Abi öyle böyle değil.
Kadın çok güzel.
Dakika 2.00'a dikkat ;)
Kadın çok güzel.
Dakika 2.00'a dikkat ;)
Yoldan geçen kızana makyaj güzeli, estetik güzeli diyenlerin şu kızı beğenmesine çok gülüyorum, umarım sen de onlardan değilsindir. :D
Kadın sağlam estetik yapmış Allah var yakışmış da. Baya baya güzel. Usturuplu estetik yapmış. Kendine kadar yani. İnstagram kızları gibi absürt şeyler yapmamış. Burnunu yapmış. Çok da yakışmış. Makyazsız hali de güzel zaten. Makyaj güzeli değil bu kadın
Tv dizisi var bunun. İnstagramdan da takip ediyom. Makyajsız da çok güzel
Kadın boya küpü veya bütünüyle estetik güzeli değil. Ama burun çok fark etmiş onu kabul ediyorum
İnstagram hikayeleri bazen makyajsız oluyo
Kadın diğer klipte itici bir makyaj yapmış. O yakışmamış mesela. Kötü görünüyo. Make up falan anlamam ben.
Burdan şu sonucu çıkartabilir miyiz peki; kadını tazyikli suyla yıkamadan almican😅😅😅
O bizim bir parçamız ama. Sen de yok artık
Saçı sakalı kessem değil kızlar, erkekler arkadaşlık etmez😅😅 Şaka bir yana saça laf etmede sakal belkibi nebze karşılaştırılabilir. O da sana bak. Başkasına yapmam bu kıyağı😅😅
Boya küpü gibi gezmeyin her şey serbest
İzin değil rica. O şekilde düşün. Çok sertsin yahu
22 seneyi geçik bir yaşım var (o kadar da çok değilmiş aslında) daha sokaktan hiç bir kadını çevirip de "makyajını sil ya da bu nedir düzelt şunu" demedim. Söylediklerimde o kadar da takılacak bişey yok. Ben söylüyorum sadece yorum yapıyorum kendimce öneri. Kimseyi bişeye zorlamıyorum. bir de sen sinirliyken daha çok emoji kullanıyon😅😅 hepsi de gülen surat😂😂😂
İçimde kalsın da bir tarafım mı şişsin onu mu istiyon😅😅 senin bana garezin mi var😅😅😅
Estetiksiz hali kötü ama estetikli hali iyi gerçekten.
*Gecen bol olsun.*
Harbiden iyi bu karı, benim de gözüme hitap ediyor..
Adını bilmiyordum bak söylediğin iyi oldu..
Acayip güzel estetikli ama güzel olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Cevap
3Cevap
Evet sadece sana geliyor olmalı cok güzel değil sadece güzel fazla abartıyorsun gibi geldi
estetik gözeli maymun
Çok güzel deilde bir çekiciliği var
Çok güzel kız o
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar