Bacaklardaki tüyler her kadının kabusudur. Eğer bu tüylerden kurtulmak için ağda yöntemini tercih edenlerdenseniz, uygulamadan önce ağdanın çok sıcak olmamasına özen gösterin. Bu, bacaklardaki kıl köklerini etkiler ve uzun süre köklerin belirgin olmasını sağlar..pürüzsüz bacaklarEğer traş yöntemini tercih ederek tüylerinizi kesiyorsanız, traştan önce sabun yerine vücut losyonunu deneyin. Bu, tahriş olmaktan kaynaklanan kızarıklık ve yanmayı en aza indirerek ipeksi bacaklara sahip olmanızı sağlar.
Epilatör ile istenmeyen tüylerinizden kurtuluyorsanız, uygulama sonrası bacaklarınıza buz tutarak kan dolaşımını hızlandırabilir ve kızarıklığı önleyebilirsiniz.
Tüylerinizi aldıktan sonra, bacaklarınızı parfümden, güneşten ve sıcak sudan korumalısınız. Eğer bacaklarınızın güzel kokmasını istiyorsanız, parfümlü nemlendiricileri deneyebilirsiniz..
Bacaklarınızda oluşan batıklardan kurtulmak ve kan dolaşımını hızlandırmak için, her banyoda bacaklarınızı kese ile ovun. Bu işlem, sıcak su ile genişleyen gözenekleri sıkılaştıracak, batıkları çıkarak ve kan dolaşımını hızlandırdığı için pürüzsüz bacaklara sahip olmanızı sağlayacaktır..
Bacaklarınızı düzenli olarak nemlendirmek, kuruluğu önler ve bacaklarınızın daha parlak olmasını sağlar. Özellikle banyo sonrasında bebek yağı, diğer günlerde ise vazelin ya da yoğun nemlendiricili kremleri deneyebilirsiniz. Pürüzsüz bacaklar için ne yapılmalı?
Pürüzsüz bacaklar hepimizin hayali. Pürüzsüz bacaklar için birçok yöntem bulunuyor.
Pürüzsüz bacaklar için ne yapılmalı?
puruzsuz bacaklar
- Pürüzsüz bacakların altın kuralı doğru tüy alma yöntemini bulmaktır. Doğru tüy alma yöntemi ile pürüzsüz ve ipeksi bacaklara sahip olabiliriz. Benim tercihim tıraş yönteminden yana oluyor. Gillette Venus tıraş bıçaklarını kullanıyorum bu sayede praitk şekilde pürüzsüz bacaklara sahip oluyorum. Kayganlaştırıcı jel barları sayesinde ek ürüne ihtiyaç duymuyorum. Bu sayede hiç tahriş ve kesik sorunu da yaşamıyorum.
- Tüyleri aldıktan sonra kese ve peeling yapmak oldukça önemli. Tıraş sayesinde tüyler ile birlikte ölü deriden de kurtuluruz. Kese ve peeling ile bu derilerden kolayca kurtulmuş oluyoruz. Kuru fırçalama tekniği ile kan dolaşımını hızlandırıp selülit görünümünü azaltabilirsin.
- Cildimizin devamlı nemli kalması gerekiyor. Bu sebeple bacaklarına devamlı nemlendirici krem uygulamalısın. Bu yöntemler sayesinde bacakta sivilce sorununa da çözüm bulmuş olursun.
Aynen paylaştıklarını uyguluyorum ek olarak tüyleri almadan 2 saat önce vazelin sürüp kıl köklerini yumuşatıyorum , hem daha acısız oluyor hem tüylerin tahrişsiz daha rahat çıkmasını sağlıyor..
Sana asrın sırrını vereyim. Aktardan orjinal karınca yumurtası yağı alın. Her ağdadan sonra çıkana kadar her gece bu yağla masaj yapın bölgeye birkaç seans sonra kıl tüy yok dostum tertemiz bebek gibisiniz.
Ben sir ağda kullanıyorum , üstüne batıklar için duşta kese filan da yapıyorum pürüzsüz oluyor ekstra olarak da bioder in tüy azaltıcı serumunu kullanıyorum
En İyi Cevaplar