Geçmiş olsun öncelikle. Listede çok fazla şey var, ek olarak ne yapılabilir diye düşündüm soğuk iyi geliyor sanırım. Göz bandı varsa onu soğuk su ile ıslatıp gözünüze takıp bir süre dinlendirmeyi deneyebilirsiniz hem temas olmaz hem de soğuk uygulamış olursunuz.
Ayrıca eyeliner bence bir kadına en çok yakışan makyaj türü. Eminim çok yakışmıştır, ama inşallah yamuk değildir, kız arkadaşlarımla yamuk eyelinerlı diye dalga geçtiğim çok oluyor. :D
O zaman siteden çıkış yapmanızı rica edeceğim, malum gözler yorulmasın sonuçta telefon/bilgisayar ışınları da etkiliyordur. Buralar bana emanet gözünüz arkada kalmasın :D
Öncelikle beğenip yaptırdığınız için hayırlı olsun, sonrasında zahmetli ağrılarınız olduğu için de geçmiş olsun. :) Yapılacak çok şey yok bence, zaten yukarıdaki paylaşımınız da yapılacaklar listesi mevcut. Biraz dikkat edip mikrop kapmamasını sağlayın bir iki güne geçer sanırım. Tekrar hayırlı ve geçmiş olsun :)
Bir Admin'in sorusuna böyle bir cevap yazarken birazcık tedirgin olsam da yine de düşüncemi yazmadan geçemiyorum.
Hayatımda gördüğüm/duyduğum en ama en saçma/akılsızca işi yapmışsın ablacım. Nasıl takıntıya sahip bir akıl kalıcı Eyeliner ister ki gerçekten akıl sır erdiremiyorum.
Acı için önereceğim tek şey doktor kontrolünde ilaç kullanman olabilir.
Sicak su kaynatip buharini gözünüzü buhara tutun. Hiç deneyen oldu mu bilmiyorum ama bence çok mantiklu şimdi buldum bunu. Ilk deneyimi sizinle yapalim derim.
Sonra vay efenim bu ülkeden neden hiç bilimadami cikmiyor. Üretiyoruz uygulayan yok. Resmen kariyerimle oynuyorsunuz adfh Şaka biyana Gozumdeki arpacigi bu buharla cozmuştum ama sizinki farkli tabi. Doktor harici önerilere kapali olun derim. :) Göz bu, şakaya gelmez. Geçmiş olsun ✋
En İyi Cevaplar