Valla çok ciddi söylüyorum ne Hollywood''a, ne başka ırkta çok güzel yüzlü yabancı kadın görmedim zaten ünlüleri, mankenleri bırakın estetik, rütüj, photoshoplarla düzeltiriyorlar ama şöyle çok fazla güzel yüzlü yabancı kadın görmedim genelde gözleri hep küçük, dudakları silikon, sarısın bu halde çok güzel diyor bir takım cahil insanlar. Yabancı kız Yüzü.(Çok cirkin ve orantısız hatlar buna güzel diyenin aklına ben ) Türk kızı (Şundaki yüz güzelliğe bakın, kusur yok resmen) Türk kızları gerçekten çok güzel yüzlü oluyor, tek sorun fizik ona dikkat etmiyoruz yabancı çirkin kızlar galip geliyor bizden o açıdan eline kız eli degmemis, tipsiz kekooları bosverin o cahiller yüzeysel bakmaz şu üsteki sarı çiyana bile çok güzel derler yamuk burnuna bakmadan siz çok güzelsiniz sadece spor ve diyet yapın. 😊
Yabancı kızların yüzleri çok çirkin, fizikleri neden harika oluyor sizce?
Kac tane yabanci kiz erkek gordum erkekte gordum de kiz da daha cirkinini gormedim bu ingilizler 35 e kadar tas sonra iskembeye donusuyolar o konu da desen haklisin ama 18 35 yabanci cirkin kiz daha gormedim ben yillarim turizm de gecti 😀
Kaldi ki cana yakin insanlar 5 dk da sanki yillardir dostmussun gibi kaynasabiliyosun erkekli kizli.
efendim bize bırakılmış sevip sevmemek elbette beşer indindinde güzelde varddır çirkin de vardır allahın yarattıgıdır her şey gözeldir uzun yaratır kısada yaratıra benzer iyiyi de kötüyüde o yaratmıştır demek istedim tercihi insanlara bırakmıştır hak ile batıl gibidir efendim
Avrupa ülkelerinde zaten Türk kızları beğeniliyor açıkçası buradaki erkeklerin ne dediklerini umursamıyorum ister beğensinler ister beğenmesinler zira Türk erkekleride geneli kıllı ve esmerler bende onlari beğenmiyorum tercih meselesi kimseye güzellik kanıtlamak zorunda değilsin.
valla ne yalan solim defalarca Tr de oldum kizlar yuz olarak da fizik olarak da gayet guzeller erkekler neyi begenmiyor anlamis degilim bakimli hos cekici. yani biraz daha sayarsam yanlis anlasilicam :D
Genelde yabanci Ülkeler'de yüz'den çok fiziğe dikkat ediliyor mesela Jennifer Lawrence 34 beden olmasına rağmen Hollywood'a obez kabul ediliyor bunu kendisi söyledi Ukrayna, Rusya sadece harikulede fiziklerinden dolayı güzel kabul ediliyor yüzleri falan öyle çok güzel değil bakma o fit, kaslı fzikleri olmasa bizimkiler yüzlerine tükürmez 😊Ama İran, Arabistan, Türkiye kadınları yüz konusunda efsane güzel ama fizik için aynı şey söylenemez Türk kadının basen, selülit dışında kusurlari yok tabi çirkinler de var ama geneli güzel
Bence Rus kadınları çok ince kemikli ve bu benim güzel fizik tanımıma uymuyor. Latinler fiziken daha iyi. Ben Ukraynalı ve Belarus kadınların yüzünü çok beğeniyorum.
Ben İran ve Azeri Türkleri gözleri ve kaşlar efsane oluyor küçük göz, uzun burun bana göre renkli olsada sıradan geliyor çirkin değil ama sıradan özelliği yok yani
Mesela Jennifer Lawrence 34 beden ama Avrupa bedenleri bizim bedenlere oranla daha büyük. Onun bedeni bizim 36-38 beden arası kadınlara denk geliyor. Ben de göz rengine bakmam güzel derken birine, önemli olan gözlerin yüz ile uyumudur. Ama şöyle bir gerçek var ki, soğuk iklim sayesinde cilt daha sıkı ve daha az gözenekli oluyor.
Bir kadının yüzüne bakınca hayran olunası yer yüzdür, ve yüzde göz, gülüş çok önemli bu her erkekte derin yaralar bırakır gözleri küçük, renkli olsa çok etki yaratmaz ancak rengi çok derinse, bakışları ıslaksa bir de gülünce agzı kocaman olan kadın itici olur yabancı kadınlarda yüz olarak kötüler ama boğazlarını tutuyorlar, spor olmadan yaşamıyorlar bizden tek üstün yanlarin
Dünyada en güzel kızların olduğu ilk 11 ülke arkadaşlar. 1-İsveç 2-Brezilya 3-Ukrayna 4-Danimarka 5-Arjantin 6-Kolombiya 7-Rusya 8-Venezuella 9-İtalya 10-Hollanda 11-Kanada
En seksi o, yüzleri çok çirkin Genelde İran, Arap, Türk gibi ırkların yüzü efsane güzel oluyor bırakın batı yalakaligini Hollywood, Amerika da 36 beden obez kabul ediliyor yüzü istediği kadar güzel olsun mühim fizik onlar da
Öyle. İnkar etmiyoruz. Fizikleri ve dekolteli giyimleri. Birde snn be slk demiyorlar, yok diyorlarsa yok diyorlar. Bir kahve içmeyi namus meselesi yapmıyorlar. İki muhabbet etmeyi sapıklık olarak görmüyorlar. ... Vs. Hangi birini anlatsak, ...
Yahu kocaman gözlüyü ne yapacaksın. Büyük göz güzel hatun demek değil. Küçük göz minik burun daha çekici. Ağızlarına yorum yok. Türkan şorayın göz yapısını beğenmiyorum devasal gözleri var
Bak kadında en büyük güzellik unusuru çene ve ağızdır yani bunu ben değil bilim söylüyor Büyük göz hemen hemen tüm Ülkelerde çekiçi, güzel kabul edilir mesela Çinliler, Japonlar büyük göz için ölüyor anime karakterleri mesela ama Yabancı kızların %70 uzun çene, koca ağız %80 küçük gözlü kendi Ülkelerinde kimse onlara ölüp bitmiyor sizde o harika fizikleri olmasa yüzlerine tükürmezsiniz 😏😊
Yüzleri güzel olmasa fizikleri içinde birlikte olunmaz ya aynı fizik türk kızlarında da var. Soğuk iklim kızları her fizik hemde yüz olarak harikalar kabul etmek lazım. Bayan olarak farklı bakabilirsin lakin o kriterlerde çok kız gördüm
En İyi Cevaplar