Diyelim kız çok güzel, zaman zaman makyajsız geziyor ama bakımlı biri. Erkekler soğur musunuz? Kızlar siz makyajsızken hoşlandığınız kişiye görünür müsünüz?
Hoşlandığınız kişiyi makyajsız görseniz ondan soğur musunuz?
ya hafif yap makyajı (her zaman) ya da hiç yapma ama cildine güzel bak. sandığınız gibi çok fazla makyaj erkekleri soğutuyor aslında. bir gün bu anlaşılıcak ama çok geç olucak. şu anda olay tamamen makyaj markalarının para kazanmak için güzellik algısını yıllardır tvde ya da internette değiştirmesiyle alakalı.
İlk soru için; ben sevgilimi hep makyajsız görüyorum açıkçası ve şuana kadar kaçmadım. :) Son soru için; makyajsızken görünürüm sanırım. Beğenmezse beğenmesin napayım.. Sanki onun için makyaj yapıyordum.. (Evet. Çaktırmayın lütfen.)
Gözükürüm çünkü hep makyajsızım ve güveniyorum kendime Bir de tavsiye o saçlarını siyaha boyatmayıp doğal bırakıp lensini çıkarsan be Her fotonda da göğüslerin açık olmak zorunda sanırım
Seviyorsam aşağı yukarı olabileceği durumu da az çok tahmin ediyorumdur. Mükemmel olmadığım da için biraz benden biraz senden mantığıyla hayatıma devam ederim 😅😅😅😅
Okulda bir kiz vardi boya badana geziyodu bir gün gec kalmis derse, makyajsiz geldi. Igrendim kizdan herkes kizi hasta sandi. Cok kotu bir durum cidden
Başkan şimdi şöyle anlatıyim kız önümden geçiyo makyaj doldurmuş.. ben hemen onun makyajsız halini az biraz kafamda canlandırıyorum bir puanlama yapıyorum iyi bir puanlama olmassa benim gözümde bir güzellik değeri pek kalmıyor o hatun kişinin 🙄
Kardes senin hayal gucun iyimis o zaman. Ve abartanlar var bende ic sesimden. Baya fircaliyorun onlari karsilastigimda d. Sen koy kizini ariyorsun hem caliskan hem akilli hem de dogal iyi yemekte yaparlar d
@kuralsizimm yo o kdar değil ama böyle az makyajlı doğal güzeller var sade nazik alımlı bal tatlısı ben onları seviyom ya.. bu yeni nesil makyajlı bir çok kız dha kendine yakışan şeyi giymeyi uslubu bilmiyolar..
En İyi Cevaplar