Yves rocher saç ve yüz kil maskesine denk geldim instagramda. Hassas ciltler için tavsiye ediliyor. Beğendim internette boyutu ufak geldi ama mağazada normal maske boyutundaydı. 50₺ fazla mı ben mi cimri oldum anlayamadım. Yves rocher herhangi bir ürün kullanan var mı? Varsa memnun kalan var mı?
Bu arada kart çıkarılırken hediye olarak minik 2 ürün verildi. Tavsiye ederim, hem de her kart bir ağaç dikimi demekmiş🤗
Yüz ve saç maskesi için Yves Rocher kullananlar memnun mu?
Ben yatistirici kremini kullanmistim. Ilk kullandigimda cok degisik bir etkisi vardi hani sanki ilk seferden kizarikligimi yatistirmisti ama sonra bir gun daha krem dahi bitmemisti her zaman yaptigim seyleri yaptigim yuzum daha da kizardi. Yandi. kizarikliklarim yaraya donuyordu. yikayip bildigin arko surdum, gecti.
Yves Rocher'in bir çok ürününü kullandım. Saç için çıkardığı şeyler cidden kötü. Sampuanlari berbat bir kere. Kil maskesi de aynı şekilde. Tonik, peeling, temizleme jeli bunlar bende sivilce vs yarattı. Tek sevdiğim ürünleri o guzelim parfümü, günlük nemlendiricisi ve dudak nemlemdiricisi
ınternette bıraz araştırabılırsın cogu aynı zaten bıldıgın yosun camur gıbı gelebılır sıze bı kıvamı o kıvama getırıp yuzunuze surebılıyosunuz siyah noktalar vücuttaki zararlı toksin maddelerı vardır onların gıderılmesınde falan baya bir yardımcı oluyor ve cıldınızıde koruyup gencleştırıyor dıyebılırız :D
Nemlendirici alırken çok zorlanan biriyim, cildim kolay emmiyor ve sivilce çıkartabiliyor, Hydrovegetal kremini kullanmaya başladım, normalden karmaya dönük bir cildim var muhteşem bir ürün, cildime ipeksi bir dokunuş bırakıyor, ve izlerime iyi geldiğini gözlemledim. Kesinlikle öneririm
ben de yves rocher nin 3 ürünü var hassas ciltler icin cıkardıgı bir serisi var günlük bakım kremi, temizleyici tonik ve bakım sütünün oldugu. hic memnun kalmadım cok etkisiz 3 ürün yani ürün tanıtımında beklentiyi cok yükseltiyorlar ama cidden cok zayıf 3 ürün.👎
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
biraz fazla ama yapacak birsey yok. ayrica her denilene inanma agac falan hikaye cok agaclari dusunuyorsa kagit israfi yapmaz brosur basmazlr hic
En İyi Cevaplar