Tırnaklarım çok ince ve kırılıyor tırnak yatağım da kısa uzatmak isteyince kırılıyor hemen ama uzatmayınca da kötü oluyor yani tırnak yatağını uzatmak mümkün mü bilmiyorum ama tırnak sağlamlaştırmak için bir şey var mı 😔
Takma tirnak kullan once az uzasinlar ustu kapali olunca kirilmaz yeterli uzunluga gelincede surekli törpüle törpülemek güclendirir kalınlaştırır. Arada limon al yarisini ve parmaklarini tek tek limona sür limonda güclendirir ama bunlarin basinda en önemli sey beslenmen ve bol bol su tuketmen dediklerimi duzenli sekilde yaparsan 2 aya güzellesir saglikli olurlar canim. Bide sey var onuda ekleyeyim arada tirnak bakim setlerinin icinde tirnak diplerini itmek icin bir alet var onunla tirnak dibindeki etleri ittir oda hizli uzamasina yardim eder.
Eklemeyi unuttum tirnak bakim yaglari var heryerde bulabilirsin 10 tl falan onu al mutlaka ara ara sür haftada 2 falan
Çok teşekkürler 😊
Rica ederim bide bisey daha soyleyeyim genelde insanlar tirnaklari suda cok tutarsan iyi olur derler evet bu dogru su hizli uzatir ama tirnagi yumusatir yani suda ne kadar durursa tirnak daha cabuk yamulur ve kirilir. Ellerinizi tirnaklarinizi bu surecte cok suda tutmayin. Tavsiyem bulasik yikarken falan bulasik eldiveni takin dustada cok durmayin oda tirnagi hizli kiran bir etmendir.
B vitamini veya Kalsium yani Kirec eksikligi vardir. üsüme yorgunluk kulaklarinda ugultuda varmi?
Üşüme yorgunluk oluyor ama uğultu nadir
Renk değişimi derken bazen morarma oluyor bir de iç kısımlarında çizgi şeklinde minik kanamalar ama sorun olmaz diziye düşünmüştüm bir doktora mı gitsem
Haklısınız doktora gideyim en iyisi teşekkürler 😊
badem yağı ve tutkal karıştır sür oje gibi bir daha kırılırsa terk ederim memleketi
Cevap
4Cevap
Yağı-Limon kürü. Haftafa 3-4 kez parmak uçlarını yağı-limonsuyu karışımında 15 dakika beklet, ovala, ılık su ile yıka.
Sonrada argan yağı sürsün👍
hergün limon ve zeytinyağıyla ovman gerekiyor tırnaklarını canım
Bu gratislerde felan satılıyor tırnak bakım ürünleri oralardan al, yediğine içtiğine dikkat et, bide limon iyi geliyor diyorlardı araştırabilirsin
cildiyeye görün belki vitsminsizlikten kırılıyordur
Tırnak balsamları var onları deneyebilirsin sebamedin var herbaderm var bildiğim.
Her uzadğnda kes ki güçlensin
Devıt 3 damla al kullan
Tırnak sertleştirici ürünler var.
Protez yap kurtul hem surekli bakımlı kalıyo ugrasmıyosun😄
Vitamin ve vazelin sür
Peynir ye çok güçlendiriyo
İki üç kat oje sür ve vitamin desteği al
Tirnagini kes tamamdir😂
Besleyici ürünler var.
Limona batiracakmişiz
Gratiste falan satılıyor ama hergün sürmen lazım.
Limon ile besleyin
Uzatma
Tırnak sertlestirici
Limon sür
Limon suyu
benimde oluyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar