Yaklaşık 1.5 ay önce kaş piercing yaptırdım başta bir şey yoktu sonradan durum bu. Ne yapacağım? -Bu arada biraz kötü duruyor biliyorum, umarım rahatsız olmassınız 🙏🏻-
Özellikle ilk delindiğinde deniz suyu kullanmak çok faydalı oluyor. çünkü oradaki kabuklaşmış dokuyu yumuşatıp piercing'inizi canınız acımadan oynatmanızı sağlıyor. deniz suyuyla yumuşatıp kuruladıktan sonra antibiyotikli krem kullanmak gerekiyor. furacin, veya terramycin gibi.
batticonuda ben delindikten çok sonra eğer bir hassasiyet hissedersem hemen dezenfekte edip alevlenmeyi durdurmak için kullanıyorum
bende 1.5 yıl kadar kullandım kaş piercing ama nedense 1.5 yıl sonra attı piercingim 1 ay iyileşmesini bekledim ama pek iyileşmedi dayanamadım bende biraz daha kenardan tekrar yaptırdım vücudumun bir parçası gibi hissediyorum :D ve piercingin banana değil mi? tam göremiyorum da resimde
Mikrop kapmış. Onu çıkar biraz temizle. Ufak bir pansuman tarzı bişey yap. Birkaç güne iyileşmeye başlar. bir daha da takma. Sen normalinle daha güzelsin.
Git bir doktara çıkarsın güzel bir dezenfekte etsin daha sonra sorarsın ne kadar süre sonra takman gerektiğini ordaki kaslar zarar görürse hayko cepkin gibi gezersin
En İyi Cevaplar