Bunu kim söylemiş çok merak ediyorum. Ben sürekli kullanırım hiç öyle bir şey yaşamadım. Sizce jilet tüyleri kalınlaştırır mı ve jilet tüyleri arttırır mı?jilet tüyleri kalınlaştırır mı
Jilet, en kısa sürede ve zahmetsiz olarak pürüzsüzlüğü sağlayan tüylerden arınmamızı sağlıyor. Özellikle spontane gelişen yaz tatili planlarımda jileti yanımdan asla ayırmam. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için hemen her yöntemi denemiş biri olarak sorunu cevaplayayım.
Tüyler hakkında her şey burada!
jilet tüyleri artırır mı
Jilet tüyleri kalınlaştırır mı?
"Jilet tüyleri kalınlaştırır mı?" sorusuna cevabım kesinlikle 'hayır'. Tüylerin kalınlığı, rengi, yoğunluğu vs. genetik ve çevresel faktörlere bağlı. Jilet tüyleri kalınlaştırmaz, iç rahatlığıyla kullanabilirsin. Gillette Venus jiletlerini tavsiye ediyorum. Tüyleri kalınlaştırmıyor ve rahat tüy alma olanağı sağlıyor. Tüyleri kalınlaştırır ya da artırır korkusu olmadan rahatça tüylerinden kurtulabilirsin.
Jilet tüyleri arttırır mı?
"Jilet tüyleri artırır mı?" sorusunu çok duyuyoruz. Jilet tüyleri arttırmaz tabii ki. Yukarıda dediğim gibi tüy miktarını belirleyen çeşitli faktörler var ve bu faktörlerin jilet kullanımıyla alakası yok.
Jilet kullanmanın faydaları neler?
Jilet, çok kısa bir sürede; acısız bir şekilde pürüzsüzlüğe kavuşmanı sağlar. Ayrıca batık oluşumunu engeller.
Fazla uzatmak istemiyorum, umarım görüşüm senin için faydalı olmuştur. Sağlıkla kal. :)
herkesin teni farklıdır öncelikle verine cevaplar kendi vucut tiplerine göre olduğundan yanıltıcı olabilir kıyas etmek gerek bir ince tüy yapısındaki biriyle kalın ve kalınlaşmaya müsait tüydeki iki kişi arasında denemek gerek
Kalınlaştırır sertleştirir cildi tahriş eder. Cilt yumuşak olmaz. Alın genital bölgenizi beş ay boyunca jiletle. Sonra gidin ağdaya. Ebeniz s*kiliyo mu s*kilmiyo mu
Valla abicim bilimi bu konuda şiddetle reddediyorum jilet dağıtıyor kılı çoğaltıyor 1 hafta jiletle al kolaltını haftaya biraz daha geniş alanda kıl çıkıyor
Bence hayir bu tyanlis bir bilgi sadece agdadan farkı tüyleri kökünden çekmediği için tüy oluşumu hızlı ve uzamasida hızlıdır bu bilgi yalandır ama bence en iyisi ağda çek gitsin
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Tıraş bıçağı, tüylerin artmasına ya da kalınlaşmasına sebep olmaz. Bu tamamen genetik ve hormonal yapıya bağlıdır. İçin rahat olsun 🌺
En İyi Cevaplar