2 kere roucctane kullndım ikisindedr sivilcelerim geçti ama tekrar çıktılar 1 yıl sonra ve şu an yüzümde sürekli sivilceler çıkıyor daha da kötüsü artık bit sürü yağ bezesi çıktı suratumda. Sivilce gibi ama beyaz ce sivilce değil. Önerisi olan var mı
Bitmeyen sivilce yağ bezeleri ve sivilce izleri nasıl geçer?
kozmetik i k aclar kullanma benimle irtrbata gec saba verecegim bitkisllerle sicilcelerden kurtukacaksin eger bu yazacaklarimi uyguladiysan baska seuler onerecegim 1- hakiki bal bir kasik 4adet aspirini iyice az bir suda ez bal ile karistur sur 29dk beklet yika kizarilik siyah nokta ve kararmalar izlet varsa karbobat ev yogurdu elma sirkesi ike ncun yap kulkan birde ayva cekidegini az bir suya at 7-8 saat beklet sur bunlari kullandijtan sonea sana cin japon ce kire kizlarinin kullandigi basit ve cok etkili yuzuny pril pril yapacak hic leke biraknayacak olan tarifi verecegim
0
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
Deniyeceğim fakat pek umutlu değilim yinede teşekkürler
Bir ise umutsuz baslarsan zaten ka g betmisindir o zaman nicin sorup bize zaman harcatiyorsun ibanmadan h i c netice akamazsin ben cilr uzmanuyim bendede vitiligo cikmisti ankaeadaku dojtorlar hatra dunyadaki doktorkarcaresi yok demiskersi ben inandigim icib bu gecwcek dedim bitkusek ilaclarla coj sukyr gecki seninki neki
Deniyeceğim zaten bu yüzden sordum. Umutsuz olmama gelincr de bu ilacı billirsin büyük ihtimal. Genelde son ve kesin çözümdür ve yüzüm fotoğrafta göründüğünden daha kötü , özgüvenimi çok etkiliyor bu yüzden umutsuzum ama tekrar söylüyoruö deneyeceğim bu yazdıklarını
Bende 3 kere aknegen 20mg hap kullandin (gunde x2) 1 sene sonra tekrar ve tekrar cikiyo kullandigim zamanda ayri bir eziyet surat kuru dudaklar paramparca oluyo bugun bir yerde okudum stres sivilce yapiyomus 1 hafta once yeni eve tasindim
İREM NATUREL BAL MASKESİ DAHA CİLDE ÖZEL Bİ ÜRÜN TEK BAL KULLANIRSAN TUTLERİNİ BESLEYEBİLİR YÜZÜNÜ TÜYLENDİRİR FORMÜLLER BENİM İZLERİM YANINDA SENİN İZLERİN HİÇ BİŞEY STRES TE YAPMA SANA ÜRÜNÜ YAZDIM İNTERNETTEN ALMIŞTIM ONA BAK.
@B44ris BENİMKİ AKNETRENT Dİ DOZU 30 AMA İZLERİ KALDI BENDE SONRA İREM NATUREL BAL MASKESİ KULLANMAYA BAŞLADIM 2 AYDA İZLERİM GEÇTİ KIZLAR ONU DEA ARAŞTIRIN İREM NATUREL HONEY MASK YAZIN ÇIKAR EFSANE BİR ÜRÜN
NORMAL BAL KILLANDIRA BİLİR KATKISIZ OLDUĞU İÇİN DEDİĞİM MASKEYE BAK SEN BEN KULLANDIM SENİN İZLERİN BENMKİNİN YANINDA HİÇ BİŞEY RAHAT OL BAK SANA YAZIYORUM ARAŞTIRIRSIN İREM NATUREL BAL MASK
Öncelikle; Sivilce nasıl geçer? sorusundan önce Sivilce neden olur? bunun yanıtını bulman gerek. Sivilce kremlerini doktor tavsiyesi dışında kullanma. Önce bir cildiye doktoruna git. Doktorun yaptıģı testler neticesinde seni yönlendirecektir.
aknetrend roucctane aynı bir işe yaradığı yok ben kullandım sivilcelerişm gitti ama kuruttuğu için iz kalıyor benim yüzüm İREM NATUREL BAL MASKESİ ile iyileşti izlerim öylelikle kayboldu 4 ay aknetrend kullandım bide ciğerimi kuruttuğu için hastahaneli, k oldum ağır antibiyotuk kara ciğre enzimlerine bakılmadan verilme kullanma bir daha ama bu maskeyi araştır ben çok memnunum annemin de güneş lekelerini aydınlattı
fito diye bir yara kremi var. akşam yatmadan önce tüm yüzüne uygularsan sabaha etkisi gözle görülebiliyo. 1 hafta kullandım ve yüzüm şu an çok iyi. benimki gibi yağlı bir cilde bile iyi geldiyse... Kokusu da güzel üstelik
Arkadaşlar oncelikle dışardan istediğiniz kadar şey sürün yüzünüze içerden cildi beslemedikçe ise yaramaz o yüzden çekirdek çerez cips vs. Uzak durmalısınız bunu zaten biliyorsunuzdur ama sağlıklı beslenme ve özellikle de bol su içme vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar o yüzden bol bol su için bunun eşliğinde de 1 kasik elma sirkesi 1 kasik limon yarım kasik da suyu karıştırın cildinize akşamları sürüp yatin sabah da ılık suyla durulayıp tonikle silin
Tabiki Gano Excel keçi sütü sabunu bende yaşadım bu problemi ve Rabbime şukur arkadaş önerisiyle almıştım efsane bu sorun çok zor insan hayata küsuyor sayfanın adi kadersinan1 reklam değil çektim gerçekten çok zor kurtuldum
Benim gitmedim doktor kalmadı 3 senedir çeki yorum halda yuzumde sivilce çıkıyor hala ve izde var ve cildin asitinyagli tek arin kismimla çene tarafında çıkıyor ama çok rahatsız ediyor lütfen bana yardim edin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
aynı benim yüz gibi ben sürekli cilt bakımına gidiyorum her ay
KESİNLİKLE KULANILAN İLAÇLAR RESMEN İNSANI MAHVEDİYOR BEN HASTAHANELİK OLDUM ACİL DOKTORU BİLE KIZDI BU İLAÇ KULLANILIR MI SONRA TEKRAR ÇIKIYOR DİYE AMA BEN İZLERİMİ İREM NATUREL HONEY MASK KULLANDIM ÇOK ÇOK MEMNUN KALDIM KULLANICI OLARAK HERKESE ÖNERİYORUM
En İyi Cevaplar