Bıyığınız var mı? Bir arkadaşımla konuşuyorduk ikimizde merak ettik 😀 fikirleriniz önemli sizce bıyık erkeklere yakışıyor mu? Şu dünyada bıyığı bir tek babama yakıştırıyorum ben ♥️ Bana göre dünya yakışıklısı erkek olsa bile bıyığı varsa o iş olmaz hı hı 😕 hiç bana göre değil.. #Mademoiselle88♥️
Yok, yakışan da çok nadirdir. Ben erkeği kirli sakallı severim.
Bu arada mesela Burak Özçivit'in bıyıklı halini de çok beğenen var ama bence ona hiç yakışmıyor. Adam gibi sakal bırakınca biraz bir şeye benziyor. Ünlü olmasa milletin çoğu şu fotoğrafına bakıp çok kötü olduğunu söylerdi.
Kila tuye takilmicak kadar zekisin buna istinaden senin beyenip yaptigin hersey gibi dusun ve bizimde beyenip yaptigimiz peki sana soru erkek arkadasin eski kiz arkadasinin saci gibi yap dese sacini yahut boya dese yaparmiydin ;) ayni sey yani erkekleri birbirine benzetmeye calismayin !!!
Kırlı sakalla birlikte evet ama sakalsız sadece bıyığı yakıştırmıyorum. Ayrıca kısa iyi oluyor ağzına girecek kadar uzatanlar var birde böyle pala gibi
Herkese yakistirmiyorum yani her bıyığı olan yakışıklı olmadığı gibi her bıyıksız olan da tipsiz değildir. Ama beğendiğim bir tip var kafamda, o tipe çok yakistiriyorum
bıyık mı ıyy dıyorum. ama sevgilim bıyıklı ve ona öyle alıştım. traş olunca kaççak yer arıyorum kendine benzemiyo resmen :D :D yani neye alışırsak guzel geliyo
bir senedir bıyığım var. Eski sevgilime bıyık bırakcam dedim. Yüzüne bakmam yanıma gelme dedi. Bıyığı kesip resmini attım hemen gel dedi. Sonuç olarak bıyığımı seviyorum ve çok da yakışıyor😊😊😊
Babama kızdım. kesmek istemiyorum belki beni böyle beğenen birisi var dedim. O da ; kız olsam bin tane gönlüm olsa birini sana vermem dedi 😂 git tıraş ol bu ne hal dedi. ona kızdım bende sinekkaydı yaptım 😁😁
Yav 30 yaşını geçmiş adama bu laflar söylenir mi. ben olsam ne yaparsa yapsın derim. Bir ara saçıma da takmıştı. biraz uzun olduğundan kestir şunları deyip kafamı ütülüyordu 😁😂
Bence yüze göre değişir tabi ama ben hiç yakıştıramaıyorum. İstisnalar var tabi ama onlar da löp diye suratına kalıp gibi bırakmasın mümkünse. Mesela burak özçivitin bıyığını hiç sevmiyorum karizma falan değil bence.
En İyi Cevaplar