Genç ve güzel kadınları mı daha çok beğeniyorsunuz yoksa yaşca daha olgun güzel kadınları mı?
Genç Güzel Kadınlar
Olgun Güzel Kadınlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genç kızlar hep gençlik öne geçiriyo sanıyo ama erkeklerin olgunlara daha bir zaafı var
Bise sorcam
Öyle olgun kadınlar varki genç kızlara on basar. Görmek lazım
takılmalıkta genç güzel cinsellikte olgun.
Cevap
5Cevap
Ikiside.. bugün misal olgun ve dolgun bir kadın gördüm ama yol verdim
Ne desem yalan olur hangisinden hoşlanacağımı zaman gösterecek.
Bazı konularda olgun olan Genç kadın
olgun tabiki herkes istediğini hak edicek önce
Tabiki genç Kadın hatta çıtır
Genc citirdir😂😂
Aslında oranlara bakarsanız erkekler oyunu olgunlara vermiş :-D Türkiyede genç kız çok genç kızlar diye oy verenlerin %62 kızlar tarafından verilmiş. Ankette genç kızlar önde gibi görülse de dikkatli bakıldığında erkekler oylarını olgunlara vermış. Ayrıca çıtır olsa ne olacak ki erkekler için çıtırlık ikinci planda. Erkekler olgunluğa konuşmaya hayat tecrübesine ve yatak tecrübesine bakıyo. Ben de bir zamanlar genç kızdım şimdiki kadar bakmazlardı.
Kendilerine kendi oyu vermişler ankette genç kız önde gibi dursa da orana bakarsan oy hep kızlardan gelmiş. Ayrıca ben Ankarada yollarda bir sürü genç kız gördüm hiçbi havaları yok nedense olgun kadının yürüyüşü bile bir başka. Giyim desen yine aynı hepsi havasız basit kadınsılıktan yoksun. Yolda yüzlerce kız vardı Kızılayda ister inanır genç kızlar ister inanmaz ama erkekler bana ve diğer olgun kadınlara yine daha çok bakıyorlardı. Olgun kadın akla seks getiriyo genç kızlarda bir masumiyet var sanki. Bir de hepsinde aynı giyim tarzı kendi tarzları bile oturmamış kişilikleri de oturmamış
olgun ve güzel kadınlar
Genç kadın
Genç
olgunum güzelim kendime güveniyom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar