Bundan 3 yılönce 6 ay gibi roaccutane kullandım iyileşti ardından bir 3 ay sonra tekrar çıktı daha fena halde hem de artık herkes soruyor mağazada şirkette eğitimde sokakta her ortamda heryerde soruyorlar ‘Senin yüzün niye böyle’ hertürlü kremi maskeyi kullandım işe yaramadı kadın doğuma gittim hormon testi yaptım normal çıktı kan testi yaptım normal çıktı böyle de beni kimse beğenmiyor artık 27 yaşıma geldim hala ergen ergen sufatımla dolaşıyorum. Tekrar roaccutaneye başlamak istiyorum reçetesiz alıcam bu sefer bir yıl boyunca bırakmicam çok üzülüyorum artık aynaları severken bakamaz oldum arkadaş ortamlarında fotoğraf çekinemez oldum herkes yüzüme acıyarak bakıyor :(
Bu yüzüm yüzünden kimse beni beğenmiyor, ne yapabilirim?
Bu konuda çok tercübeli olduğumu düşünüyorum. ben de yıllarca lanet sivilcilerden çok çektim. neyseki 3-4 aydır kurtuldum. öncelikle gayet güzel bir yüzün var. Bende insanların konuşurken gözlere değilde insanın yüzüne bakmasının incelemesinin ne demek olduğunu bilirim. Bende yıllarca acnemix. Ve benzeri birçok ilaç kullandım 5 kuruş faydasını görmedim. roacutane yazdı doktor toplumda çıkan haberlerden sonra korktum kullanmadım ama en sonunda onu kullandım 6-7 ay sivilcelere elveda dedim. öncelikle benden sana tavsiye bu doğal yöntemmiş dabunmuş böyle şeylere hiç bulaşma tek çaresi var tıp. öncelikle özel hastaneye gidebiliyosan git devlet hastanesine gitme ilgilenmiyorlar. roacutane kullandım geçmedi diyosun. hormon testinden de bir şey çıkmadı dedin. Bir yerde okumuştum yanlış hatırlamıyosam senin durumunda olan birinin en sonunda karaciğerle ilgili bir sorunundan dolayı sivilcelerinin geçmediği anlaşılmıştı ve kız kurtulmuştu umudunu koru zor gerçekten acil şifalar dilerim ben buldum inşallah sendebulursun
Seni ancak seninle aynı durumu yaşayan anlar. Ben de onlardan biriyim tıp tıp tıp. benim yapmadığım şey kalmadı bence tıpa güven zem zem suyu ile geçer demişler biraz komiğime geldi. yani sende zaten birçok şey dememiş sindir. zaten biliyorsundur bence bir karaciğer testi yaptır zararı yok ya
Bir tavsiye daha insanın böyle hastalıkları olduğu zaman şeyhlere hocalara bitkiciye yok bilmem üfürükçüye hikmetli suya böyle şeylere git diyen çok olur. ve bizde bir umut diye gideriz. Ama kanma zaman ve para kaybından moral kaybından başka birşey olmaz.
Öncelikle geçmiş olsun. Yüzüne bazı şeyler uyguladığını okudum. Alerji testi yaptırdın mı peki? Cildin bir şeye reaksiyon gösteriyor olabilir ve bunu anlamamış olabilirsin. Onun dışında, bence, sivilcelerinden kurtulursun diye düşünüyorum. Benim ilgimi o kırmızı lekeler çekti. Onu da alerjiye bağladım. İnsanların söyledikleri şeyleri de kafana takma. Aşağıda arkadaşın biri yazmış. Ben de ona katılıyorum. Fotoğrafını ilk gördüğümde dudağının ve burnunun çizgileri dikkatimi çekti. Bence güzel bir kızsın ve birazcık daha sabırlı olman gerekiyor. Umarım iyileşirsin. Haberlerini bekliyoruz.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Öncelikle teşekkür ederim ☺️ Yok alerji testi yaptırmadım ama pasta yiyince yüzüm kaşınıyordu
Rocaccutane çok ciddi bir ilaç aslında. Karaciğer ile ilişkisi çok fazla. Bazı alerjik reaksiyonların da karaciğer ile ilgisi olduğunu düşündüğüm için bence bir de alerji testi yaptırman iyi olabilir. Bir şey çıkmazsa da, fazla tetkikten zarar gelmez deyip geçebilirsin. ( = Bilmediğin ya da güvenmediğin yöntemleri kullanmamanı öneririm. Derinin yüze gelen kısımları çok narin ve hassas oluyor.
Bence bir süre hiç bir şey kullanma cildin kendibe gelsin yüzünü soğuk suyla yıka. Bir hafta kadar yüzüne sadece su kullan daha sonra hergün yüz temizleyici kullan ama havluyu direk yüzüne sürme. Elini kurula havluya sonra tekrardan yüzünü sil yani yüzünü elinle kurula. Ellerinle yüzünü sil sonra elini kurula. Havlunun tahrişini de önlemiş olursun. Ya da makyaj temizleme pamuğuyla yüzünü kurulaya bilirsin. Tampon hareketlerle. Yüzün çok yıpranmış sakinleşmesi gerekiyor. Ha bir de pişik kremi denebilirsin kızarıklığı kaşıntıyı önler. Ben denedim. 👍
Roaccutune ciddi bir ilac recetesiz vermezler ve cok guzel kizsin eger bu gercekten sensen trol bir soru degilse arkadasim insanin bu tarz sorunlari bir perdedir perdeyi acmaya cesaret eden gercek güzelliği gorur. Demesi kolay diyorsun belki ama icini karartma yoksa ışık bulamaz kaybolursun
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok benim fotoğraftaki kişi teşekkür ederim ama cidden 20 yaşımdan beri çekiyorum
Çok geçmiş olsun bunun için profesyonel destek alman gerek bu şekilde normal değil tip olarak gayet güzel yüz hatların var !
Unutma Akne Tedavi Edilebilen Bir Hastalıktır.
Pekli bizim ilacımız Roaccutane’ye gelelim; (baştan söyleyelim, roaccutane ‘a başlamak için kan alınıyor, labaratuvar testleri vs, birey reşit ise kendi imzası değilse velisi imza atıyor. öyle aspirin alır gibi alınmıyor eczaneden. birde bildiğim kadarıyla ilkbahar-yaz mevisiminde verilmiyor pek.)
ROACCUTANE nasıl etki eder?
ROACCUTANE akneye neden olan dört faktörü etkilemektedir. Ciltteki sebum üretimini dramatik olarak azaltır. Duktal hiperkeratinizasyonu azaltır ve böylece siyah ve beyaz noktalar gibi iltihabi olmayan lezyonların oluşumu azalır ve antibiyotik olmamasına rağmen bakteri miktarında da önemli ölçüde azalmaya yol açar. Ayrıca kompleks mekanizmalarla enflamasyon ve kızarıklığı azaltır.
Beni ilgilendiren: Roaccutane Tedavisi Ne Ölçüde Başarılıdır?
Şu ana dek yapılan çalışmalarda 120 mg/kg’lık total doza ulaşana dek ROACCUTANE kullanan her 100 hastanın 61’inin akne problemini tamamen geride bıraktığı, geri kalan 39 hastanın 23’üne ek bir antibiyotik tedavisi gerektiği , 16 ‘sına ise ek bir kür ROACCUTANE tedavisi uygulanarak tamamen iyileştiği saptanmıştır. Gayet bomba.
Hani bazı insanlarda güneş lekeleri olur ya, işte bu ilacı kullanırken güneşte fazla dolaştıgınız an o lekeler sizdede çıkar, ki hiç hoş değil. Kesinlikle Güneş Kremi alın (benim tavsiyem: SOLECRIN SPF 60 faktor Su bazlı Güneş kremidir. Çok memnun kaldım, normal güneş kremleri biraz yağlandırıyor cildi, hiç sevmem.) İllaki kremsiz çıkıcam güneşe diyorsanızda mutlaka şapka takın. Yüzününzde gözünüzde çıkmasın bunlar.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Biliyorum o ilacı daha önce kullandım ya az kullandım ya da etki etmedi 6 kullandım işte 😔
Yaz gelsin güneş kremi kullanırım teşekkür ederim 😊
peki geçmiş olsun , sen büyük ihtimal 18 yaş 23 yaş aralıgındasın bunlar akne sivilce degil, oynuyorsunuz galiba birde patlatma var sakın oynama patlatma bunların hepsi geçer ve çok güzel cilde sahip olacaksın benim senden daha kötüydü ve sonra en kaliteli cilde sahip oldum , çekirdek, cips, kızartma yemiyorsun, ilk önce bu akneleri kurutmak gerek, her gün bir yumurta akına talk pudra ile karışım yapacaksın ve her gün 15 dakika bekleteceksin yüzünde sonra 1 ay sonra kurudugunu greceksin, allah ın izniyle
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok 90 doğumluyum sivilcelerim de çıkarken acıyor beyazlaşıp patlıyor karbonat limon maskesi yapıyorum şimdi
kesinlikle karbonat yaparsan yayılmasına neden olursunuz , bunlar son aşamaya gelmiş, akne neden çabuk yayılır , içindeki su bir başşka yere deger ve üremesini saglar ilk önce kurutmalısın
bak kesinlikle karbonatı bırakıyorsun, günlük nem oranını hem su içerek bol ca, ne dogal yoldan yüzüne nem alarak, ve ilk önce kutmak gerek cildini ama nemsiz kalmıyacak , sonra saf beyaz alkol ile her gün silerek bunlardan kurtulmak gerek , yaşında ergen degilmiş, ama sen başlı olanları büyük ihtimal sıkıyorsun
6 ay roaccutane bende kullandım 2 yıl sonra bendede çıktı. Ama şunlara dikkat ediyorum stresten uzak dur. Stres adet düzenini de bozuyor cildinide.. Çok domates yeme Günlük süt ürünleri peynir varsa süt içme ya da çok tüketme 1 varsa diğeri olmasın Patlamış mısır kuruyemiş çekirdek patates kizartmasi nutella kola cips kesinlikle uzak dur. Ve sana birşey önericem bunları kullan 1 ay dene iyi gelicek.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben de öyle düşünüyorum teşekkür ederim peki eczanede var mı bunlar
Biraz daha fazla kullansan belki biterdi tamamen. Bu kadar takma ya kullan tedavini olda o sivilceler bile sende ki güzelliği kapatamaz kardeşim beğenirler böylede beğenirler Allah korusun tek kolun olmasada beğenirler güzel bir kalbe denk geldiğin anda anlayacaksın bunu:)
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim insalar iç güzellik önemli derler dışını beğemediklerinin içini merak etmezler
geçmiş olsun, güzelsin de maşallah :) inşallah şifasını bulursun.. benzer ciltli 30 yaş üstü tanıdıklarım var çaresini bulamadılar, dönem dönem azalıyor artıyor, tıp nedenini ve çaresini bulana kadar yapılacak şey doğal beslenme, stressiz yaşam falan.. ilaçları kafana göre kullanma, dediğin ilaç çok meşhur zaten, yan etkileri de ciddi olabiliyor.. ilaç, doktor tavsiyesi ve kontrolüyle alınır..
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ☺️ Kansere tedavi bulundu buna bulunamadı 😄
Yuzde cikan sivilceler karaciger kaynakli. Yagli seyler yiyorsan tamamen cikar hayatindan. Ilaclar falan sadece sagligini bozar- beslenmeni duzenle spora başla duzelir hepsin 0 yağlı bir hayata gec. Bol su tuket. Vucutta yeni yag ve iltihap birikintilerini onledigin zaman sivilceler de zamanla yok olacaktir. Gencecik bedenine o sacma sapan ilaclarla zarar verme.
Bir dönem sıkıntıdan kaynaklı bendede çıkmıştı.. Çok şey kullandım faydası olmadı bir şey dışında.. doğum kontrol hapını düzenli kullandım ve hiç bişey kalmadı geriye.. izleri bile gitti.. daha sonra araştırdım sivilce tedavisindede dr tavsiyesi ile kullanılıyormuş aldığım ılaç.. yanlış yönlendirmek istemem dr'una danışıp onunda onayı ile kullanabilirsin.. geçmiş olsun..
geçmiş olsun limon derim limon süreceksin limon yağ emilimi sağlar ve bakreti parçalama özelliği vard tahminim vicut yağ dengen çok çalışıyor yani olay şu yağı kesecek ve bol bol limonla ovacaksın yüzünü belki sızlatacak ama yağ emilimi yapacak bu sayede sivilceden eser kalmaz ergenken annem sürerdi yanardı anlım onun sayesinde iz miz kalmadı...
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Tabiki limonu da denedim karbonat limon maskesi yapıyorum
Allah şifa versin iyice sivilceler koruması lazım sonrada co 2 lazer var onu yaptirip yuzundeki izlerden kurtulabilirsin dermatologa git... benim kızda bir hap kullandı 1 sene hep acne izleri kaldı işte Şu an lazer tedavisi görüyor.. bide doğum kontrol hapina başladık sivilceler çıkmasın diye üzülme mutlaka geçer...
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Doğum kontrol hapı midemi buladı istiğraf ettiriyordu
e zaten seni begenecek erkek yüzündekine bakipta seni sevip begenecekse onun sevmeside lazım degil sevgiside lazım degil senin bir tek sivilcen dünyaya bedel olması derken begenmemek olmaz senin kalbinden geçene bakacak sevecek insan yüzündeki ize sivilceye degil gayet normal bişey bu bence hak ediyorsun sevmeyide sevilmeyide
bak seninkisi egzamada olabilir sedefe çevirmiş olabilir bunun ilacı vardı ben telefon açıp sorayim ögreneyim sana söylerim çünkü iyi biliyorum iyileştiriyor bir ömür ben gönderirim kendisine söylerim
Şöyle bir şey var, bende roaccutane kullandım ve benim yüzüm bu kadar kötü değildi. Ancak buna rağmen 8 ay kullandım. 5. ayında filan toparlanmıştı yüzüm. Tanıdığım biri vardı eskiden... onunda yüzü tıpkı böyledi. O da roaccutane kullandı ve şimdi yüzü, benim yüzümden bile çok daha iyi. Yani demem o ki eğer tekrar roaccutane kullanacaksan 6 ay gibi bir kısa bir sürede tedaviyi bırakma.
Yalnız şunu belirteyim; bu ilacı doktor kontrolünde kullan. Çünkü normalde bu ilacın çok fazla kullanılması halinde karaciğer zarar görüyor bildiğim kadarıyla. Kontrol amaçlı ay'dan aya kan tahlili yapılması şart...
Roaccutane 6 ay kullandım diyorsun bu yüze 1 senelik bir roaccutane tedavisi uygulanır. Ya da doktora danışmadan ilacı bıraktın geçtiğini düşünüp sivilcelerin tekrar çıktı. Roaccutane reçetesiz alınmıyor kırmızı reçeteyle alınan bir ilaç hiçbir eczane sana kafadan bu ilacı vermez kullanmışsın biliyorsundur tehlikeli bir ilaç. Bir dermatoloğa git sana kan testi vs yapacak zaten ve tekrar başla.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Karaciğer testi yaptırayım sonra duruma göre uygunsa o ilaca doktor tavsiyesiyle başlayıp bırakırım
Karaciğer testi yapılmıştır gerçi de en şey ilaç ta verilmişte o ilacı duymuştum arkadasim da böleydi benim de bu ilacın muadili olan zoretanin var onu vermişti kullandı ondada bole daha çok cıktı ama kullanmaya devam et doktor bir zaman banada verdiyse kullanmadım hastalığımdan dolayı ama doktor bir süre daha çok çıkacak korkma devam et demişti arkadasim da devam etti hepsi gecmisti
Allah şifa versin, belliki ne kadar üstüne gitsen de senin çabalarınla geçmeyecek, her yaşın kendine ait bir güzelliği var ve eninde sonunda yüzün sivilcelerden kurtulacak, hiç değilse o zamana kadar doktor kontrolü dışında birşey yapma ki bunlar yüzünden gittiğinde kendi açtığın kalıcı hasarlarla ugrasmayasin, çok geçmiş olsun..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ama yaşlandıktan sonra sivilce çıksa nolur çıkmasa nolur
Yemin ederim karşımda dursan seni öperim kız bu halinle bile tatlısın. bunun sebebi alerji olabilir bazılarında et yerse öyle çıkıyor diye biliyorum benim arkadaşımınkide seninki gibiydi spora gidiyordu et yediği zaman sivilceleri artıyordu en sonunda et yemeyi bıraktı ve düzeldi alerji olabilir ama bana sorarsan seni koynuma alır hiç çekinmeden öperim...
İlk dikkatimi burnun çekti 15 saniye bakmışımdır aralıksız tam istediğim mükemmel bir burnun var aynı şey dudakların için de geçerli soruyu sorduğun tarihe bakamıyorum geçti mi? konuşmak isterim seninle çünkü senin halini en iyi ben anlarım pek farkımız yok gibi takmıcaksın senin suratına kimse igrenerek bakamaz onlar kim oluyor ya sen mükemmel mı sanıyorsun herkesi kusursuz insan yok kendinden kesinlikle utanma
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benim tedavim 5 ay önce bitti şunu söyleyeyim sen sivilce görmemişsin bende nohut kadar sivilce çıkardı ama kafama takmazdım geçeceğini biliyordum çünkü kendinle barışmaya bak biliyorum bir kız için bu daha zor ama bırak insanların ne düşündüğünü ilacı da mutlaka doktor kontrolünde kullan bende kafama göre iş yapmıştım karaciğeri sınırdan kurtardım sakın o salaklığı yapma inşallah sağlığına kavuşursun tedavini aksatmadan düzgünce yap illaki bitecek
Aslinda cok guzel bir kizsin tez zamanda gecer insallah ilaci uzunca bir sure kullanmayi dene bir de gecmezse doktorunu deistir bende de bir zamanlar cok asiri vardi ben imex diye bir sivilce kremini duzenli kullandim ve Şu an huzumde bir tane bile sivilce yok bir de yuzune elini cok fazla surme sivilceleri arttirirsin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim bu aralar iş ve işyeri arkadaş çevresi yüzünden stresliyim
Gecmis olsun güzelim Benim bir arkadasim da böyleydi ama düzenli bir sekilde tedavi olup iyilesti. Tükettigin seylere de dikkat etmelisin. Ayrica biliyo musun ilk gördügümde ne kadar güzel bir burnu, dudagi var dedim vallahi. İnan bunlar güzelligine engel degil, gelip geçici. İlaclarini filan düzenli kullanirsan gecer😊
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim yorumun içn ☺️☺️ Tedavilerden de her yolu denemekten de sıkıldım insanların yorumundan da sıkıldım
Hayat baskalarinin ne dedigini önemseyecek kadar uzun degil unutma. Bırak konuşsunlar. Sen diledigin gibi yaşa, diledigini yap. Nasıl olursan ol özgüvenin her zaman yüksek olsun. İnan abartılacak bir durum yok. Herkes bu dönemlerden geçiyor, herkesin bir takım sorunları oluyor. Kafana taktıkça ilerleyecek haberin olsun. Sen sen oldugun icin güzelsin, bunlar bir engel degil😊
keske tanisma firsati bulabilseydim seninle. gerçi yasim tutmuyor. ama aslolan cildin yüzün güzelligi olmadigini hissettirmek isterdim sana. yanlis anlama, kesinlikle acimiyorum. zira daha kötü durumlarla karsilastim. sadece resmini görünce, içimde güzel bir his belirdi.
Bunlar alerjik gibi sanki... Birde Karaciğer testi yaptırmayı dene.. Ayrıca Dudaklarının ve yüz hatların çok düzgün... inan bu deri hastalığı geçince çok sexsi olacaksın... Güzelliğine nazar değmesin...
Çok fena olmuş yüzün pekte güzel kiyamam ya bende ağır geçirmiştim ama bu kadar değildi. Buna tek çare antibiyotik krem şeklinde ya da hap şekilde. Geçmiş olsun. Belki de doğum kontrol hapi da iyi gelir bilemiyorum doktora bir danış
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkür ederim ☺️ O hap bana hiç iyi gelmiyor her sabah afedersin kusuyordum doğum kontrol hapın pembesini kullanmıştım
16-17 yaşındayken bende roactan kullanmıştım ama 18 ay kadar kullandım yüzümde seninki kadar değildi sanırım kullanım süresi yeterli gelmemiş. tedavine devam et bence. birde kaplıca cilt hastalıklarına iyi geliyor tavsiye ederim
mevlam şafi ismi hürmetine şifa versin inşallah. Üzülme çirkinsin diyen halt etmiş güzelsin ve en önemlsi kalbin çok güzel bu yeter. ne iyi geliyorsa onu bul kullan ve hep dua et.
gül hadi bak yemin ederim içim rahat olmaz tebessüm et üzülme hadi sonra içim rahat gideyim bende kul kula yardım edecek ki vicdanı da karakteride huzur bulsun hadi gül bakayım ve umursama zalimleri. bak böyle :-D
Valla ben aktarım.. Sorun içten ise enginarlı devedikenli macun kullanacaksınız... Yüzünüze de otacı marka çam katranlı ve kükürtlü sabun kullanacaksınız bunları yapın sonuç verecektir
eğer İstanbul'da yaşıyorsan sana bir doktor söyleyebilirim, ahmet arpacı. İstanbul aksarayda kliniği var. internetten araştır kendısını bir . ücreti en son 150 TL filandı yine o aralarda bişeydir.. Ondan sonra bir yer daha vardı oda aksaray taraflarında doktorun ismini unuttum o kişi türkiyede tek bu konuda hatırlarsam yazarım sana. geçmiş olsun takma kafana ne engeller var hayatta.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Serkis barışa gittim 200 lira muayene parası verdim sonuç bir sabun bir krem
Çalıştığım yerde staj yapan bir eleman aynı senin gibiydi. Hakiki defne yağından yapılmış sabunla 2 ayda bebek poposu gibi pürüzsüz oldu cildi. Bir araştır derim kardeş!
Cildiyeye git hap versin kullan ama bu esnada daha da çok artacak sivilceler. Tabi en sonunda yüzün pırıl pırıl olacak. Eğer izmirdeysen sana Gaziemirdeki hastaneyi öneririm
Sana bir tavsiye vermek isterim Ankara Camlidere de Şeyh ali semerkandinin Hikmetiyle yerin altından çıkan bir su var. Onu mutlaka dene araştır ve bütün kalbinle sırf bu hastalığın için kullan... Biiznillah bu hastalığa şifa bulabilirsin.
Arastir istersen. İse yarayacaktır inşallah. Bundan şifa bulan insan sayısı o kadar çok ki ve orası sırlı bir yer Hikmet var. O suyu mutlaka kullanmalisin İse yaradığını göreceksin..
benim bir arkadasim cildiye gitti yuzu duzeldi ve kuzenimin yuzude boyle onceden boyle degildi sana nazar degmus gulsuyla her gun yuzunu yika erkek kardesiminde oylr gecti
Sakin yüzüne başka elan uygulama daha da kötü yapıyorlar benim yüzümdede birçok maskeler yüzünden çıkıyor ve karaciğerinde yaglanma ile baglantisi olduğunu düşünüyorum madem sonuçların temiz karacigerle alakalıdır
Bende yanlış anlama beni ben 40 yasındayım hiç kimse bakmıyor bana 1 ya da 2 kişi beğendi onlar açıldıkları için birlikte olmuşlar o yüzden ztn gerçi çocuk çok pis şeyler yaşadım yani bir parçamı zevk için parçaladı hastaneye gitmem 9 saat snr oldu Allah öldürmedi diye seviniyor dum lakin artık bir yerden snr hiç çekilmiyor o yüzden şükret haline sen düzelirsin fkt düşünse başkası yüzünden hayatım bitti inşa düzelir bir seven insanın olur
Öncelikle geçmiş olsun. Cildi iyileştirmek kesinlikle doktoru tavsiye ederim. Ayrıca hayatın boyunca unutma çaresizliğin olduğu yerde bilgisizlik vardır. Bol bol kitap okuman dileğiyle. Geçmiş olsun
Cok gecmis olsun ayrıca yuzun ne kadar guzel masAllah gordugum kadariyla. Ciddiye ye gitmelisin canım roaccutene etki yapmış olabilir belki test yaptir kesinlikle tadavisiz ilaç kullanma.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Teşekkürler artık umudum kalmadı birçok şeyi denedim
Bakırköy deri ve zührevi hastalıklar bölümüne gittim bana roaccutane verdi neden çıktığını söylemedi her ay kan aldı sadece ilaç verip yolladı iyi oldu derken 6 ay sonra tekrar çıktı hormon testi yaptırdım normal çıktı serkis barışa gittim hormondandır dedi yani doktorlar bir işe yaramıyor güvenmiyorum hiç birine
Olsun doktor yinede bir kan tahlili falan yapar oyle verir bende aknetrent kullandim ayni bu ilacla etkileri yan etkileri falan yan etkisini cok gordum o yuzden dedim
Hacı beaa niye üzuluyosun ki hani tamm illa sorun edicegin bir durumda boyle aman aman can skmaya degmez ya hem illa vardir tedavisi morelini bozmaa beterin beteri var
En İyi Cevaplar