ☺
00 Yorumla
+1 yılBence sutun gibi bacakları olsun
00 YorumlaKıyaslamada ki lükse bak.
03 Yorumla- +1 yıl
Ne fark eder? Scarlett Johansson Sinem Öztürk'ten güzel değil bence sadece seksi
- +1 yıl
İkisinin de ağzı kötü, önemli olan fizikleri ve bakımlı olmaları
+1 yılSeveceğim kız daha hoş görünür
10 Yorumla1.60 - 1.65 arası ideal
00 YorumlaErkekler 160 i daha cekici buluyo
00 Yorumla
+1 yıl2. ci fotodaki benım olsun 5 gun yatakdan cıkmam
14 Yorumla- +1 yıl
BU arada yorumları okudum soruyu soran arkadaş senın boy takıntın var galıba 150sin ki milledi eleştirip duryosun benım boyum 196 mesela 180im altındaki kız bacımdır
- +1 yıl
Boyum 1.50 değil, 1.60 ve kimseyi eksilemiyorum her görüşe saygım var ama insanları aşağılayarak verilen yanıtları eksiliyorum mesela senin gibi 2. ci fotoğraftaki iri kıyım, yüzü de çok güzel değil boyu uzun diye harika olmuyor
- +1 yıl
sende bı ozguven eksıklıgı ve ezık pısıkolojısı sezdım ben
- +1 yıl
Çok güzelim, herkes hayran bana o dediğin sende var bence resminden öyle anlaşılıyor kıl kuyruk tipin var 😄
1.80 olsun benim olsun 😎
12 Yorumla- +1 yıl
Senin boy kaç ki?
170 bence
40 Yorumla
+1 yılYemekte kimyon kadinda minyon kanka
10 Yorumla
+1 yıl1.80😁
48 Yorumla- +1 yıl
Senin boy kaç ki?
- +1 yıl
187.
- +1 yıl
180 hoş dedik diyemi eksi yiyoruz sdopsdf
- +1 yıl
Off ben kimseyi eksilemiyorum.
- +1 yıl
o zaman yer elmasının biri eksi atıyor sdopds
- +1 yıl
resimden boy ölçümünü nasıl yapıyorsun 😂
- +1 yıl
Boyu uzun olan resimden belli olur, bunu anlamayan geriizekalidir.
- +1 yıl
Sadece kafam gözüküyor seninki arif gibi element uydurmak bayan zeki sdospsdp
tabi at olan tam bir kısrak 1.80
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılalttakinin boyu kaçsa o
00 Yorumla
+1 yılMinyon olcak kucağa gelcek abi
10 Yorumla
+1 yıl1.70+
11 YorumlaOnu sormadım! Ya sizin anlayışınız gıt, aptall mı? Ben iki seçenek sunuyorum abuk sabuk yanıtlar yetti
+1 yıl180 daha hoş
12 Yorumla- +1 yıl
Bence kız dediğin 1.65 olmalı, 1.80 ne ya halısaya mı çağırılcak 😂
- +1 yıl
Uzunluk iyidir 😂
+1 yıl160 candır..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl180 çok iyi sporcu değilse tabi
00 Yorumla
+1 yıl1.60 lık
10 Yorumla
+1 yılİkisi de değil
10 Yorumla
+1 yıl1.80
12 YorumlaSenin boy kaç ki?
- +1 yıl
1.85
170 güzel bence
01 Yorumla- +1 yıl
Onu sormadım ama
+1 yıl180 de neymiş😂
10 Yorumla
+1 yıl1.60 bana göre 😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl170 olsun benim olsun 😅
013 Yorumla- +1 yıl
Senin boy kaç ki?
Cevap sahibi+1 yıl175
- +1 yıl
Sana o boy fazla 😂Kızla erkek arasında 5 cm olur mu hiç? Kardeş gibi görünürler 1.70'lik kızlara 1.88, 1.90 erkek ideal sana 1.60'lıklar
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptığını söylemelisin yoksa seni ciddiye alıp yorum yapmıcam bidaha
- +1 yıl
Kız topuklu giyerse napıcan? Senin boy kısa 😂
- +1 yıl
Ben 1.70 olsam asla 1.75'lik kısa erkekle olmam. 1.88 'lik taş gibi kapı gibi adamlar dururken seni napsinlar? 😄erkeğe göre çok kısa olmasan da uzun değilsin
Cevap sahibi+1 yılBenim boy kısa? 175 çevrende kaç tane erkek var acaba
- +1 yıl
Çevrem de hep 1.80 ve 1.90'lik adamlar var ve erkek arkadaşlarım cogu o 1.75 civarında kısa topuklu giyince benden bile kısa oluyorlar
Cevap sahibi+1 yılPardon da seni ne yapsınlar acaba? Herkes beynini yemiş bu sitede. Eskiden samimiyet vardı aşk sevgi vardı olduğu gibi kabul etme vardı şimdi herşey şekil yapay ayrıca 178 boyunda kızla 3 sene ilişkim oldu sen şimdi git eline cetvet al 20 cm lik onunla oyna
Cevap sahibi+1 yılÇevresindeki 190mıimışmış 180mişmişmişmiş 😅😅😅 baban basketbol antrenörüyse nba da çevren mantıklı gelebilir 😂
- +1 yıl
Ona bişey diyemem, ama erkek için uzun kız küçük düşürücü oluyor erkek kızdan isterse 30 cm uzun olsun önemsiz 😊Ben ilişkide, aşkta boya bakmam sadece senin gibi uzun olmayıp gözü yükseklerde olan erkeklere sinir oluyorum senin 1.50'lik kızlara kısa demeye bile hakkın yok
- +1 yıl
1.88'lik kapı gibi adamla flört ettim sen kısasın kindarlık yapma. 😊
- +1 yıl
Neden küçük düşürücü olsun ki? Kompleksleri olan hayatı başarısızlıklarla geçen biri değilim şükür :) çokta yakışıyoduk yani 188 190 taş gibi oluyor dimi? Futbolcuların peşinden koşup muhasebeciyle evlenen kız tipisin bence kızma şahsi düşüncem 13-14 yaşında gelişimini tamamlayamamış özellikle karakterini oturtmamış bir yapın var altta kalıp ezilince sadece engellersin zavallı
+1 yılKısa daha hoş.
00 YorumlaKesinlikle 1.60
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım