Fotoğraftaki kadınlara bakmayın. Sadece örnek onlar zaten bu renklerin bile onlarca tonu var. Sadece ön fikir olsun diye koydum.
Sarı
Siyah
Kumral
Kızıl
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
sacin ana rengi sari
sol tarafi mavi
sag tarafi pembe
ve saci ortadan iki ayirip
toka takmak kadina yakistirdigim sac rengi ve stili
Koyduğun kadınlara mı bakmamız lazım saça mı odaklanmamız lazım 😅 siyah uzun düz ve kumral dalgalı modellere bayılıyorum 😉
Bakımı en kolay saç siyah. Sürekli kuaför derdi yok makyaj yapma zorunluluğu yok. O yüzden siyah 🤷🏼♀️
Ben esmerim ama bu soru görselindeki kumral çok iyiydi.. Sanırım Kumral en iyisi..👍
Cevap
191Cevap
Mavi siyah cok severim görüntü olarak güzel saclarına dokunabilecegim kızda orjinal tercih ederim boyalı saca dokundugunda sertleştigini anlıyotsun ve fön cekildiginde kokuyor
Hepsinin ayrı ayrı güzelliği var tabiki. İnsan olması herşeyden öncelikli bir durum ama benim tercihim kumral candır. Sarışının adı esmerin tadı atasözüne de ayrı bir saygım var :) özeliklede çakma sarışınlara
Kumral ama burdaki kumral değil. Çok daha güzel kahverengi ve kestane tonları var. Fotograflar acaip shoplu o yüzden burdaki fotolara göre seçim yapmak dogru olmaz
Sarı yahut böcek siyah. Ama turuncu kimisinde efsane sexy duruyor
Sanırım sen saçlarını boyatmaya karar verdin ama renk konusunda aklın karışık... ten , göz rengin saçlarının kesimi yüzünün yapısını bilsek yardımcı olabileceğimizi düşünüyorum
Sarıyı tek geçerim ama kızıl nedense bende seksi çağrıştırıyor kızıl saçlı kadınların daha arzulu ve ateşli oldugunu düşünüyorum
Herhangi bir renk söyleyemem. Milyonlarca kadın var o renkleri kullanan. Şu olursa diye seçim yapmaya gerek yok bence saç rengine bakarak.
beyaz tenliyse kızıl, buğday tenliyse kahverengi, esmerse siyah, gerçek sarışınsa sarı rengini seviyorum :D :D
Sarı tabuju. Diger renkler siyah esmer falan pek kadınsı durmuyor ben Sari seviyorum ve diger renklerdeki kızlara kız demiyorum. :)
Tek hayalim esime bunu uygulamak 😇😍
Çok kötü
Ten rengine yakışan saçları kullanan kadinda kullandığı her saç yakışır. İlla fikir vermek gerekirse ben beyaz tende kızıl saç severim
Biraz kadının ten rengiyle saç renginin uyumu önemli benim için direk şu renk bu renk demem saçma olur kumral diyeyim bari
saçlarını boyuyanları anlamıyorum kendi hali kalsın bence daha iyisi :D usat şu kaportaya siyah çek :D
Doğal , artık herkes bir boya sevdalısı olduğu için dogallar daha hoş geliyor gozume
kumral ve sarı saçı yakıştırırım
5 yaşından beri sarışınlara hastayımdır
Genelleme yaparsak, hayat kadınlarını sevmemiz gerekir
Koyu Kahve ve koyu kızılı seviyorum boya değil tabiki doğal saç olmalı. Boya sarıdan ise nefret ediyorum.
Siyah saç fotoğraflarında neden her zaman esmer kadınlar var? Siyah saç ama beyaz tene.
Sarı ;bir o kadar estetik ve bir o kadar ışıltılı... Bir büyü gibi bozulmasından korktuğum. İnsanı icine düştüğü sonsuz girdaptan kurtaran bir renk.
Kadınlarda çok estetik bir renk olduğunu düşünüyorum.
O emoji nasıl oldu anlamadım. Kusura bakmayın
Alt tarafı bir renk öve öve bitiremediniz rengi 😁😁😁😂😂haha hihi hoho hehe
Alt tarafı bir renk değil , sarı sac bence olağanüstü bir renk. Görüşünüze saygı duyarim ama size katılmıyorum. Böyle iki-uc cümle ile geçiştirmek bana gire değil iyi günler dilerim.
