+1 yılİşte budur muhteşem ötesi bir fizik 💕💕
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa böyle sorular sorma🙂
0121 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEşimin balık etli olması hep kalbimden geçerdi ama nasip 🙂
Soran+1 yılneden ki?
Cevap sahibi+1 yılBoşver 🙂
Cevap sahibi+1 yılGeceye bir söz bırakıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılKadın dediğin balık etki olmalı🙂
Cevap sahibi+1 yılEtli*
Cevap sahibi+1 yılSence peki?
Soran+1 yılya ben kadinda duz karin dolgun kalca ve gogus seviyorum. yani kum saati direkt
Cevap sahibi+1 yılAnladım 🙂
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı ne diyelim inşallah istediğini bir vücuda sahip olursun en kısa zamanda 🙂
Cevap sahibi+1 yılKızlar sevmez Aslında olgun göğüs ve popoyu hep zayıf isterler
Cevap sahibi+1 yılAma zayıflık hiç yakışmıyor ki🙂
Soran+1 yılbilmem ben severim
Cevap sahibi+1 yılNe güzel 🙂
Cevap sahibi+1 yılPeki orta mı seversin yoksa çok mu dolgun olmalı
Cevap sahibi+1 yılYani mesela buna sende dahil her kadın 95 beden göğüslerden rahatsız olur hep Ağrı yaptığını söylerler 🙂
Cevap sahibi+1 yılBence sen 54 kilosun 🙂
Soran+1 yılbu nerden çıktı hahhahah
Cevap sahibi+1 yılTahmin etmeye çalıştım :D 😅
Cevap sahibi+1 yılO zaman 67 kilosun😅
Soran+1 yıl52 kiloyum
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılTutturamadım😅
Cevap sahibi+1 yılO zaman istediğin vücut için çok kilo Alman gerekiyor. 🙂
Soran+1 yılyo aslinda istedigim vucut gibiyim. yani kilom göğüs ve kalcamda biriktigi icin ve baska yerlerde birikmedigi icin.
Cevap sahibi+1 yılAnladım güzel kadın 🙂
Cevap sahibi+1 yılHep böyle güzel kal 🙂
Soran+1 yılkilo bazinda mi diyorsun?
Cevap sahibi+1 yılFiziğin işte tabi ölçüleri Nedir bilmiyorum ama biraz daha kilo alabilirsin sanırım 🙂
Cevap sahibi+1 yılBiraz daha olgun göğüs ve popoya sahip olman daha güzel olabilir 🙂
Cevap sahibi+1 yılOrası sana kalmış 🙂
Soran+1 yıl93-64-97
Cevap sahibi+1 yılCiddi misin 🙂
Cevap sahibi+1 yılMükemmel bir fiziğe sahipsin sen zaten deli kız🙂
Cevap sahibi+1 yılKoru bu mükemmel vücudunu 🙂
Soran+1 yılbalik erli sevmiyomuysun sen hahaha
Cevap sahibi+1 yılBalık etlisin işte 😅
Cevap sahibi+1 yıl93 göğüs 97 popo daha ne olsun🙂
Cevap sahibi+1 yılGöbek sevmiyorum😅 balık etli den kastım olgun popo ve olgun göğüs 🙂
Soran+1 yılgöbek yok. yqni bende karinda yag xok hissedemezsin. sen oyle sevmiyon mu
Cevap sahibi+1 yılEvet ben öyle seviyorum balıketliden kastım olgun vücut hatları
Cevap sahibi+1 yılGöbek hiçbir kadına yakışmıyor 🙂
Cevap sahibi+1 yılYağ olmaması vücudunda güzel birşey
Cevap sahibi+1 yıl🙂🙂belli sen mankensin sanırım 🙂
Soran+1 yılyok. ben manken olmam. normal hayatta hatta 2 beden bol giyerim. hatlarim belli olmasin diye. nasil insanlar cikar karsimiza bilemeyiz ne de olsa. Manken olma istemememin nedeni de ilerde esime surpriz olsun istiyorum. tepkisi cok merak ettigim bir sey olur heralde
Cevap sahibi+1 yılVay be ne güzel düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yılBol giyme hususunda gönülden tebrik ederim böylesine bozulmuş bir devirde böyle bir şey duymak çok güzel 🙂
Soran+1 yılya harbi cok merak ediyorum kocamin tepkisini. Sasirir mi sasirmaz mi bilemiyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani 🙂
Cevap sahibi+1 yılHangi
Konuda
Cevap sahibi+1 yılVücudunun güzel olduğunu gördüğünde ki
Tepkiyi mi🙈🙂
Soran+1 yılyani muhtemelen bol kiyafetlerimin altinda beklediginden farkli bir vucut cikacam. onu kastediyorum. hayalkirikligi olur mu bilmiyorum onun icin.
Cevap sahibi+1 yılBence çok mutlu olur
Cevap sahibi+1 yılTabi belli yerler sarkmadıysa 🙂
Cevap sahibi+1 yılÇok mutlu olur deli misin ya kadın dediğin kalçası ve göğüsü büyük olur öyle ipince olmaz ki 🙂
Soran+1 yılyok Allah korusyn sarkmasin. de onun icin hic sutyen takmaman gerek. ben sutyen takmazsam sirt agrisindab ölürüm
Cevap sahibi+1 yılE taktığın zaman da ağrıyordur sonuçta göğüslerin büyük 🙂
Cevap sahibi+1 yılSürekli takarsan sarkmıyor mu ki 🙂
Soran+1 yıldaha az agriyor sonucta destek oluyor. 18 yssindayim Şu an icin sarkma beklrnmiyor. 2 haftada bir gogus calisiyom sarkmasin diye
Cevap sahibi+1 yılBu eşini mutlu eder işte bakımlı olman vücudunu bakman 🙂
Cevap sahibi+1 yılVe yaşına göre mükemmel bir fiziğe sahipsin çok şanslısın bence 🙂
Cevap sahibi+1 yılBol giyinip bu güzel vücudunu örtüyorsun ya bence o zaten herşeye bedeldir 🙂
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl böyle bir
Vücuda sahipsin ki hiçmi yağ Yok 🙂
Cevap sahibi+1 yılGittin mi 🙂
Cevap sahibi+1 yılMükemmel kadın nerdesin 🙂
Soran+1 yılya kucuk yastan beri spor yapiyorum. bir de ortaokulda manyak bir bedencimiz vardi. Gec kaldigimizda en az 100 tane squat falan cektirirdi araliksiz. birkac gun yuruyemezdik. Bir de genetik faktoru var tabi ki de. kilomun orlarda birikmesi nedeni.
Cevap sahibi+1 yılYa sen memnun musun önemli olan bu 🙂
Cevap sahibi+1 yılBir Düşünsene 70 beden göğüslere sahip olduğunu içini Pamukla falan doldurduğunu
Cevap sahibi+1 yılNe kadar kötü bir durum dimi 🙂
Cevap sahibi+1 yılAma göğüs ve popo bakımı zor olsa gerek zorlanıyorsundur
Cevap sahibi+1 yılPoponda muhtemelen sivilce çıkar sürekli 🙂
Cevap sahibi+1 yılSürekli nemlendirmelisin falan zor 🙂
Cevap sahibi+1 yılAma sen konuşmandan dahi belli ediyorsun çok bakımlı ve temiz bir kızsın 🙂
Cevap sahibi+1 yılMükemmel kız kızma bana lütfen 🙈🙃🙂
Soran+1 yıloyle sivilce falan yok. ama cok nadiren 1 tane sivilce cikiyor gogus deilde bağrımda. baska bir sorunum yok. çatlak falan da yok. bir ara agridan dolayi gogsumu aldirmayi dusunmustum. Ya mesela Şu an hafiften fitness yapiyom. cardio vs dr yapiyom. mesela duygu halime gore deisir. bazen 40 dk kosarim bazen de 1.5 saat kosarim. ama kosarim. yaz oldugunda 9-11 km arasi kosarim.
