Balik modeli abiye giyecegim. Ruj rengi ne olsun sizce? Göz alici bir renk mi kullansam yoksa daha sade ve tatli bir renk mi? Göz makyajini hafif yapmayi planliyorum.
Sütlü kahve tonlarında çok abartmadan güzel bir göz makyajı yapabilirsin bence mavi zaten güzel bir renk zaten dikkat çeker gozu abartmaya gerek yok cok mat dudağını kurutan bir ruj bence kullanma ama zevk meselesi tabiki göz kapağının ortasına kadar parlak bir far sür gözünü aydınlık göstersin ama aşırıya kaçma bence nude bir ruj tonu kullan benim tercihim mat olmaması yanında tercihen lipgloss kullanabilirsin böyle ne çok açık ne çok koyu orta ayarda bir nude ruj nemli gözüken çizgilere ruj dolmamış bir dudak çok hoş olurdu şeftali tonlarindada bir allık kullanırsın gerisi highlighter ve rimel falan zaten yüz hatların çok belirgin değilse konturde yapabilirsin daha kemikli olması adına, kirpigin çok değilse kesinlikle gözüne uygun bir takma kirpik tak birde göz şeklin kaldırıyorsa eyeliner cekebilirsin (benimki kaldırmıyor eyeliner bana göre oyuzden sona eklemişim) bu kadar 😄💁♀️💜
Pembe fuşya kırmızı bordo ümraniye kezbanı gibi durur. hafif dumanlı bir göz makyajı ve tam dudak renginde veya bir ton koyusu bir ruj+dudak kalemi. mükemmel olacaktır.
Göz maykajını canlı yapıp ruju nude kullanırsan hoş olabilir. veya tam tersi göz hafif ruju kırmızı kullan hangisini öne çıkarmak istiyorsan ona göre yap
En İyi Cevaplar