Allah güzelliği yarattı ve yarısını Hz. yusuf'a yarısını da tüm Dünya'ya dağıttı deniyor! şu an dünyamız'da Hz. Yusuf kadar güzel bir erkek veya kadın var mıdır?
Vardır
Yoktur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kur'an-ı Kerimde şöyle anlatılır: :)
"Aleyhinde dolaşan dedikodular kulağına erişince hanım o kadınları konağına çağırttı. Onlar için mükellef bir sofra hazırladı ve sofraya her biri için bir bıçak koydu. Kadınların, ellerinde bıçak meyve ile meşgul oldukları bir anda Yusuf’a, “Çık karşılarına!” dedi. Kadınlar Yusuf’u görüverince hayranlıktan dona kaldılar ve güzelliğine dalıp, farkında olmadan ellerini kestiler: “Haşa, Allah için, bu bir insan olamaz; bu, olsa olsa pek yüce, pek kıymetli bir melek olabilir!” dediler." Yusuf Suresi/ 31
''Hz Yusufu görünce ellerini kesen Mısır kadınları, benim efendimi görseydiler o bıçağı yüreklerine saplarlardı..'' (Hz Aişe)
[Buhârî, Ezân 46.]
yoktur. Bir gün züleyhaydı galiba toplamış tüm kadınları Hz yusufu göstermek için kimse o kadar yakışıklı güzel oldugunu bilmiyormuş. Hz yusuf içeri girince meyve soyan kadınların cogu parmaklarını kesmişler hz yusufa bakmaktan.
gerçek mi bu çok etkileyicidir sanırsam
evet benm duydugum şekilde böyleydi.
Elbette yoktur kızlar kendilerinden geçermiş onu gördüğü zaman mısır sokaklarında gezerken yüzündeki ışıltılardan ona bakanlar dayanamayıp yüzlerini çevirirlermiş
bende de biraz olsaydı ne vardı
Cevap
9Cevap
yoktur tabi ki.
onun imtihani cok zordu. Rabbim kimseyi abileriyle imtihan etmesin :/
Kuranda bile güzelliği methedilmişse, yoktur şu an onun kadar güzeli
Görmedim. İki hadisten b guzel ya da yakışıklı diyecek değilim.
Allah'ın sözü haktır öyle diyorsa öyledir.
Hz muhammed var.
ondan pek bahsetmiyor ama olabilir
Yüzünü görmedim. Bilmiyorum. Sen gördün mü?
gördüm çorumdaydı tövbe yaa
Bncrde yoktr cunku en yakisiklisi diye biliyorum
yokdir bence sanmirem
Tabikide vardır hatta daha Güzelleri var
Bilmiyorum ama dizi cok guzel :)
Görmedik ne diyebiliriz ki mk saçmalamayın
Var ve ya yok napak şimdi
Bu diyen kimmiş?
Var ben
ciddi sormuştum ama neyse böyle cevaplarda lazım
Yani şaka yapıyorum ben de zaten Allah'ın dediğinin ötesi yoktur
tamam ben şaka olarak anlamıştım özür dilerim :D :P