Loreal'in şampuanını ben de aldım. Kuru saçlarda etkili bir ürün. Saç kremi istemeyen, saçı yumuşacık yapan bir ürün. Tek dezavantajı bana göre maşa yaptıktan sonra saçın 2 saat içinde eski haline dönmesi. Onun dışında saç çok güzel kokuyor ve pırasa gibi dümdüz oluyor.
Ama uzun vadede zararı var krem saç ucu içindir dibe gelmesi zarar verecektir ayrıca gamze eksi videosunda aslında sacinin kendi rengi olmasına rağmen arada kalan boyalarini bile akittigini söyledi sen düşün içinde nasıl zararlı kimyasallar var normal bir sampuandan daha zararlı çünkü 3 u bir arada olduğu için hepsi etkili olsun diye daha çok zararlı madde giriyo
Hayır bn hiç okumadım çünkü biliyorum diye kusura bakma canım yaa hahaha 😂 her şampuanda alkol vardır tabiki hiç içeriğini okumadın mı parfüm bile var yani iki olunca canım
Hiç kullanmadım ve de bn şampuan kullanmıyorum cidden sağlıklı değil sürekli aldığım bı sabun var mükemmel hem normal sabun değil yani bazik özelliği düşük hemde badem yağlı guzel naif bı kokusu var hemen yağlanmayı azaltıo canım iyi geliyor benim saçıma kabartmioda
En İyi Cevaplar