Koltuk altı tüylerini uzatmak feminist bir hareket mi? Koltuk altını almayıp ben cesurum diyenler, doğal ve hijyenik mi gerçekten?

Madonna’nın kızı Lourdes Leon, uzattığı koltuk altı tüyleri nedeniyle sosyal medyada gündem konusu oldu.
Koltuk altı tüylerini uzatmak feminist bir hareket mi? Koltuk altını almayıp ben cesurum diyenler, doğal ve hijyenik mi gerçekten?
Koltuk altı tüyleri ile dikkat çeken 21 yaşındaki kızın görüntüsünün gerçek olduğuna inananların yanında, photoshop olma ihtimalini düşünenler de var. Peki bu görüntü sizin aklınıza kimi getirdi?
Hatırlarsanız Gigi Hadid de bir dergi için kamera karşısına geçmişti ve koltukaltı görüntüsü ile ilgili tartışmalar başlamıştı. 22 yaşındaki modelin ihmalkarlık ettiğini düşünenler ‘hiç temiz değil’ gibi eleştirilerde bulunmuştu..

Birçok ünlü yüzlerindeki bir ton makyaja, saçlarındaki boyaya rağmen, koltuk altı tüyü hareketine destek verdi. Olaylar çok anlamlı olmayan feminst bir harekete dönüştü. Madonna bu ünlülerden bir tanesiydi..

Koltuk altı tüylerini uzatmak feminist bir hareket değildir arkadaşlar.

Çünkü koltuk altı tüylerini temizlemek bir güzellik standartı değildir...

Bir çeşit başkaldırı olduğunu düşündüğümüz bu hareketle kendilerini cesur, doğal ve hijyenik hissediyorlar mı gerçekten?
#ZahmetsizGüzellik
#Meczup
- Kaynak -