Kızlar, saçım kızıl oldu?

ben saçımı tam iki gün önce boyattım. önceden saçım açılmıştı ve açık bir kahverengiydi. dip boyam da bayağı gelmişti. ben kuaföre gittim ve saçımı ilk boyattığım zamanki gibi açık ama kuaföre gittiğimki saçımdan daha koyu bir kahverengi istedim. (zamanla boya rengi açıldı.) adam tamam anladım ben dedi, saçım normalde siyaha yakın koyu bir kahverengi ve diplerimi açıp boyadılar. açık kahverengiye göre koyu bir renge boyadılar. saçım kurutuldu falan filan ben kuafördeyken çok beğendim saçımı. eve geldim bir ışık tuttum resmen kızıl olmuş. çok sinirlerim bozuldu, ben kahverengi tonlu bir saç isterken saçım kıpkırmızı dipleriyse resmen turuncu olmuş. adam birkaç yıkamaya rengin düzelir altındaki ışıltılarında ortaya çıkar dedi ama çok sinirim bozuk. rengi düzeltmesi için başka bir kuaföre gitmeden önce bir 15 gün falan beklemeli miyim? her gün saçımı yıkıyorum. akması ve rengin düzelmesi için iki haftadan fazla da bekleyemem. yoksa hemen gidip düzelttireyim mi? çoğu saçını boyamış arkadaşım dzüelir diyor ama resmen kızıla boyanmış gibi oldu saçım. hatta fotoğrafını da atayım. lütfen yardım edin:(