Ya sanirim benim burnum biraz uzun😂 Kökenimde lazlik ve araplikta var ama cidden uzun burnum arada bir dalga konusu oluyorum ama genelde pek sorun olmuyorda özgüvenim çok düşük bu konuda. Dalga geçmeyin please😂 tabi fotolarda efektle kapatabildim kadar kapatıyorum ama görebildiğiniz kadarına yorum yapın
Kapatabildiğim kadar kapatıyorum derken komple silip atmışsın profilde valla helal olsun voldemort görse kardeşim der sarılır sdfgsvsd her neyse burun biraz uzun evet ama sorun olacağını sanmıyorum. Benim de uzundur biraz estetik falan da tarzım değil pek. Pozlarını beğenmedim ben sadece genel olarak.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya silip atmak değil aslinda efekt koyunca öyle oluyor. Photoshop felan bilsm yaparımda bilmiyorum 😂
Ya affedersin ama, burnunu göremiyoruz. Duck face falan yapmaya çalışırken biraz fail olduğunu görüyoruz. Burnunu yorumlamamız için burnunu görmemiz gerekli.
2. Fotoğrafı Burun İçin Göderdiğini Sanmıyorum. Gelelim Burun Meselesine Burnun Şöyle Olmalı Böyle Olmalı Neden O Kalıba Girmek Zorundasın Ki Ne Güzel Has Bir Özelliğin Var
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Herkese söylüyorum sanada söylücem baska amacim olsa baska knu açıp vücudumu atarım. BURNUMUN BELLİ OLDUGU FOTOLAR BU 2Sİİİİ...
İnandirmak zorunda değilim tabi ama. yapmadığım bişey için saçma düşüncelerle karşılaşmaktan usandım artık. Bu burunla ilgili değil her konuda böyle oluyor. bir salın artık
güzel bir kızsın ama her insanda olan kusur senin burnuna vurmuş demek ki :) seni seven böyle sever takılma fazla. bu arada espri yapıyordum alınmadın değil mi?
Snapcukta efek varya burnu falan buyutuyo. Sen o efektin vücut bulmuş halisin ya şu buruna bak 😂😂 kusura bakma telefona kaydedicem. Moralim bozuk olduğunda bakıp gülerim 😄
Benim gözümden bakarsan öyle 😄 ama senin gözünden bakacak olursak yazık olmuş. Hadi bunu estetikle düzelttin diyelim. Bak burnun dışında tamamen harika görünüyosun. Burnunuda estetikle halledersin ama bide bunun genetik olan tarafı var. Seni görüp sana deli gibi aşık olan birisi evlendikten sonra çocuk yapmak isteyecektir ve doğan çocuğu görünce yaşayacağı hayal kırıklığı muhtemelen kötü hissettirecektir. O an orada olmayı isterim işte 😂
Pff😑 Seven böyle sevsin kardeşim kocama sevgilime veya ona buna beğendirmek için ameliyat felan olmam ben. Bide onun günahini cekemem bencede ayril artik.
Tamam tamam kızma 😄 Takıldım sadece biraz o kadar. Burnun güzelliğini etkilememiş. Ama gözlerindeki lensler gereksiz. O bir eksi olarak duruyor. Bunun dışında fiziğin harika ve gülüşünde çok tatlı. Gayet iyisin 👍 Özür dilerim tekrardan. Benimde huyum bu insanları sinir etmeyi seviyorum 😄
Bahsettiğimiz estetiğin sağlık için olmadığını biliyoruz. Ve insanlarin O kadar derdi tasasi varken çalisip kazandiği paralarla estetiğe mi koşsunlar. He zenginler ayrı tabi onlar zaten baştan aşağı estetik
Saglik icin ablaminda burnunun ustu uzundu nefes almakta zorluk cekiyordu estetik olunca burnuda duzeldi nefesi de daha iyi alabiliyor. Saglik aoeunu yoksa sıkıntı yok. Ben kimsenin dia gorunusunu yadirgayacak bir insan degilim.
Yağmur, neden duck face yaptığını açıklar mısınız? cidden o uzun burnun güzel duruyor pek erkekler dikkat etmez. Laz burnu gibi olmasın yeter. Ama duck face cidden iticilik ötesi..
Bir insanda fazilet olmadıktan sonra dünya güzeli olsa ne olur boşver kardeşim takılma böyle şeylere bence sorma böyle sorular kime ne kime ne ne güzel işte kompleks yok sende harbi kızsın kardeşim
En İyi Cevaplar