Kirpiklerinize ipek kirpik uygulamasını hiç düşündünüz mü? Seyrek ve dolgunlugundan memnun olmayıp takma kirpik kullanmaktan iyidir şahsen.
İpek kirpik nedir? İpek kirpik yöntemiyle kirpik uzatıcılar kalıcı olarak aplike edilerek gözlerin daha anlamlı ve buğulu görünmesini sağlayabilirsiniz. İpek kirpikler doğal kirpiklerin uzunluğunu ve kalınlığını artıran, sadece profesyonel ve bu konuda eğitim almış uzmanlar tarafından uygulanan bir yöntemdir. Minumum 2-3 ay dayanabiliyo, bakımı ve hijyeni düzenli yapılmak şartıyla.
Ben yaptırdım çok pişman oldum. İlk doğal yaptırdım rahat banyo yapamadığım için çukarttım kirpiklerim kırılmış ve bi kısmı döküldü. 2. Kez Volüm yaptırayım dedim bu kadar mi yakışmaz.. Aynı gün sıcak su ve vazelinle cıkarttım.. Bunun yerine takma kirpik alın çok daha iyidir.
Daha önce yaptırdım çok kullanışlı oluyor. Rimel kullanmaya gerek kalmıyor, ağırlık yapmıyor. Tabii ki bakımı önemli. Uyurken kirpiklerimizin yastığa değmemesine özen göstermemiz gerekiyor ve günde bir kaç kere kirpik tarağıyla taramamız gerekiyor.
İpek kiprik yaptırmış biri olarak söylüyorum 2 ay civarı kiprik in yapısına kadar dayanabiliyor mesela benim kiprik im 3 ay dayandı ama kötü yanı yaptırınca denemelik değil sürekli yaptırman lazım kendi kipriginde dökülüyor çünkü ben bir kere yaptırdım daha yaptırmadım çok güzel duruyor ama kendi kiprigim daha önemli sürekli yaptiricaksaniz tavsiye ederim güzel duruyor ama bunun yerine lifting de yaptırabilirsiniz
En İyi Cevaplar