Bugün Dünya Kısa Boylu Kadınlar Günü ve dünyaca ünlü oyuncu Scarlet Johansson 1.60 boyu ile kısa boylu kadınların en güzel temsilcilerinden. Peki siz kısa boylu kadınları nasıl buluyorsunuz?
Bugün 7 Şubat Dünya Kısa Boylu Kadınlar Günü! Scarlet Johansson gibi kısa kadınları güzel buluyor musunuz?
Uzun boylu kızlar, uzun erkekler; kısa boylu kızlarda, kısa erkekler için var. Herkes çift yaratılmıştır. Bunu bu kadar sorgulamanın lüzumu yok. Yok 1.70 kız mı olur? Yok 1.50 Erkek mi? olur. Olur tabi 1.85, 1.90 kızda olur, 1.50, 1.55 erkekte olur. Kıskançlıktan çatlayın isterseniz ama olur. Mesela Hollanda'da erkeklerin boy ortalaması 1.80 şimdi adamlar 1.60 kadınlarla mı gezecek? Tamam kısa boylu kız seven erkek ya da uzun boylu erkek seven kızlar var ama gerçekte var. Erkek gereğinden fazla uzun olduğunda ilişki aşktan ziyade Baba-kız ilişkisi olur.
Yani sözüm ona saçmalamayın, her şeyin bir değeri vardır bunu keşfedin.
Nie uzun uzuna kısa kısaya oluyomuş. hiç öyle bir durum yok.180 erkek 160 kızla kız güzel ve seksi ise gayette dolaşıyo canım . scharlette buna sadece bir örnek. okadar çok varki böyle çift saçmalamışsın
@Pinky22 Ben dolaşamaz demedim. Dediklerimi anlayın lütfen. Sadece genelde olması gerekeni söyledim. Ha öyle ilişkilere sıcak bakmıyorum söyleyeyim. Erkek olarak erkek psikolojisinden anlıyorum ve o uzun olan erkekte kısa olanı sevgilisi olarak görmez aslında. Her neyse bunun tartışmasını yapmayacağım.
Hahaha olması gerekenmi? Öyle bir kuralmı varmış😂 sevgilisi olarak görmüyo ne görcek evleniyo bu insanlar komiksin ya tartışma zaten saçma sapan düşüncelerini kendine sakla
Bu sorunun cevabını vermek istemiyorum. Tek diyeceğim şey insanlar aşk nedir onu bile bilmiyor. Zaten o erkeklerde o kızı sevgili olarak görmediklerini de ya geç anlıyorlar ya da anlamıyorlar. Neyse takmayın bu dediğime boş verin.
"Tek diyeceğim şey insanlar aşk nedir onu bile bilmiyor. Zaten o erkeklerde o kızı sevgili olarak görmediklerini de ya geç anlıyorlar ya da anlamıyorlar."
Siz bu söylediklerime "Bu sadece senin kişisel düşüncen." bunu söylediniz. Sonra da ben cevap verdim.
Bunu 5 yaşındaki çocuk bile algılayabilir bir laf çakayım derken kendinizi rezil etmeyin lütfen.
Sizin söylediğiniz saçma asıl. Uzun kadınlardan hoşlanmayan bir çok uzun erkek var. Kadını dövme sebebini kadının kısa olması olarak gösterdiğiniz için biraz utandınız sanırım ki bunu söylüyorsunuz. İtiraf edin saçmaydı :).
Açken sen; sen değilsin Snickers açlığını yok et. Bir Snickers ister misin?
"Tek diyeceğim şey insanlar aşk nedir onu bile bilmiyor. Zaten o erkeklerde o kızı sevgili olarak görmediklerini de ya geç anlıyorlar ya da anlamıyorlar."
Bundan dolayı kadına şiddet artıyor. Sevgisiz ilişki şiddetli bir ilişkidir.
"Kadını dövme sebebini kadının kısa olması olarak gösterdiğiniz için biraz utandınız sanırım ki bunu söylüyorsunuz."
Kadını dövmesinin sebebi kısa olması değil. Yanlış tercih yaptığının farkında olmamasından kaynaklı. Belki başka bir kısa boylu kız onun için iyi bir eş olurdu. Ama ilk gördüğü kısa boyluya gitti neden? Çünkü kısa boylu kızlara karşı bir çeşit zaafı (fetiş, sevgi, adını ne koyarsan) var.
"Uzun kadınlardan hoşlanmayan bir çok uzun erkek var." Bir çok değil. Bir kısım.
Basketçiler için özellikle diyebilirim ki yüzde 80'i kısa kadın seviyor. 1.70'lik kız arkadaşlarının çok uzun olduğunu ve 1.55'lik kadınlardan hoşlandıklarını defalarca dile getirdiklerini duydum.
Ee sen madem büyüksün benden anlatta bilelim öğrenelim. genelde olması gereken diye bişeyde yok. bu senin uydurman. önemli değil olan sevmek sevilmek gerisi boş
Denklik kime göre neye göredir? İlle de 1,80 lik bir kadın 1,90 ve üzeri erkekle olmalıdır diye kural mı var? Neden 1,75 erkek 1,80 lik kadınla görülünce tuhaf karşılanıyor? Not: 1,75 i bulsam haklısın ona da razıyım :)
Yanyana boyun ne önemi var? Otururken yanyana tv film vs izlerken boyun aşağıda kaldı muhabbeti mi yapılıyor sanki :) Günün kaç saati yanyana çiftler yürüyor?
Önceden güzellikte boy kriteri aranmazmış. aksine uzun boylu kadınlar itici erkek gibi görülürmüş. bu mankenler bu algıyı değiştirdi. çünkü podyumda çıplak çıplak geziyolar. erkeklerde sırf çıplak diye güzel buluyo. daha pekçok yöntemle bilinçaltınada yerleştiriliyo bu algı. güzelliğşn boyla alakası yok. scharlette ve daha pek çok kadında bunun ıspatı. kylie minogue mesela taş çıkarır o erkek gbi mankenlere
En İyi Cevaplar