Cevap sahibi+1 yılYok zaten sivilce sürekli poponda çıkar terlemekten sıcaktan 🙂
Cevap sahibi+1 yılNe ağrısı olmuştu ki ya neden göğsünü aldırmayı düşündün 😢🙂
Soran+1 yılsivilce sorunuyla karsilasmadim. benim yuzumde bile cikmiyor. ergenlikte de cikmadi Şu an da da yok. Sirtim cok agriyordu halen de agriyorda. onunla yasamaya calisiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYa oha nasıl bir kızsın sen böyle hem dolgun bir popoya sahipsin hem tertemiz🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılİşte göğüslerden dolayı ağrıyor dimi büyük olduğu için mi 🙈🙂
Cevap sahibi+1 yılNasıl bu kadar bakımlısın Birde bunu açıklar mısın lütfen gerçekten çok bakımlısın🙂
Soran+1 yılagri cidden cok oluyor. bazen anneme anlatirim agrisini. aglarim... ama goruntusu cok hosuma gidiyor. Bir ara ama ciddi ciddi dusunuyordum. simdi fizik tedaviye gitcem rahatlamasi icin aldiramam :)
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani görüntüsü hoşuna gidiyor 🙂
Soran+1 yılyani bel-göğüs bel-kalça arasinda fark cok belirgin oldugundan cok hosuma giden bir goruntu diyeyim ben sana. bu goruntunun bozulmasini da istemem. kendi vucudumda kotu hissederim heralde aldirirsam
Soran+1 yılbir de ne yazik ki cok bol giyinince gogusler de buyuk oldugundan kucuk gogusler giydiginde daha zayif gorunecegini dusunuyorsun. Dar giyinseydim tabi ki de boyle bir dusuncem olmazdi ama bol giyindigimden bazen oldugumdan kilolu gozuktugumu düşünürüm
Cevap sahibi+1 yılYa olsun ne olacak 🙂
Cevap sahibi+1 yılGüzel görünüyordur tabi tam bir kadın gibi dimi
Cevap sahibi+1 yılLütfen aldırma ikizleri 🙂
Soran+1 yıldigerleri de kadin. onlari asagilamaya gerek yok. hatta bol giyinseler benden disaridan bakilinca cok daha zayif gozukurler. Ya asil sey kocam kilolu seven biriyse ve beni yumusacik oldugumu dusunup alirsa hayal kirikligina ugrar mi? Bazi insanlar harbi kilolulari cok seviyor. ben obez durmuyom ama disardan bakinca normal duruyom kiyafetlerden
Cevap sahibi+1 yılBurdan mı konuşmaya devam edelim
Cevap sahibi+1 yılÖzelin bunlar senin
Cevap sahibi+1 yılÖzelden devam edelim istersen
Cevap sahibi+1 yılBunlar senin özel şeylerin buradan devam etmeyelim bence 🙂uygun değil
Soran+1 yılBence de etmeyelim. En yakın arkadaşlarım bile ölçümü bilmiyorlar. Sadece kıyafetlerimden birlikte kaldığımızdaki kıvrımlı olduğumu biliyorlar.
Cevap sahibi+1 yılNasıl yapalım o zaman 🙂
Cevap sahibi+1 yılBen kullanıcı adımı atıyorum 🙂
Soran+1 yılBana hep türklere benzemiyorsun diyorlar. Türklerde böyle hiç vücud görmedim diyorlar.
Cevap sahibi+1 yılYa sen zaten gerçekten güzel ve farklı bir kızsın🙂
Soran+1 yılNerem farklı ya hunhahaha XX kromozomlu bir insanım işte hahaha
Cevap sahibi+1 yılYa öyle deme çok farklısın işte 😅
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBuradan yazarsan farklı hanımenfendi😅
Soran+1 yılBir bücut ölçülerinin insanı bu kadar farklı kıldığını düşünmezdim. Sence çok önemli bir şey mi? Erkeklerin geneli böyle mi?
Cevap sahibi+1 yılYazıcak mısın attım ismimi🙂
Cevap sahibi+1 yılBu sorduklarını özelde cevaplayacağım
Cevap sahibi+1 yılSenin göğüslerini ks deki herkesin okumasına müsade edemem🙂
Soran+1 yılŞimdi şöyle ki beni burda kimse göremiyor o yüzden burdan konuşalım derim. Ben utanırım cidden kendi hesabımdan yazarsam. Başkaları isterse okusun brnim için çok büyük bir problem eşgal etmiyor
Cevap sahibi+1 yılUtanacak birşey yok🙂
Cevap sahibi+1 yılBen burdan yazamıyorum. Herşeyi
Soran+1 yılYok ben yazamam üzgünüm. Burdan sorumu cevaplarsan çok iyi olur. Hem bence sorunun cevabı tüm kızları ilgilendiriyor.
Cevap sahibi+1 yılZaten burdan devam edersek soru kaldırılacak
Cevap sahibi+1 yılSoru kaldırılacak sen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılİstediğin tüm soruları sorabilirsin özelden istersen
Cevap sahibi+1 yılEğer rahatsız olursan da engellersin
Cevap sahibi+1 yılAma ben rahatsız etmeyeceğime söz veriyorum
Soran+1 yılNe zaman kaldırılıyor ki
Cevap sahibi+1 yılMuhtemelen kaldırılacak 10 dk içinde
Cevap sahibi+1 yılKs sistemi otomatik kaldırıyor.
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ben sana güvenip kullanıcı adımı attım
Cevap sahibi+1 yılDaha fazla buradan yazamam
Cevap sahibi+1 yılKs benim hesabımı bloke ediyor çünkü şikayet ediyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Kismetde ne varsa o dur ;)
14 Yorumla
Soran+1 yılhahaaha güldüm. olsun da ne olursa olsun der gibi :)
Soran+1 yılne nerde?
Kıvrımlı hoşuma gidiyor
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 6,8b cevap paylaştı. Çekici olmak için daha önemli özellikleri de var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkıvrımlı tabiki her açıdan avantaj
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMümkünse ince bel olsun
029 Yorumla
Soran+1 yıldolgun ince bel mi?
Cevap sahibi+1 yılEvt
Cevap sahibi+1 yılAma az da olsa kıvrımlar olsun özellikle de kalça 😊
Soran+1 yılya bence de öyle olmasi cok guzel oluyor. Karinda bir de hafif kas çizgi ve bacak yaninda olusan o çizgi cok hos duruyor.
Cevap sahibi+1 yılOooo öylesini bulmak çok zor, spor yapan kadınlar var ama onlar da bazen abartıyor
Soran+1 yılhahaha genelde sevmiyorlar kasi erkekler anlamiyorum.
Cevap sahibi+1 yılYoo ben seviyorum özellikle de kalçada çok hoş oluyor bir tane beden eğitimi öğretmeni sevgilim vardı ordan biliyorum 😄
Soran+1 yılçok spor yaparmiydi?
Cevap sahibi+1 yılEvt özellikle de çok koşardı
Soran+1 yılkarın kaslari var miyfi peki? Benim eski beden hocalarim genelde kiloluydu hahahaha
Cevap sahibi+1 yılKarın kasları yoktu ama sıkıydı yani göbek hiç yoktu karın bölgesinde sertlik vardı
Soran+1 yılniye ayrildiniz peki? Ben erkek olsam birakmazdim
Cevap sahibi+1 yılGüzellik başka bir şey evlilik başka birşey bence
Cevap sahibi+1 yılKapris çoktu kapris
Cevap sahibi+1 yılSeninki nasıl
Soran+1 yılya ven 52 kiloyum. kilom falan gogus ve kalca cevremde virikiyor. velde falan hic birikmez. Yani kendi vucut tipimi begendigim icin mi seviyom kivrimli vucutlari ya da gercekten kivrimli oldugu icin mi bilemem. sadece cok cekici buluyorum o kesin
Soran+1 yılzayif olup da cok cekici insanlar da var tabi
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle çok çekici
Cevap sahibi+1 yılSanırım seninki tipik kum saati
Soran+1 yılevet. ya ama neden boyle seviyom bilmiyorum. cevremdeki erkekler genellikle zayif sevdigini kum saatinin de yapay gozuktugunu soyluyorlar
Cevap sahibi+1 yılOnlar beden dilinden anlamıyorlar 😉
Soran+1 yılBilmiyorum hep de sevdigim insanlar boyle düşünüyor. Yakin arkadaslarim hatta hoslandigim insanlar. garip bir durum.
Cevap sahibi+1 yılÇok merak ettim bak şimdi yaaa😊
Soran+1 yılbenim jenerasyon sevmiyor heralde hahaha
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Soran+1 yıl18 yasindayim
Cevap sahibi+1 yılDaha küçüksün zamanla fiziğin çok değişir
Soran+1 yılDaha mı iyi olur?
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi de olabilir daha kötü de olabilir, bu tamamen sana bağlı
Normal olan herşey her zaman tercihimizdir😄
00 YorumlaKıvrımlı dolgun...
00 YorumlaKıvrımlı dolgun.
00 Yorumla
+1 yılKivrimli bence
10 Yorumla
+1 yılIlki tabiki
00 YorumlaKıvrımlı
12 YorumlaDolgun
00 YorumlaKıvrım ve balık etli
017 Yorumla
Soran+1 yılBalik etli olanlarda göbek falan olmuyor mu? Hic balik et kavramini anlayabilmis değilim
Soran+1 yılya nedense bana göbek çok çekici gelmiyor. böyle hafif kaslı bir karın ve kıvrimli vucudu cok severim ben.
Soran+1 yılnesi itici geliyor ki?
Soran+1 yılya bence de cok kadınsi oluyor biliyon mu? Şu bacak kası cizgim var ve ben bayiliyorum. bir geriye karin kismi kaldı. onu da cok abartmiycam yanlardaki o çizgi oluşsa yeter diye bakiyorum.
Soran+1 yıltercih neselesi tabi :)
Soran+1 yılvar da atmam kimseye. ne gerek var. soyle ama yani benim sevdigim vucud tipine yatkinligim var. mesela ne kadar kilo alirsam alayim hic karnimdan almam. hep duzdur. genelde kivrimli yerlerden alirim alirsam da. Sevdigim vucud tipine yakin olmam sevindiriyor tabi.
Soran+1 yılbenim de prensip meseledi ondan yani
Soran+1 yılyok oyle deildir. oyle demedim.
+1 yılSen hangisisin
010 Yorumla
Soran+1 yılne yapçaksın?
- +1 yıl
Söyle ki ona göre seçim yapıcam
Soran+1 yıloyle sey mi olur. kendi tercihini soyle ve geç.
- +1 yıl
Kişiye özel değil mi bu sana karşı olanı dutevem bende
- +1 yıl
Sen nasılsan o şekilde severim ben
- +1 yıl
Senin gibi doğal olsun yeterli fazla cafcaflı değişim olmasın
Soran+1 yılbu sozleri soylemen icin beni taniyor olman gerekmez mi? Biraz garip kaçıyor
- +1 yıl
Hayır garip kaçmasın sana sen belli ediyorsun zaten
Soran+1 yılNeyi belli ediyorum
- +1 yıl
Sordugun sorudan
Her ikuside uyar
00 Yorumla
+1 yılÇay bardağı vücud
00 Yorumla
+1 yılKıvrımlı
00 YorumlaKıvrımlı ve dolgun
00 Yorumlakıvrımlı candır :)