Kalçadaki çatlakları nasıl yok edebilir ya da azalta biliriz?
Ürün kullanan faydasını gören var mı
Ürün kullanan faydasını gören var mı
Yeni oluşan pembe çatlaklara aktardan çatlak önleyici yağlardan alabilirsin. Eczane veya Watsonsda da satılan ürünler var. Beyaz çatlaklara çözüm yok ama. Anca sporla görüntü biraz azalıyor. Watsonsda da görüntü azaltıcı krem var ama işe yarıyor mu bilmem.
Çok sağol bakıcam ürünlere
Sen de sağ ol.
Ben daha 2 gün oluyor cildiyeye gideli doktor striacare isimli krem yazdı 85 tl ondan ümidim var kullanmaya başlamadım başlıcam ama üzerinde % 72 oranda azalttığı yazıyor
İlerleyen zamanlarda faydası olup olmadığını memnun kalıp kalmadığını da yazarmısın çok teşekkür ederim en kısa sürede alacağım
Sebebi önemli aslında dermatolojik tanı önemlidir bu tür çatlaklar da baldır kısmında mı yoksa direk kaba et tarafında mı ayrıca hızlı kilo alımı ya da verimi var mı
Bir anda kilo alıp verdim ondan dolayı
Kilo alınca böbreklerimin hizasında izler olmuştu , her hangi bir ilaç/krem kullanmadan kendiliğinden geçti.
Şanslısın
yaz geliyor görüntü açısından gözükmesini istemiyorsan güzel eczaneye danış ben sivilce lekeleri için danışmıştım yardımcı olmuşlardı sanada yardımcı olacaklardır. :)
Yarın ilk iş eczaneye koşmak olucak hahahah
Cevap
9Cevap
Yakin zamanda zayifladiydan kalcan küçülduyse ondan dolayı olur
Evet maalesef ondan dolayı
Fazla kilo mu verdin
Spora gidiyordum bırakınca yaptığım kas kilo herşey gitti
En azından squat yapip kalcani toplarsan duzebilir belki ozelden yazma sansin varsa buna bir cozum bulabiliriz👍😊
Gitmez onlar malesef kusurlarinla barışık ol bosver çoğu kişide var
Evet ama ne biliyim keşke olmasalar 😂
Boşver zaten doğum yapınca illaki olucakti. Kilo almamaya dikkat et bol su ic. Yüruyus yap sıkılastir bişey olmaz. Bide sürekli vücut kremi kullan
Hic gecmez gecmis olsun
Duvara sürt ya da zımpara kullan 😂😂😂
Hepinizden var ya bosver
Kalçada çatlak olmaz selülit olur
Çatlak göbekte olur
Öyle kullanabileceğin ürün sıkıştırıcı alovera özlü kremler ama uygulaması biraz zahmetli olur dilersen bu konuda yardımcı olabilir bu arada mesleğim doğal terapiler uzmanı, alternatif tıp uzmanı ve zayıflama ve kilo verme uzmanıyım
Peki önerebileceğiniz ürün var mı adı markası?
DM den ulaşabilirmisin bana
Sana bikac yavsiye vereyim evde kendin de yaparsin
Cig patates suyunu direk olarak sür kurumasini bekle kuruduktan bir 30 dk daha bekle ve isik su ile yika bunu düzenli yaparsan etkili faydasini girursun patates suyundaki enzimler cildderi hucreleri besler
Bicok bildigim yontem var bunun gibi
Çok teşekkür ederim yarın başlicam
Rica ederim baska sorun 😊
Bendede var dert etme 😂
delimisin. erkekler onlara bayılıyor :D
ne alaka la kimse bayılmıyor
Kalça demeyin azıyorum
bu çatlaklar azalmaz yaş kaç
oyle olsa neolurkı
Bişey olmazda insan bazen rahatsız oluyor
cok buyukmu 40 bedenmisin
En İyi Cevaplar