Mardin Midyat ilçesinde bir eczane sahibi kendi ürettiği bir saç çıkarma formülü keşfetmiş. Mardin'de saç çıkaran ilaç deneyen ya da bilen var mı ya da midyat ta yaşayıp eczanelere sorucak biri?saç bakımı mardin midyat
Saç çıkaran formül Mardin Midyat Eczanesinde? [Yorumlar]
Evet bilgi dogru losyonun satisini yapiyoruz ilgilenen arkadaslara yardimci olabilirim losyonu bizzat kendi akrabalarimdan alip kullananlar var oncesi sonradi resimleri mevcut gercekten ise yarayan urun detayli bilgi icin iletisime gecerseniz urun temini ve kullanim hakkida yapilmadi gerekenler urunun calisma mekanizmadi nasildir herturlu bilgi verebilirim
Arkadaşlar Ürün doğru bizzat eşim ve kardeşi kullandı ve saçları çıktı, ancak yukarıda yazanlar üretenler veya akrabaları falan değil, hepsi ürünü alıp satmaya çalışan kişiler ( tabi araya ciddi fiyat koyarak) veya onun ismiyle sahte ürünler satan kişiler, eşim birkaçından kazık yedi bu şekilde , daha ucuza alayım derken meğer etkisi azaltılmış ürün vermişler. 2 ay boşa gitti , saçta da bir gelişme olmadı (yukarda ismi geçen siteden almıştı - kesinlikle ondan alıp paranızı ve emeğinizi çöpe atmayın )
@hsengor Merhaba Bu üründen bir arkadaşım aldı önce inanmadım 3 aydır kullanıyor saçlarına iyi geldi. Benim tanıdığım 2 tane yer var bu ürünü satan bir birinden farklı. Siz ürünü nerden aldınız. Enbakim. com mardinde üretilen ürünle bu Hairon Plus aynı ürün mü?
arkadaşlar isim icabı benimde saçlarım döküldü ve önlerden bayağı açılmıştı ve bir arkadaşımın tavsiyesi ile tereddüt ederek saç losyonu sipariş ettim ve 45 günden bu yana kullanmaktayım çok faydasını gördüm. saçlarımda oluşan değişimi kendim yaşamasam başka birisi anlatsa inanmazdım. şişelerini değiştirerek üzerine etiket yapıştırarak yüksek fiyatta satanlar ver ve içerisine ucuz olan iran minoksidil kalıyorlar ona dikkat edin ve güvenilir yerden alın. piyasada 200 tl den 500 tlye kadar değişik iddialar ile satış yapanlar var ve kendi üretimini iddia ediyorlar ben inanmıyorum, bu ilaç kaçak yollarla geliyor ve o kadar araştırmama rağmen ismini ve içeriğini öğrenemedim tek mutlu olduğun yönü ilacın ise yaradığı ve 45 gün gibi bir zamanda saçlarımın yeniden çıktığına şahit olmam. Arkadaşlar ben instigramdan sac. cikarici. ilac diye bir adresten inceledim ve buradan sipariş verdim sağolsun 5 gün içinde elime ulaştı ve 2. şişeyi bitirmek üzereyim tavsiye ederim araştırın. sağlıcakla kalın.
arkadaşlar sac. cikarici. ilac isimli instigram adresinden getittirdim ve ürün gerçekten güzel ve güvenilir fiyatıda 185 TL idi. kaybettiğim saçlarım tekrar inanın çıkmaya basladi
@cumali80 iyi günler ben ürünü anlaşmalı kargoyla gönderiyorum ve ilk elden alıp satışını yapıyorum iletişime geçerseniz size içeriği ve üretimi hakkında doğru bilgiyi verip dilerseniz satışını yapabilirim
@cumali80 bir nevi ürünün toptancısı olduğum için fiyat mağkuldur benim gönderdiğim 3. 4. El yapan kişiler de 180 ila 250 arası satışını yapıyor iletişime geçerseniz WhatsApp Tan Görüşelim
@Ömer84 iyi günler dilerseniz ürün hakkında ayrıntılı bilgi verip size ürünün satışını yapabilirim erkek kuaförüyüm üreticisinden alıyorum tolu alımlarda 160 tekli alımlarda 170 TL anlaşmalı kargo
Merhaba biz direk üreticilerinden getirttik mavi saç losyonu ve orjinal üretim diğerlerinde nasıl satış yapılıyor bilmiyorum ama hiçbir şikayet almadık memnun kalanlar tekrar aldı.
