Saglik problemleriyle birlikte ameliyat oldum 6 ay oldu fakat oncedende bir burun deligim digerine gore daha genisti ama ameliyattan sonra burun daha kalkik oldugu icin cok belli oluyor bu sorunu yaşayan oldu mu nasıl duzelttiniz veya
Estetik sonrası burun ucu asimetrisi nasıl düzelir?
Merhaba canım burun delikleri için burun içi silikon file kullanabilirsin benim eşitledi her akşam 2 saat tak faydasını görürsün diğer şeyler düzelmez ama elimizdekiyle mutlu olmayı bilmemiz gerekiyor emin ol senden başka birkaç kişi dışında kimse anlamaz
Üzgünüm ama o eşitsizlik düzenleyecek. Çünkü burun ameliyatı oldum ve olduğum ameliyat sonrası bende de oldu ve bu tamamen doktor hatası. Şimdi önden görünümü aynı değil bariz belli olacak. Burun deliğinin eşit olmaması sağ ve soldan bakıncada eşit olmayan bir görüntü verir. Yani asimetrik bir sıkıntıda olacak. İkinci ya da üçüncü bir ameliyatı asla olma derim. Sıradan hastanelerde işinin ustası olmayan doktorlara hele. Özelde çok çok iyi bir doktor bulup yaptırırsan paraya kıyıp anca öyle düzelir ama bana kalırsa ben kaderine razı gelip kabullendim. Aynı acıları iki kez çektim asla tavsiye etmiyorum. Her zaman ilk ameliyat en iyisi. Çünkü bir kez açıldı mı ikinci de o burun çok zor. Daha iyi olmaz daha kötü olur. İşinin çok çok ustası değilse
burun delikleri asimetrik olabilir karşıdan baktığında düzgün görünüyorsa sorun yok. bende mesela karşıdan baktığında sağa doğru yamuk görünüyor. çok can sıkıcı. ameilyat olduktan sonra kimsenin yüzüne doğrudan bakamıyorum. çok bilgili ilgili doktorum cihan uçar sayesinde. :)
aynı sorun bende de var ve zekası çok yüksek doktoruma bu duruma anlattığımda cevap dahi veremedi, doktorlar ilk başta hallederiz diyorlar ama parayı verdikten sonra oralı bile olmuyorlar insan bir açıklama yapar ya da çözüm üretir malesef.