Siz hangi kokuyu çekici buluyorsunuz?
#ZahmetsizGüzellik
#Meczup
Tıraş losyonu.
Kolonya.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Arko traş losyonu her zaman hem rahatlatıyor hem nemlendiriyor ve hemde güzel kokuyor.. Kolonya cilid yaşlandırıyor bilelim bunu..
Ben Hacıyağı sürüyorum bacım. Ben çekici olamam.
Demek ki çekici olmayan erkekler de EİG alabiliyormuş. Bunun için size minnettarım doğrusu. 😁
Hahah :D Rica ederim.
Kolonya mikrop oldurur ama tahrik edici degildir kolonyada sanki bayramda misafirlige gitmis gbi bir hava kokar erkek😂
Çeşit çeşit mi oluyor ki kuzum. babam kolonya sürerdi hep❤️Şu yeni çıkan portakkal kokulu kolonyalar şahane bak😊
Tıraş İçin uygun mu bilemem. yabancı olduğum bir konu
Evet uygun balım :))
Babam da yıllardır alışmış kolonya sürüyor. Tıraş losyonu aldım bir kere kullandı sonra kullanmadı. :D Alışkanlıklarımdan vazgeçemem diyor :D
Oyyyy burnumun direği sızladı yaaaaa. babam tıraş olunca öpme yarışına girerdik. elinde bozuk para ile bekler, biz öpünce para verirdi ❤️Mesele para dğl de onu mis gibi öpmek dünyanın en güzel hissiydi❤️Babana sıkıca sarıl bide koklayarak öp olur mu❤️❤️
Huzur için de uyusun babacığın. <3 Küçükken ben de her tıraş olduğunda gider öperdim artık sırayı torunları aldı, gidip öpüyorlar dede mis mis diye :)
Öperim tabii, zaman kıymetli dolu dolu sevdiklerimizle geçirip değer bilmek gerek <3
Oyyyy kurban olurum yaaaa maşallah onlara ❤️Aminnn bitanem aminnn cümle geçmişe rahmet olsun ❤️Allah razı olsun. Allah babanı başından , yanından eksiltmesin inşallah
Amin ecmain kuzum ❤️
Cevap
28Cevap
Da araştırmayı yapanlar türk kadınlarının da losyonu değil kolonyayı tercih ettiğini araştırmamışlar demek ki 😃
traş losyunu kullanıyorum çok tahriş olursa o da. daha hafif ve nemlendiricili :) kolonya fazla keskin kokusu, kaşıntı olursa sürüyorum anca
Sakallarımı sadece 1 kez kestim sonra kolonya kullanmıştım.. koku olarak losyon daha etkili diye düşünüyorum.
Eğer dedem gibi hissetmek istemiyorsa losyon kullansın.
Losyon yaa ben erkek olsam tıraş olmasam dahi her gün sürerim onu : )
Losyonu bilmem ama tras kolonyası sürünce erkek çok güzel kokuyor ve insan etkileniyor
Genelde jilet kullanmam, makine ile kısaltırım sakallarımı ama 4-5 adet losyonum var.
yüzüme kolonya, genital bölgeye traş sonrası balsam.
Losyon hatta balm kokusu
Niveanın bişiyi var babam sıkıyor o
Losyonlar çok çekici 😀
Farkını bilmiyorum ama losyon iyidir.
losyon favorim bal zamlı olmalı...
İyi kokan herşey kolonya traş losyonu farketmez
Losyon + kendi sevdigi parfümü olabilirdi
Sakalı kesen erkeği hiç bişey çekici yapmaz :D
Çok ağır olmayan traş losyonu iyidir.
Ten kokusu daha güzel
Tras losyonu
#iyiaksamlar