A101 Golden Rose maskaralarından hangisi daha iyidir? Hangisi daha iyidir? Siz hangisini kullandınız? İstediğim uzatsın kıvırsın ve hacim versin. Fırça yapılarından hiç anlamam, daha önce yeşili kullandım harikaydı ama artık yokmuş A101 de. a101 golden rose maskaralar
Golden Rose göz makyaj ürünlerinde gerçekten en iyi markalardan. Hem göz kalemleri hem de maskaraları şahane ve asla yarı yolda bırakan cinsten değil. Fiyatları da gayet uygun. Benim kirpiklerim kısa ve az olduğu için bol bol maskara kullanmak zorunda kalıyorum. Hatta bazen takma kirpiklere bile başvuruyorum. İpek kirpik de yaptırmayı düşünüyorum hatta. Bu nedenle kirpiklerimi uzun ve dolgun gösteren maskaları kullanmayı tercih ediyorum. a101 rimel konusunda bir tanedir. Çünkü çeşit çeşit markanın maskarasını satıyor. a101 maskara
A101 Golden Rose Rimel ve Maskara Fiyatı Nedir?
A101 sağolsun her ürünü diğer marketlerde satılana göre çok daha uygun. Üstelik aynı kalite. Golden Rose Maskara Instant Full Volume maskarası mesela 14 TL'ye satılıyor. Bu maskaranın normal fiyatı 20 TL civarı. a101 maskara konusunda dediğim gibi çeşit çeşit marka getirdiği için her cebe uygun fiyatta maskara bulabilirsiniz. a101 golden rose rimel fiyatları çok ucuz. 20 TL'den yukarı bir maskarasını bulamazsınız burada. Golden Rose Maskara Perfect Lashes maskarası mesela 13 TL. Golden Rose Maskara 3D Fantastic 17 TL. a101 golden rose rimel
A101 Golden Rose Rimel ve Maskara Yorumları Nelerdir?
Dediğim gibi Golden Rose göz makyajı ürünleri konusunda çok başarılıdır. Maskalarına kötü yorumda bulunan pek kimseyi bulamazsın. Özellikle de dolgunlaştırma etkili maskaraları paha biçilemez. a101 golden rose rimel kullananlar genelde daha dolgun yapıyor diye kullanıyorlar zaten. a101 marketlerinden alma sebepleri de fiyatının çok daha uygun olması ve ürünlerinin sürekli tazelenmesi. a101 maskara kullananlar bilir ki ne zaman a101'e giderlerse istedikleri ürünü hemen bulabilirler. Gratis, Watsons gibi mağazalar bu kadar sık yenileme yapmıyor ve daha pahalıya satıyor. a101 golden rose rimel kullananlarUmarım bu yazım işinize yarar. Güzel günlerde maskalarınızı kullanın. :)
🎈Golden rose güzel markalardan biri. Ve oldukça kirpikleri uzun, doğal gözükmesini sağlıyor. Daha önce kullandım ve başarılı buluyorum. Onun haricinde, farmasinin ürünleride bence gayet başarılı. Farmasi maskaralarınada bence bir göz at derim..
0|0
0|0
Afraa2727 | Güzellik & Bakım konusunda 542 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Merhabalar a101 den değilde bu markanın aynı rimelini Watsons da temin ettim kullandığım iın rengi yeşil Di baya beğendim yeşil rengi burada yok ama a101 de vardı gördüm yeşil olanı kullabilirsiniz
ben aldım şu an kullanıyorum bence kötü değil ya ve fiyatı uygun. zaten fiyatı uygun diye almıştım orası ayrı :D üst üste iki kez sürünce gür gösteriyor kirpiklerimi fiyatına göre iyi
Bende turuncusu ve sarısı var ikisi de çok iyi. Fiyatına göre çok başarılı, ben A101'den 13 liraya falan aldım ama bazı yerlerde ve internet sitelerinde daha ucuza 6 liraya falan bulabilirsin.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş