kendim kaşımdım biraz ama çok pişman oldum ya bir de çok takımtılıyım acaba geçer mi bu izler kalır mı? Bir şey sürmüyorum da yüzüme sabah akşam suyla yıkıyorum.

ben ben irem naturel bal maskesi kullandım 2 ay içinde izlerimi geçirdi salak bir doktorun verdiği ilaç yüzünden kurumuş iz kalmıştı çok üzülmüştüm tavsiye ediyorum soyuluyor falan çok güzel bir ürün ben aknetrent yüzünden hastahanelik oldum sivilcem gitmiş izler kalmıştı... kurtuldum şükur
Dert ettigin seye bak.
Ne var gayet normal
bence senin faydana bu ben :) tabi bense
Ben değil ki yara yapmıştım onların izi okumadın mı detayı
Cevap
0Cevap
cildin yağli kizim senin
Valla alakası yok şu an aynaya baktım kuru bildiğin flaşla çektim ben de şaşırdım öyle çıkmasına
Cildin yağlı
Ya sorum cilt tipim değil ki. Allahtan belirttim. Yeminle ben de şaşırdım aynaya bakıyorum çok kuru cildiye de öyle dedi hep aynı. Ama flaşla falan çektim parladı foto omdam samırım
Iz kalmaz limon ya da pamuga sirke sürüp oraya uygula
Emin misin ua korluyom kalcak diye
Eminim
Ben denedim kalmadı
E senin ne iziydi ama
Benimki gibi nokta kadar hafif kahvelik mi var benimki çukur falan değil ama
Seninkiyle aynı gibiydi ben denedim geçti sende dene bir zararı olmaz
Ne kadar sürede geçti ve şu an hiiiç mi yok eskisi gibi mi oldu yani yoksa yime çok azdan belli oluyor mu?
Çok büyük bir kusur değil benimde izlere takintim var fakat seninkinin iz kalmayacagini düşünüyorum pek hatırlamıyorum
Hmm tamam canım saol inşallah kalmaz
Kalsa bile yüzünü temiz tutup çok su tükettiğin sürece geçer yazın güneşte yanarsanda geçer rica ederim.
E hem öyle diyosun hem böyle anlamadım 😄 kalsa bile şöyle yaparsan geçer diye falan.
Olurda başka bir iz olur bilgin olsun diye diyorum Allahın takdiri ne olur ne olmaz diye söylüyorum
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar