Berbat bir kokusu var. Jilet ve tüy dökücü kremlerle ayni özelliği taşıyor ama o koku kahretsin burnumun direği sızladı.
05 Yorumla- +1 yıl
Ne yapim😐
- +1 yıl
Agdami geberirim ben ilk defa yapcam zaten 😦
- +1 yıl
Hay bu killarin ta... Neyse 😐
En İyi Cevaplar
Hürrem sultan hamam otu yağı vardı bir ara tüy döküyormuş sanırım ev arkadaşım denemişti leş gibi kokuyor
02 Yorumla- +1 yıl
Evet toz iste 😂
+1 yılBaşkan makineler var al onlardan bir tane istediğin zaman kullan derim otla falan ugrasma
02 Yorumla- +1 yıl
Ya kokten alan yok mu ya. Sporcu spreyleri nasil acab
- +1 yıl
Onları diyorum zaten epilasyon makineleri yok mu ufak olanlar bayanlar bacakları için falan kullanıyor bizim hocalarda onlardan kullanıyor sıkıntısı yok yani en garantisi
Netten tuy dokucu sprey al sık kila bekle 5 dk yika sonra
010 Yorumla- +1 yıl
Sen ne kullanion knk bana linkini atsana
- +1 yıl
Ise yariyo mu knk 😂
- +1 yıl
Olm yarar niye yaramasjn sen insansin ben hayvan degilim ya 😂
- +1 yıl
Ahaha ne bilim knk vucutta ters tepki fkn yapmasjn
- +1 yıl
tamam knk aliyom o zmn
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hamam Otu Nedir?
Hamam otu halk arasında Hürrem otu olarak bilinse de asıl adı zırnık otudur. Uzun yıllardır vücutta istenmeyen tüylerden kurtulmak için kullanılır. Genel olarak toz kıvamda kullanılan bir üründür.

Hamam Otu Çeşitleri Nelerdir?
Hamam otu çeşitlerine baktığımızda toz ve yağ formunda karşımıza çıkar. Hamam otu tozu tüy dökücü bir etkiye sahiptir. Su ile karıştırılarak krem formu elde edilir. Bu dışarıdan aldığınız tüy dökücü kremlerle aynı etkiyi gösterir. Bir diğer çeşidi ise yağ formda olan hamam otu yağıdır. Tüy dökücü etkisi bulunmasa da dökülmüş olan tüylerin yeniden çıkmasını geciktirerek kökleri zayıflatmasıyla bilinmektedir. Hamam otu çeşitleri:
- 1. Hamam Otu Tozu
- 2. Hamam Otu Yağı

Hamam Otu Ne İşe Yarar?
Hamam otu adını tüy dökücü özelliği ile duyurmuş bitkilerden biridir. Pratik, hızlı ve acısız bir şekilde istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlar. Ancak hamam otunu kullanırken dikkatli olmak gerekir. Hamam otu doğal tüy dökücü olduğunu söyleyebiliriz. Hamam otu istenmeyen tüylerden kurtulmanızı sağlarken düzenli uygulamalarla kıl köklerinin zayıflamasını sağlar. Hamam otu yağı ise dökülen tüylerin yeniden çıkmasını geciktirmek ve tüylerin seyrelmesi için bölgeye sürülür.
Hamam Otu Tüy Dökücü Özelliği Var mıdır?
Hamam otu uzun yıllardan beri tüy dökücü özelliği ile bilinmektedir. Osmanlı döneminde de istenmeyen tüylerden kurtulmak için sıkça başvurulan bir yöntemdir. Hamam otunun tüy dökücü özelliğinin kalıcılığı için hamam otu tozu ile tüyleri dökülen bölgeye sonrasında hamam otu yağı ile masaj yapılması tavsiye edilir.
Tüyleri Azaltmak için Hamam Otu Nasıl Kullanılır?
Tüyleri azaltmak için hamam otu kullanmak isteyip nasıl kullanacağınızı bilmiyor olabilirsiniz. Hamam otu tozunu kullanacağınız miktarını bir kaba boşaltın. Yavaş yavaş su ekleyerek karıştırın ve macun kıvamına gelince su eklemeyi bırakın. Hazırladığınız hamam otunu tüylerin dökülmesini istediğiniz bölgeye sürerek 5-6 dakika bekleyin ve sonrasında durulayın. Herhangi bir tahriş oluşmaması için macunu cildinizde fazla bekletmemeye özen gösterin. Bölgeyi bol su ile durulayın ve temizlendiğine emin olun.
Hamam Otu Yüze Sürülür mü?
Hamam otu yüze sürülmez. Yüz ve göz çevresi gibi oldukça hassas bölgelere kesinlikle sürülmemelidir.

Hamam Otu Kullanırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Hamam otunu tüy dökücü olarak kullanırken oldukça dikkatli olmak gerekir. Kimyasal olarak As2S3 olarak bilinen oldukça güçlü ve tehlikeli bir yapısı mevcuttur. Bu yüzden ciltte uzun süre bekletilmemelidir. Hamam otu tozunu kullanmadan önce vücudunuzun bir yerine sürerek gözlemlemeniz oldukça önemlidir. Cildinizin hamam otuna karşı herhangi bir reaksiyonu gösterip göstermediğine dikkat etmelisiniz. Yüz ve göz çevresi gibi hassas bölgelerde kesinlikle kullanmamalısınız. İşlem yaptığınız bölgeyi bol su ile durulamalısınız. En son cildim tamamen temizlendiğine emin olmanız da dikkat etmeniz gereken noktalar arasındadır.
Hamam Otu Tozunun Zararları Nelerdir?
Hamam otu, su ile teması esnasında havaya yayılan kötü koku, solunduğu takdirde kişinin soluma yoluyla bile zehirlenmesine yol açabiliyor. Hamam otu tozu içindeki maddelerden dolayı fazla kullanıldığında bünyeye zarar verebilir. Uygulama sonrası mide bulantısı, karın ağrısı, ishal, halsizlik ve solunum yolu gibi problemlerle karşılaşıldığında doktora başvurulması gerekir.
Hamam Otu Tahrişi Nasıl Geçer?
Hamam otu güçlü bir kimyasal yapıya sahip olduğundan cilt reaksiyonlarının görülmesine sebep olabilir. Hamam otu tozunu cildinizde 4-5 dakikadan fazla bekletmeniz durumunda cilt yanıkları ve tahrişine sebep olabilir. Cildinizde herhangi bir yanma kaşıntı ya da kızarıklık hissettiğiniz an macunu durulayın ve başka bir bölgeye sürmeyin. Hamam otu tahrişi nasıl geçer diye düşünüyorsanız öncelikle doktora gitmelisiniz. Sonrasında doktorun önereceği tedaviyi uygulamalısınız.
Hamam Otu Kullananların Yorumları Nelerdir?
Hamam otu kullananların yorumlarını incelediğimizde kokusunun ağır olduğunu sıkça duymaktayız. Hamam otu kullanılarak temizlenmiş tüylerin, vücut tipine bağlı olarak 2-3 hafta içerisinde çıktığı gözlemlenmiştir. Hamam otu kullananlar düzenli uyguladıklarında tüylerde gözle görülür azalma ve incelmeler olduğunu söylüyorlar.
Hamam Otu Nerede Satılır?
Hamam otu çeşitlerinden birini almak istiyorsanız kolayca ulaşabilirsiniz. Hamam otu aktarlarda satılmaktadır. Ayrıca internet üzerinden de satın alabilirsiniz.
00 Yorumlaen ıuyısı agda bı kere acıyck sonra temız oh sakın onlarla alma tuy dokuculer falan cok sert cıkarıyo bas edemessın sonra ıgernc bı goruntu olur
04 Yorumla- +1 yıl
Yav tamam da
- +1 yıl
Biraz fazla agda acitir cok
- +1 yıl
Ahhaa 😐
+1 yılKullandigim oldu, bazi insanlarda kili azaltmaya da yardimci oluyor. Bence kullanabilirsin neden olmasin.
00 YorumlaSevgilim sporla ilgileniyo o da kardesi de kullanmis cok memnun kalmislar ama kokusu cok kotuymus
03 Yorumla- +1 yıl
Bende sporcuyum o yuzden kesmek istiyom zateb
- +1 yıl
Anladim
Güzellik & Bakım konusunda 506 cevap paylaştı. Tüy dökücüden farki yok, jiletle esdeger ayrica cok kotu kokuyormus
013 YorumlaÖf ya
Nasil alcam
- +1 yıl
Agda yapmam olurum ben 😂
Daha huc almadim - +1 yıl
Yav geberirim kizm deli msin ya 😐
- +1 yıl
Yav sizin ki cok yok ki ala ala alismissinuz ben daha ilk defa alcam 😐
- +1 yıl
Yptiracak kimse yok 😂
- +1 yıl
Lazere gitcem anasini satayim
- +1 yıl
😐😐😐Insallah 😐
+1 yılTürk dediğin kıllı olur (erkekler için geçerli)
Elleme boşver😂😂05 Yorumla- +1 yıl
Ya hayir sporcuyum ben kotu gorunuyo 😐
- +1 yıl
Git tüy dökücü kullan uğraşma
- +1 yıl
Ondan alayim o zmnn😐
- +1 yıl
E bir zahmet😂Uğraşma hamam otuyla felan 😂
- +1 yıl
Timam😐
+1 yılİşe yarıyor mu o ya fldlfkfkkff acısız sa denemeye değer
09 Yorumla- +1 yıl
Cok iyi ise yariyo evet 😴😂
- +1 yıl
bir araştırmak lazım
- +1 yıl
Evet 😂ama cok kotu kokuus var
- +1 yıl
Geçiyordur herhalde ya kokusuda
- +1 yıl
Geciyo tabi kokusu 😂sende kulkan
- +1 yıl
Denemeyi düşünmedim değil dndlckjc
- +1 yıl
Ahaha
- +1 yıl
😂😂😂
- +1 yıl
😐😐
+1 yılErkekler için ideal
Lağam gibi kokuyor
#BirKezbanınSeyirDefteri00 Yorumla
+1 yılBırak o işleri ya daha sert daha köklü çıkarır
06 Yorumla- +1 yıl
Ee ne yapcam😐
- +1 yıl
Tüy dökücü kullan
- +1 yıl
Satiliyo mu
- +1 yıl
Yok satilmiyor te Allahım ya sen en iyisi kıllı dur bazı kızlar sever kıllı erkekleri
- +1 yıl
Yav sus manyak misn nerden satiliyo iste
- +1 yıl
Kiz icin yapmiyorum bunu kendim sevmedigim icin ole yapiyorum
+1 yılZannetmiyorum ota mi kaldin git epilasyona 🙄
03 Yorumla- +1 yıl
Para yok simdi 😂
- +1 yıl
Ozaman ota devam 😆
- +1 yıl
Mecbur ya of 😢😐
Ilk defa senden duyuyorum
00 YorumlaAldın mı kıllarını 🌿🌿🍃
00 Yorumla
+1 yılYararsa bana da söyle
07 YorumlaYariyo aninda dokuluyo killar ama 😂cikiyo yine jilet givi
- +1 yıl
Ozmn krem al😀
- +1 yıl
😐😐😐sprey alicm
- +1 yıl
Sprey de mi var mis
- +1 yıl
Evet 😂
- +1 yıl
Ilk defa duydum
- +1 yıl
Ilginc
+1 yılHayvan gibi kıllıysan iyidir hewal
04 Yorumla- +1 yıl
Yok normal killiyim 😂
- +1 yıl
O zaman boşver arkadaşım kullandı pişman oldu sert çıkarıyormuş geri
- +1 yıl
O zmn sprey falan alayim
- +1 yıl
Bak o olabilir
+1 yılDaha cok çıkarır karınca yağı kullan
07 Yorumla- +1 yıl
Yok dahabkotu olursa fkn
- +1 yıl
Hamam otu tüy dökücü krem. Gibi bugün yaparsın yarin olmadan çıkar
En. İyisi ağda ve karınca yağını kullanınca daha iyi bir sonuç olabilir - +1 yıl
Evet cikariyomus of lan of
- +1 yıl
Öyle işte boşver sal gitsin
- +1 yıl
Almak lazim o kdr spor yapiyorum
- +1 yıl
İyi bakalım
- +1 yıl
Iuii
O ne ya ilk defa senden duydum
09 Yorumla- +1 yıl
Toz iste killara suruyon killar gidio gogusumu almam lazim sporcuyum kotu dueuyo 😁
- +1 yıl
Yok kremi sevmiyorum hic olmuyo o 😂
- +1 yıl
Hiiii asla 😐kendim yapamam zaten😐
- +1 yıl
Yokkk hamam otu kullanmam ya sprey alirim 😐
- +1 yıl
Yesssss😂😂
+1 yılJiletten farkı yok ağda yap daha iyi
00 YorumlaKötü kokuyormuş tüy dökücü krem al
00 Yorumla
+1 yılbir dene belki fayda sını görürsün
00 Yorumla
+1 yılHiç duymadım 😁😁
019 Yorumla- +1 yıl
Nasil 😐
- +1 yıl
Ilk defa şimdi senden duydum
- +1 yıl
Ya ilginc 😐
- +1 yıl
😒😒
- +1 yıl
Ne 😐😐
- +1 yıl
Bilsem en mukemmelinden yorumda yapardim😂
- +1 yıl
😐😐😐Anladim
- +1 yıl
Asma yüzünü ya 😕
- +1 yıl
Asarim ki 😐
- +1 yıl
Gıdıklarım gulersin😁😁
- +1 yıl
Gidiklanmam ki 😐
- +1 yıl
Fıkra anlatirim😕
- +1 yıl
Oda guldurmez 😐
- +1 yıl
Ne güldürür seni😕
- +1 yıl
Hicbisey 😐
- +1 yıl
Somurtkan şirin misin sen😁😁
- +1 yıl
Olemiyim 😐
- +1 yıl
Değilsin tabi ki
- +1 yıl
😐😐😐
Kokusu çok fena
01 Yorumla- +1 yıl
Evet
+1 yılHiç duymamıştım D:
05 Yorumla- +1 yıl
Nasil bilmiyon 😳
- +1 yıl
Valla bilmiyorum :/
- +1 yıl
Ayip sana tohtor😐
- +1 yıl
Alternatif tıpçılar bilsin bunu ben ilaç biliirim :D 8)
- +1 yıl
Yav hehe 😐
+1 yılNerni😂
00 YorumlaÌlk defa duydum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler