Verdiği kilolarla herkeste şaşkınlık yaratan oyuncu Pelin Öztekin, 3,5 yıl içinde resmen eridi. Bir dergi için gelinlik giyen Öztekin, güzelliği ile mest etti. Pelin Öztekin, BeStyle Wedding dergisi için gelinlik giyip objektif karşısına geçti, şunları söyledi: "Evlenirsem kuğu gibi zarif ve sade bir gelin olmak isterim. Hayalim de çocukluğumdan beri hiç değişmedi; plajda çıplak ayakla yaz düğünü."
Fit bir görünüm gelin/damat olma şansını arttırır mı? Kilonun medeni duruma etkisi var mı?
86 kilo veren Pelin Öztekin gelin oldu! Fit bir görünüm gelin/damat olma şansını arttırır mı?
Evrim geçirdi desek yeridir. Ben bile ilk gördüğümde çok şaşırmıştım. Fitlik konusuna gelirsek maalesef toplumun ezici çoğunluğu fit, kaslı ve atletik denilen tabirlere sahip kişileri kendi hayatlarında öncelikli olarak görüyor. Hatta bazıları bu uğurda kendi bedenlerinden bile soğuyor ve bazen de kendilerinden nefret edip sağlıksız zayıflama metotları ile hayatlarını riske edecek bir yola sapıyorlar. Kimileri minik bir kiloyu bile saplantı haline getirip bir deri bir kemik kalmak için delicesine uğraşıyor.
Değil şişmanlarda gelinlik giyer ama göze hitab ediyormu? hayır! Kuğu gibi zayıf olmasada en azından sağlıklı bir vücuda sahip olunmalı. Bunun daha çocuk doğurması falan var ohooo
Var tabi sonuçta sevgili -eş bulurken ilk önce ileşitim kurmak için ne kadar iç güzelliği önemli desek de Fizikki durumu gözümüze de hoş gelmesine bakıyoruz. Bu inkar edilemez bir gerçek. O yüzden hem sağlık hem kendini iyi hissetmek acısından da önemlidir.
fitlik şart değil ama aşırı şişman insanlar beni huzursuz ediyor. bazılarının kendi tercihi değil, kalp kırıyorsam özür dilerim. ancak hareketi kısıtlanmış, nefes almakta bile zorlanır hale gelmiş bir insan dünyanın en muhteşem karakterine de sahip olsa bana çekici gelmiyor dürüst olmak zorundayım.
kadınlar güce taptığı için erkeğin kilosu boyu kası vbsi mükemmel olmak zorundadır ama erkek kadının görünüşüne bakarsa yüzeysel olur benim gibi bakmayanlar ise abazadır zaten... öyle değil mi ksmizin pek ilkeli pek naif pek adaletli bayanları?
O kadar kiloyu hemen veremez zaten ameliyat olmuş ama ameliyat olduktan sonra dikkat etmesi önemli ve Pelin bunu başardı. Kilo verdikten sonra önü açıldı😊
fiziken zayıflamak hem insanı psikolojik olarak rahatlatır ve güçlü hissetmesini sağlar, hemde sağlıklı bir yaşam geçirmesini ve çeşitli sağlık sorunları riskini azaltır.
En İyi Cevaplar