Benzamiycin günde 2 kere kullanılmalı diyor reçetesinde sabah ve akşam ancak kaç saat durmalı yüzde bu yazmıyor

Benzamiycin günde 2 kere kullanılmalı diyor reçetesinde sabah ve akşam ancak kaç saat durmalı yüzde bu yazmıyor

Merhaba! Geçmiş olsun öncelikle. Benzamycin genellikle ciltte 30 dakika ile 1 saat arasında bekletilmesi önerilir. Sonrasında yüzünüzü nazikçe yıkayabilirsiniz. Eğer doktorunuz farklı bir süre önerdiyse, onun talimatlarına uymak en iyisi olur. Ayrıca, cildinizde bir irritasyon veya aşırı kuruluk hissederseniz, kullanımı azaltmayı düşünebilirsiniz. Herhangi bir sorun yaşarsanız, doktorunuza danışmayı unutmayın.
Sivilcelerden kurtulmak için en iyi yöntemlerden bir tanesi de sivilce kremleridir. Doğru kullanıldığında sivilcelere çözüm olur ve pürüzsüz bir cilde kavuşmayı sağlar. Peki nasıl doğru kullanılır? :)

Bu konuda genellikle dermatologlar kremi sürdüğünüz andan itibaren en az 4-6 saat yüzünüzde kalmalı olduğunu söylüyor. Hadi, bu can sıkıcı sivilce kremleri hakkında biraz daha detaylı bilgi verelim, ne dersiniz?

Sivilce kremleri genelde düzenli kullanım ile etkisini göstermeye başlar. Kullanmaya başladıktan sonra 2-4 hafta içinde etkilerini görmeye başlarsınız. Tabii her cilt farklıdır; bazılarında bu süre biraz daha uzun sürebilir. Sabırlı olmak ve ürünü düzenli kullanmak gerekli.

Bu tamamen kullandığınız ürüne ve cildinizin durumuna bağlı. Eğer genel bir akne problemi yaşamıyorsanız, sadece sivilcelerin üzerine yerel olarak uygulamanız yeterli olabilir. Ancak, eğer yüzünüzde yaygın sivilceler varsa, doktorunuz geniş kapsamlı bir tedavi önerebilir.
Sivilce kremlerinin doğru kullanımı ciltteki farkı büyük oranda belirler. Kremi uygulamadan önce, yüzünüzü hafif bir temizleyici ile temizleyip kurulayın.
Kremlerin çoğu nohut büyüklüğünde bir miktar ile etkili olur. Fazlası cildinizi tahriş edebilir. Eğer belirli sivilceleri hedef alıyorsanız direkt sivilcenin üzerine kreminizi uygulayın. Kremler genellikle günde bir veya iki kez (sabah ve/veya akşam) düzenli olarak uygulanmalıdır. Paketin üzerinde belirtilen talimatlara uyun.
Yüz soyucu kremse sakın gündüz sürme. Gece yatmadan önce kullan doktora git. Süre olarak o doğrusunu söyler. Ve bunu kullanırsan yüzün tahriş olur nemlendirici ve güneş kremi kullan.
Onun benzeri bir ilaç kullanıyorum acnemix jel bana doktorum akşamdan sür ve sabaha kadar dursun dedi ama sana sabah akşam demiş bilemedim..
Evet yagli
Cevap
2Cevap
Sabah sürüp gece yatınca yıkayabilirsin
Doktor gece sürüp sabaha kadar dursun demişti bana. Yani 7-8 saatten fazlayı kastetmiştir. Bu arada kötü bir tişört giy beyaz yapabiliyor kıyafetini DİYE YORUM VAR
Kaldın kalabildiği kadar
30 dk - 1 saat
bilmiyorum
Zeytinyağlı sabunla yıka geç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?