Öncelikle bu liste benim kafamdan çıkmadı arkadaşlar.. Sonra arıza çıkarmayın 😬 Liste, TC Candler adındaki eğlence sitesi tarafından, internet kullanıcılarının verdikleri oylarla belirlendi. İşte 100 kişilik listenin son 7’si.. Listeyi nasıl buldunuz? Güzel bulduğunuz bir ünlü var mı? #Meczup
Taylor Hill,, model, ABD
Lupita Nyongo, aktris Kenya/Meksika
Nana, şarkıcı, Güney Kore
Emma Watson, aktris, Büyük Britanya
Jourdan Dunn, süper model, Büyük Britanya
Thylane Blondeau, model, Fransa
Yael Shelbia, model, Israil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnternet kullanıcılarına göre tüm zamanların en güzel 7 kadını, sizin favori isminiz kim?
kadınlar dünya üzerinde en güzel varlıklardır ama bunlar değil islmdan nasibini almamış kadınlara güzel dememle diğer kadınlara haksızlık etmiş olurum bu kadınlar ilk önce edebin ne olduğunu öğrensinler çıplak giyinip boy boy resim çektirmeklekle güzel olunmuyor güzellik kıştan değil içten gelendir
resimdekiler öyle en güzeller gibi durmuyor ama burdan birini seç deseler ilk tercihim:Thylane Blondeau olurdu... hatta 2. yi seçemezdim diğerlerinin yüzü kötü, o zaman bu listede neden varlar? tam boy foto olmadan yorum yapmak zor demekki...
Kötü bir liste ama bunlar içinde en güzeli Thylane Blondeau Gelmiş geçmiş en güzel kadın net: Adriana Lima Şu kadın yaşarken başka birine "en güzel" diyebileceğimi sanmıyorum. *Gecen bol olsun.*
Bunların nesi güzel ya ; birinin süratı mayın tarlası , diğerinin dudakları uzaya bakıyor ortadan ayrık. Siyahi diğerlerine göre daha güzel. Bizdeki Tuba Büyüküstün , Gökçe Bahadır bunlara bin basar
Thylane tam ilik Ama ben hala zirveye monica bellucci layık diyorum Kelly brook salma hayek sayarım böyle Yerlilerden zirve eda ece sonra leyla tuğutlu sonra ezgi mola
En İyi Cevaplar