Güzelliğimiz ve bakımımız için birçok ürün kullanıyoruz. Bu ürünlerin içeriği kadar ürünleri nereden aldığımız da önemli. Güvenilir yerlerden alışveriş yapmak, güvenilir ürünlere ulaşmak açısından önemli bir nokta.
Flormar Nedir?
Flormar, 1950 yılında İtalya'nın moda ve sanat başkenti olarak kabul edilen Milano şehrinde kurulan uluslararası bir kozmetik ve güzellik markasıdır. Şirket kuruluşunun ardından 1970 yılında genel merkezini İstanbul'a taşımış. Flormar'ın günümüzde 7 kıtada, 70'ten fazla ülkede, 60.000'e yakın online & offline satış noktası ve dünya çapında 200 şehirde 500’den fazla mağazasıyla dünyanın en çok ilgi gören makyaj markalarından biri.
Flormar'ın internet sitesinde; yüz, göz, tırnak, dudak, cilt bakımı, çeşitli makyaj aksesuarlarını ve setlerini bulabiliyorsun. Ayrıca vegan ürün tercih edenler için de güzellik ve bakım ürünlerini bulmak mümkün.
Flormar kapıda ödeme var mı?
Flormar'ın internet sitesinde, birçok kalem ürün bulunuyor. İnternet sitesinde sadece Flormar markalı ürünler yer alıyor. Flormar'ın internet sitesinde, 3D Secure üzerinden kredi ya da banka kartıyla ödeme yapmak mümkün.
Senin sorduğun kapıda ödeme seçeneğini ise Flormar sunmuyor. Ayrıca havale ile de ödeme kabul edilmiyor.
Flormar'dan sipariş verme ve sonrası nasıl işliyor?
Flormar'dan alışveriş yapmak oldukça kolay. İnternet sitesinin kullanımı basit. Zaten sitenin tasarımı da sade, göz yormuyor. Satın almak istediğin ürünü "Sepete ekle" butonu ile sepetine ekliyorsun. Üyelik oluşturarak ya da oluşturmadan adres ve ödeme kısımlarına geçiyorsun.
Ödeme işlemin gerçekleştiğinde, işleminin başarılı olduğunu belirten sayfaya yönlendiriliyorsun ve sipariş detaylarını içeren bir e-posta, kayıtlı e-posta adresine gönderiliyor. Siparişlerin ortalama 2 iş günü içerisinde kargoya teslim ediliyor. Yaşadığın yere ve sipariş verdiğin döneme göre siparişinin eline ulaşması 3-14 iş gününü buluyor.
İşte hepsi bu kadar basit! :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ulusal markaların hiçbirinde bu ödeme sistemini göremezsin... Nakit yoksa kredi kartı dışında bir ödeme sistemleri yok.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayır yok diye biliyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Sitesine girip baksana.
10 Yorumla - m1 ay
Yok sanırım
00 Yorumla - +1 yıl
Siteyi ilk defa duydum
00 Yorumla - 1 ay
Yok diye biliyorum ben
10 Yorumla - 1 ay
Yok diye biliyorum.
00 Yorumla Yok canım
00 Yorumla