dun anamla mevzu acildi. kadin gencligine yolculuk yapti. diyo ki simdikiler ne anlar guzellikten. gidip benlerini de aldiriyolar. halbuki bizim zamanimizda suslenirken goz kalemiyle yanagimiza ya da dudagimizin ustune kendimiz ben yapardik. Yok artik Yuh be ana dedim. herseyi gectim simdi bize makyaj guzeli boyali diyonuz da kendiniz bizden betermisiniz be. adamlari oyle kandirmisiniz helal... adamlar da az degilmis.. benli hatunlara asik oluyorlarmis :D yani acikcasi sasirdim.. bide bizi begenmezler :D
aynen :D Allah vergidsiydi çünkü! Ondan dolayı moda oldu zaten :D bir cümle avratlar sandıki bana da yakışacak :D dudağı benli kadın diye aradım çıkan sonuca bak :D i.ytimg.com/vi/dv4SphqllJY/maxresdefault.jpg
Allah vurdu dedim bak ne geldi aklima :D bizim burda Allahverdi diye erkek ismi var hic duydun mu :D Allahverdi :D nasil ama ogluna koyar misin bu ismi :D
evet duydum :D türkçe versiyonu arkadaşım vardı benim :D Tanrıverdi Denizdi adı :D takılırdık tanrı sadece denizi değil aynı zaman da ekmek verdi su verdi daha neler verdi son olarak kadını verdi diye :D
Vücudumuzda ki herşey bize has özelliklerdir. Sağlık açısından problem yoksa, psikolojik anlamda da sizi çok rahatsız etmiyorsa, kendinizde kusur olarak gördüğünüz şeyleri de sevmeye başlamalısınız.
baktigin kisi bunu farkeder muhakkak. ellaaam bu benim benime mi bakiyoo. evet kesin benima bakiyoo... ay cok iticiyim. igrencim.. boyle dusunuyodur... der :D
En İyi Cevaplar