Siyah saçlıyım diye demiyorum kesinlikle siyah. Sarı saçtan daha kullanışlı ve çok daha güzel duruyor bence. Sarışın olsam siyaha boyattırırdım.
Fotodaki siyah kadın hoşuma gitti diye siyah oyladım normalde esmer doğal saçlı kızlar hoşuma gider
renklerin içinden derim. renk ayırmam ama karakteri ayırt ederim.
kahverengi doğal ama güzel siyah saç başkalaştırıyor insanı
Sarı veya kumral olacak. Ama çakma değil orjinal. 😏
Şu an doğal sarışınım ama turunculu bakırlı saç rengi istiyorum 🙄
Tabikide kumralımsı kızıla çalan siyah görünümlü sarı jahahs
Aynen😂
Kendi saç rengimden memnunum. Orta ton, küllü kumral.
Kadınları genel olarak seviyoruz , saçın bir önemi yok bana göre
siyah saçlı değilim ama siyah saçlı kadınlar çok çekici bence hele ki saçaları gürse daha da çekici oluyor
Herkese yakısan renk onda guzel duruyor kadın guzelse her renk guzel ayırt edemem
Kumralları çok severim ya ama ben de esmerim o da var yok ya kumral olmayı isterdim
Kadına her renk yakışır çünkü o mükemmel bir varlıktır hadi eyw
Siyah da iyi sarı da iyi ama anormal sarı olmamalı. Bu resimdeki iyi.
Kumralı hiçbirşeye değişmem!(walla kumralım diye demiom)🙄
Kadin insandir sonra anadir sonra eşdir sonra arkadaştır sonra hayatdır sonrs deryadır sonra dünyagır saç her renge boyanır: veselam
Kızıla böyle resim mi konur insan doğal kızıl koyar. Ama ben açık renk saçları severim genellikle.
Açık kahve / Koyu Sarı veya Kumral işte ne bileyim.
Kumral Tabikide Rengi Biraz hafif daha açık olsaymış tamdaa süper
Kızıl
Sarı
kumral
siyah
benim sıralamam böyle : ama hepsinde saç rengi - ten uyumu olduğunu farzedersek.
Beyaz tende kumral ve siyah saç, buğday tende sarı saç.
Herkese yakışmıyor ama kızıla karşı bir hayranlığım var ve bir türlü cesaret edemiyorum.
Herkesin ki kendine göre değişiyo kızılın yakıştığı var sarının yakıştığı var ama esmer candır
özür dılerım engelımı kaldır konuşalım nolur yalvarırım herseyı mahvetme kırmıcam söz senı
Yani sarı ya da esmer genel olarak ama turuncu ya da kızıl gördüm mü eriyorum
yakışana her renk olur bence ama kadının benım için kendine has bir havası olan kadın herzaman benı etkiler
Beyaz Tenliy Sa Mavi Gozluyse Tabikide Sarışın 😊
Ama siyah Tercihim Dir 😊😍
Sarı siyah kahve 3 u bir arada 3unude severim farklı farklı takilsin hep aynı ney farklı farklı iyidir
Bence sarışınlar çok güzel herşeye ayak uyduruyor sarı saçları ile bazen seksi bazen şeker ve 1. lik ile oluyor buu
Bence ten rengine göre değişir güzelliği ama illa da bir renk söyliceksem koyu sarıyla turuncu arası güzel bir ton olabilir.
Tene ve tipe göre değişir o
Siyah ve sarı favorim ama seksi ve güzel olması onemli
Sarı sarı benim sarı.
Resimlere bakarak mı karar verdiniz erkekler :)
Yoo sadece saç rengine baktıgım zaman gerçekten kumral saçların daha çekici olduğuna karar verdim 😀
Katılıtorjm
Kumral daha hoşuma gidiyor.
Kendi saç rengi mi seviyorum 😊
Kadınların kendisini severim
Sarı olsun temizinden benim olsun
Yüzü güzel bir bayan her rengi taşır
sarı ve acaip renkler haric hepsi.
kumral başta olmak üzere sarı, siyah
Kumral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar