Lisede bir kız vardı bana takılıp dururdu. Şişmandı diye uzak durdum hep en sonunda bana yaklaşmasın diye buna şişmansın vs. dedim. Kız ağlaya ağlaya gitti. Sonra üzüldüm öyle yaptım diye gönlünü aldım ama yakınlaşmadım hiç. Neyse Bundan 4 5 yıl önce aynı kızla karşılaştım. Kızın görüntüsünün yanında taş kelimesi hafif kalır. Yüzü hep çok güzeldi. Bir zayıflamış değişmiş. Ben şok. İşte size bir pişmanlık hikayesi :). Selam olsun buradan.
Biraz estetik olmuş, biraz da makyaj yapmış. Buna taş (!) deniyor.
Erkek de burnunu düzelttirmiş gibi sanırım, bir de vücut yapmış. Herhangi bir yerini değiştirene bakıyorsanız sizde bir sorun var demektir. O insanı olduğu gibi kabul edemediğiniz için estetiğe ve makyaja başvurmuş. Geri adım atmam ben.
Öyle bir şey oluyorsa, zaten baştan kaybetmişlerdir. İnsanın hareketlerini, sevdiklerini, mimiklerini bilip sevmek var, bir de 'taş' olduğu için sevmek var. Anlatabildim mi?
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Resimdeki minik halleri hicde cirkin degil ki bu soru iÇin saçma olmuş bu resim.
Ben de onlardanim liseden yürüyenler oldu sen nasıl güzelleşmişsn diyerek unidekiler de ah sen ne taş hatundn sevgilin olmasaydı keşke unide diyolar 😁😁
çirkin ördek yavrusu değimini benim için söylediler ilk 😁
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sakalın yakışıklıgı ve kendini bilmek ve çirkin değildim sadece az kaşım birleşik ve gözlüklüğüm yanlıştı şimdi kızlar öyle bakıyor gerçi ozaman bile aşık olan kızlar oldu
benim şu an öyle lisede kendime bakmazdım saçımı topuz yapar gezerdim o zaman da tabi kimse yüzümüze bakmazdı şu an hepsi köpek oldu konuşmaya çalışıyo karaktersizker
En İyi Cevaplar