Banyodan sonra: vücut bakım kremleri, nemlendiriciler vb.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Banyodan sonra: vücut bakım kremleri, nemlendiriciler vb.

Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Vücut bakımı L’Occitane ile yapmaya başladım ve şu sıralar favori markam oldu. L’Occitane cildime o kadar iyi geldi kiii, capcanlı ve pürüzsüz bir cilt ile yenilendim diyebilirim. Herkese tavsiye ederim 🥰
Merhaba,
Vücut bakımına çok önem verenlerden biri de benim. 😍 Her duşta mutlaka ılık su kullanırım, kese yapıp ölü derilerden arınmayı hiç ihmal etmem. Duş sonrasında nemlendirici kullanmanın da çok önemli olduğunu düşünüyorum. Benim gibi kuru bir cilde sahipseniz, soğuk havaların da etkisiyle cildiniz daha fazla kurur ve pul pul dökülebilir. Bu görüntüden hiç hoşlanmadığım için en doğru nemlendiriciyi bulmaya karar vermiştim. Aradığım tüm özelliklere sahip yoğun nemlendiriciyi sonunda buldum, sana da önermek isterim. :)

Dikkat, bu güzellikler gözlerinizi kamaştırabilir. 🤩 Kullandıktan sonra cildiniz de göz kamaştıracak buna eminim. 😍 Hobby Nemlendirici Krem Ailesi içeriğinde shea yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağı bulunan üç farklı seçeneğe sahip. Benim gibi kararsız biriyseniz, aralarında seçim yapmanız çok zor olacaktır. Bu yüzden ben de hepsini aldım, iyi ki de almışım. ♥

Doğal yağ içerikleri sayesinde sürer sürmez yumuşacık bir cilde kavuşuyorum. Soğuk havaların etkisiyle cildimin daha çok kurumasını önlemek için yanımdan hiç ayırmadığımı söyleyebilirim. :) Bence onlar da benimle çok eğleniyor. 😜

Hepsinin kokusu muhteşem, bu yüzden her seferinde farklı seçeneğini tercih ediyorum. Anlata anlata bitiremem ama bayıldığım bir özelliği daha var. 🤩 Sürdükten sonra kolayca emiliyor ve ciltte hiçbir kalıntı bırakmıyor. Nemlendirici kullanımı sonrasında oluşan yağlı hissi hiç sevmiyordum, Hobby Nemlendirici Krem Ailesi ile bu sorunu kökten çözdük diyebilirim. 🎈Artık nemlendirici uyguladığım için WhatsApp gruplarındaki gıybetten uzak kalmak zorunda değilim. 😅

Vücudumuzun nemlendirilmeye en açık olduğu zaman duş sonrasındaki ilk dakikalar. Bunu öğrendiğimden beri her duş sonrası cildime mutlaka nemlendirici uyguluyorum. Bu anlarda da imdadıma Hobby Vücut Losyonları koşuyor. 🤩 Hem misler gibi kokuyor hem de ipeksi yumuşaklığa kolayca kavuşuyorum. Çabucak emildiği için kıyafetlerimi giymek için beklememe de hiç gerek kalmıyor. 💃

Nemlendirici kullanımı vücut bakımının en önemli parçası. Cildiniz en iyi nemlendiriciyi hak ediyor, yani Hobby Nemlendirici Krem Ailesini. 🤩
Evet 😒 vücuduma Hindistan cevizi yağı veya bebek yağı kullanıyorum 😒
Yüzüme de sabahları nemlendirici geceleri biraz yağ 😒
Bebek yağı 😍😍😍
bende istiyorum.💞💞💞
Teşekkür ededim sister ❤💟💜
Hipp ne demek 😕😕
ahhaha bende almanca kelime sandım ( iyi, evet) gibi 😂😂😂😂😂😂
hip ne demek 😂😂
taktim hip'e🐼🐼
heheheh, bende hip dicem bundan sonra 💃💃🐼😏🐈😋
hip😂😂😂😂😂😂😂😂😂
hiii ne attı😳😳😳
hip😳😳😳😂😂😂.
Terlemeye karşı genellikle deodorant yerine roll on kullanıyorum. Sakal traşından sonra ya losyon kullanırım ya da krem kullanırım pamuk gibi olur
Eczaneden aldığım bir losyon var. Egzamaya meyilli olduğum için doktor her banyodan sonra veya vücudumu kuru hissettiğmde kullanmamı söyledi.
geçmiş olsun.🐼
Teşekkürler.
Cevap
19Cevap
Sürekli bakım halindeyim o yüzden hemen tavsiyelere geçiyorum. Niveanin yatıştırıcı yüz köpüğü kadar mükemmel bir şey yok hem nem kazandiriyor hem yağı gideriyor hem yumusacik yapıyor. Niveanin sikilastirici vucut sutune başladım nem konusunda cok basarili ama sikilasma olayini bilemedim.
Evet yapıyorum banyo sırasında tüm vücuda scrub bacaklarıma at kılı fırcasiyla kuru masaj ve bath and body works kış elması tüm serisini kullanıyorum
Evet. Dalin'in vücut nemlendirici losyonu var. Banyodan çıkmadan onu sürüyorum. Sonra da ayaklarıma/ellerime/yüzüme krem sürüyorum. Saçlarımı kurutmuyorum ama. Kurutunca makineyle elektrikleniyo.😑
Kurutmadan önce, saç bakım kremi ile saç uçlarından saç diplerine masaj yapıp 1 dakika bekler isen, ardından kurutur isen, elektirinlenmeyecektir.💞
Denicem, teşekkür ederim.😇
rica ederim.💞
Düzenli olarak her hafta saunaya giriyorum, cildimi güzelleştiriyor. Bir de vücut kremi kullanıyorum 😊
Woww. Harika.💃
Yapıyorum vücut kremi sürmeye dikkat ediyorum
Kışın daha çok kullanıyorum ama soğuk hava etkisine göre, rosman dan aldim
Kilo almaya çalıştığımdan nemlendirici kullanırım
Evet haftada bir duşta peeling ve peşine nemlendirici ve besleyici bir krem sürüyorum
Bakım önemli
Evet her duştan sonra vücut losyonumu sürer parfüm sikarim.
Evet çok severim ❤
Harika.💞
deride delikler vardır hava almasını sağlamak için
kremle makyajla o delikleri tıkayında görün ebenizin nıkahını
Banyo yapmak sayılır mı
banyodan sonra çiceğim😌
Yok kedicim: )
herzaman yaparim. banyo sornasi uzun zaman harcarim bakim icin
Biodermanın yüz yıkama jelini kullanıyorum üstünede loreal Paris’in nem terapistini sürüyorum
Excipial hydro kullanıyorum 👌🏼
Loccitane markası ürünleri kullanıyorum.
Yaparim evet bebek yağı sürerim
Yapıyorum ya 😂 severim
Jeller kremler olmazsa olmazım
Yapıyorum Bebemm :)
Bendeee😌😍
Havlu bide parfüm tamam :D
Evet yapıyorum havluyla siliyorum tamam.
Yapmıyorum kedicik 😏
peki man😒
Evet Parfüm Koltuk Altı 😱
Peki😒
Tabiki yapıyorum vucud için önemli
Tras losyonu oluyor mu 😂😂
hayır..
#kskanbağışlıyor
Yapmak zorunda olduğum için yapıyorum
Yapiyorum kendime bakmak asiri hosuma gidiyor 😄
Nıvealanıyoz yeter
1 dakika cümleyi okuyamadım😂