Arkadaşlar Ürün doğru bizzat eşim ve kardeşi kullandı ve saçları çıktı, ancak yukarıda yazanlar üretenler veya akrabaları falan değil, hepsi ürünü alıp satmaya çalışan kişiler ( tabi araya ciddi fiyat koyarak) veya onun ismiyle sahte ürünler satan kişiler, eşim birkaçından kazık yedi bu şekilde , daha ucuza alayım derken meğer etkisi azaltılmış ürün vermişler. 2 ay boşa gitti , saçta da bir gelişme olmadı (yukarda ismi geçen siteden almıştı - kesinlikle ondan alıp paranızı ve emeğinizi çöpe atmayın ) zaten biraz araştırırsanız merkezini bulursunuz. Ürün ismi "Hairon Plus"
arkadaşlar isim icabı benimde saçlarım döküldü ve önlerden bayağı açılmıştı ve bir arkadaşımın tavsiyesi ile tereddüt ederek saç losyonu sipariş ettim ve 45 günden bu yana kullanmaktayım çok faydasını gördüm. saçlarımda oluşan değişimi kendim yaşamasam başka birisi anlatsa inanmazdım. şişelerini değiştirerek üzerine etiket yapıştırarak yüksek fiyatta satanlar ver ve içerisine ucuz olan iran minoksidil kalıyorlar ona dikkat edin ve güvenilir yerden alın. piyasada 200 tl den 500 tlye kadar değişik iddialar ile satış yapanlar var ve kendi üretimini iddia ediyorlar ben inanmıyorum, bu ilaç kaçak yollarla geliyor ve o kadar araştırmama rağmen ismini ve içeriğini öğrenemedim tek mutlu olduğun yönü ilacın ise yaradığı ve 45 gün gibi bir zamanda saçlarımın yeniden çıktığına şahit olmam. Arkadaşlar ben instigramdan sac. cikarici. ilac diye bir adresten inceledim ve buradan sipariş verdim sağolsun 5 gün içinde elime ulaştı ve 2. şişeyi bitirmek üzereyim tavsiye ederim araştırın. sağlıcakla kalın.
Ben Instagram'dan 4 ay önce aldım bu Mardin urunlerini hairbacks sitesinden hakikaten memnunum akrabalarım da hep aldı fiyatı da cüzi bu sayfada. Bahsettiğiniz HairOn Plus larda GittiGidiyor da satışı yapılmakta bı kuzenim oradan aldı orasida güvenilir orjinal ürünler bunlar. Bunun orjinali kesin etkili sahteler genelde yeni kurulan sayfalar oluyor bunlara itibar etmeyiniz. Ürün gerçekten süper herkese tavsiye ederim.
Bu doğru malatyadada satışı var istiyene delilli garantili bilgi ve yer ismi verebilirim hiçbir dalavere olayı yok kendi ayağanızla grlin bakın 4 ayda gerçekten gür saçlara kavuşuyorsunuz
Arkadaşlar Ürün doğru bizzat eşim ve kardeşi kullandı ve saçları çıktı, ancak yukarıda yazanlar üretenler veya akrabaları falan değil, hepsi ürünü alıp satmaya çalışan kişiler ( tabi araya ciddi fiyat koyarak) veya onun ismiyle sahte ürünler satan kişiler, eşim birkaçından kazık yedi bu şekilde , daha ucuza alayım derken meğer etkisi azaltılmış ürün vermişler. 2 ay boşa gitti , saçta da bir gelişme olmadı (yukarda ismi geçen siteden almıştı - kesinlikle ondan alıp paranızı ve emeğinizi çöpe atmayın ) zaten biraz araştırırsanız merkezini bulursunuz.
@afrasiyap44 arkadaşım hayırlı günler. bende instigramdan sac. cikarici. ilac isimli adresten 185 tlye getittirdim ve 45 gün oldu kullanmaya başlayalı inan dökülen saçlarım geri gelmeye başladı. sanada tavsiye ederim araştır
En İyi Cevaplar