Cekici kizlar dan mi daha cok hoslanirsiniz veya tatli yüzü gözü güzel olan kizlar dan mi? Örnegin cekici (ilk 3 Fotograf) ve tatli (son 3 fotograf) temsili kizlar.
Cekici, atesli Kizlardan daha cok hoslanirim
Tatli, yüzü güzel olan kizlardan daha cok hoslanirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çekici ateşli kızlar mı ya da tatlı, güzel yüzlü kızlar mı?
Alayı burnunu yaptırmış dudaklar şişmiş falan , biz sokakta çok daha doğallarına bayılıyoruz...
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yukaridaki kizin dudaklari botoks burnunuda yaptirmis büyük ihtimall alttaki gamzeli kiz daha cocuk gibi bisey sanmiyorum bir yerini yaptiracagini ama tessekürler cevap icin
Abi şimdi söyle durum var moda göre değişir Ben Tatlı Seviyorum Evet Ama Moduda göre değişir İnsannların çünku zevkler ve renkleri kalıcı değil dir hep
Bilmem taniyor musun ama kylie jenner ve madison beerin karisimi gibi. Gözler bakisi kylie agiz burun madison. Ama sunuda beliteyim dudaklarinda dolgu var ve burnu nu yaptirmis.
Bahsettigin iki kisiyide biliyorumda Ama yani dolgu filan benim gozume çarpmadi dikkat cekmiyor Çok yakışmiş allah sahibine bağışlasin sevgilisin kıskandim 😀😀😀
Yok ya ben oyle dedimde Türk kızının yanından gecemez bu türk kızı habarattır seni aç bırakmaz evi çekip çevirir Ama bu sanmiyorum bu kapasitenin olacagini anca makyaj yapip gezmeyi bilir bu Ben türk kızını seçerim bunun yanında
Ben ic anadoludanim kac yildir almanyada yasiyorum birinin yabanci bir sevgilisi oldugunda bizim millet hemen gavurdan adama es olmaz lafini yapistiriyor, simdi yobaz cahil vs diyecekler ama yalan mi
Pardon da böyle yorumlar yapabilmen icin kendin cok yakisikli olman gerekiyor yakisikli misin, hayir. Koydugum tüm kizlar güzel inkar edenin bir sorunu olmali
En İyi Cevaplar