Ne kadar sürersem süreyim cildim yine kuruyor. Öneriniz var mı?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne kadar sürersem süreyim cildim yine kuruyor. Öneriniz var mı?
Bu içerik bir iş birliğine aittir.
Selaaam yeni bir ürün keşfettim: L’Occitane Shea Butter serisi 🎉 Cildimi inanılmaz nemlendiriyor ve yumuşacık yapıyor. Onunla cildim capcanlı ve ışıl ışıl oluyor. Denemeni öneririm.
Huhuu selammms. 🎉 Sana yepyeni bir öneriyle geldim. Severek kullandığım ve çok memnun kaldığım Hobby Nemlendirici Krem Serisi şu sıralar benim favorim. 💗
Cildim çok hassas ve çok çabuk kuruyan bir yapıya sahip. Hobby Nemlendirici Krem Serisi ile tanıştıktan sonra cildimin canlandığını görmek beni çok mutlu etti. Hobby, cildimi besledi, cildimin kaybettiği nem oranını düzenledi. ❤️❤️❤️

Kuru ve yıpranmış ciltler için yoğun nemlendirici özelliğe sahip olan Hobby kremlerini gün içinde her fırsatta kullanıyor ve cildimin daha yumuşak görünmesini sağlıyorum. Hobby kremlerinin içeriğinde bulunan shea yağı, hindistan cevizi yağı ve avokado yağı ile cildim hem misler gibi kokuyor hem de taptaze oluyor. 🧚♀️ 🌟

Gün içinde cildimin kuruduğunu hissettiğim her an ihtiyacım olan nemi Hobby Hindistan Cevizi Yoğun Nemlendirici Krem ile sağlıyorum. Etkili formülü ile cildime ipeksi bir yumuşaklık katıyor. Uyumadan önce de Hobby kremlerini sürüyor ve tüm gece rahat bir nefes alarak mışıl mışıl uyuyorum. 🤲 😶🌫️

Hobby kremlerinin kendine has kokusuyla cildim muhteşem kokuyor. Kremi cildime sürdüğüm her an, kokusu etrafımdaki herkesin dikkatini çekiyor. Soğuk havalarda kuruyan cildime yoğun nemlendirme sağlıyor ve bakım yapıyor. Hobby kremlerinin emiciliği sayesinde sürdükten kısa süre sonra elimde veya vücudumda kalıntı ve izden eser kalmıyor. Giysilerimi rahatlıkla giyiyor ve telefon ekranına dokunabiliyorum. 💘
#HobbyYoğunNemlendiriciKrem’i duş sonrası bakım rutinimde tüm vücuduma uyguluyorum, ellerim kuruyunca sürüyorum ve rahatlıkla storyleri kaydırıyorum. 🤳Ayrıca Hobby kremlerini pul pul dökülen dirsek bölgelerimde de kullanıyor, cildimin kurumasını önleyerek yoğun nemlendirme sağlıyorum. 🌟 Bir kremde aradığım tüm özellikleri barındıran Hobby benim tek tercihim oldu, Hobby nemlendirici krem serisini deneyerek ne demek istediğimi çok daha iyi anlayacaksınız. 💫 😍
Benim de cildimde aşırı kuruluk vardı ve ne sürsem emerdi ama nemlenmezdi. En sonunda cildiye gittim ve beni başka bir alana yonlendirdi başka bir şey yüzündenmiş bu kuruluk.
Senin de cildiyeye gitmeni öneririm.. bir
şimdi bazı vücut tipleri vardır ne sürersen sür tekrar kurur bunun için nemlendiricilerin yanında birazda yağlı yiyecekler kuruyemiş özellikle fıstık yemeni öneririm. vücuttaki yağ azalınca kuruma daha erken gerçekleşiyo
Cevap
23Cevap
Ziaja keçi sütlü olanı önerebilirim.
Bunun yanı sıra katı sabunları da önerebilirim olabildiğince temiz içerikli olanlar elbette.
Eyüp Sabri Tuncer.
Açıkçası Dove, Neutrogene gibi markalar yerine bu tarz markaları seç derim. Avrupalı markalar yerine Asya ve yerli markaları tavsiye ederim.
Benefit ve lancome kremleri çok güzel. Tavsiye ederim.
İnşaatçı kremi diye geçtiğini yeni öğrendiğim arko diyorum. Ellerim ve yüzüm kış aylarında öyle kuruyordu ki.. Ellerimin çatlayıp kanadığı oluyordu, yüzüm de beyaz beyaz görüntü oluşuyordu. Arko hepsine iyi geldi. Ama zeytinyağlısı değil normali😌
Öncelikle vücudunun yeterli miktarda nem almasını sağlamalısın nemlendirici kullanacağın son şey olsun çünkü nemlendirici cildinin en üst tabakasını nemlendirir sadece içerisi yine kuru kalır yani öncelikle bol miktarda şu tüket krem onerisi: diademine hydratant protecteur ph5 soin de jour (pembe bir kutusu var)
Neutrogena norveç böğürtlenli bakım kremi. Ben kuru ciltler için olanı kullanıyorum. Kokusu ve besleyiciliği iyi.
Kielh's ürünlerini tavsiye ederim
Nemlendiricisinden de memnun kalırsın
Dalin , Bebek yağı var çok güzel dene bence krem gibi.
Topicrem
Caredolin biraz fiyatlar uçuk ama kremler de iyi
farmasi sea teraphy'den ben çook memnunum öneririm :)
Neutrogena kullanıyorum. Sana tavsiyem nemli cildine sür kremi.
Ben belle femme markasına ait Nem Nombası krem kullanıyorum içinde shea yağı, jojoba yağı ve dpanhenol var. Annemde, gül özlü yüz kremi var aynı markanın onu kullanıyor. Cildinin neye ihtiyacı olduğuna bağlı olarak değişiyor.
Şu norveçli balıkçıların kullandığı krem varya ondan al
Neutrogina'nin mavi bir cilt kremi var o cok iyi :)
Bütün kremlerib amacı nemlendirmek değil mi ya ben mi yanlış biliyorum
Neuregena hydra boost
lancome gri kapakli :) ismini unuttum
Ducray Dexyane Emollient tavsiye ederim. Cildinin çok iyi nemlenmesini sağlar, Cildi yumuşatır istersen alabilirsin
bioderma atoderm serisine bak
Eğer kremle çözülecek bir şeyse bepanthol
Sebamed kullanıyorum memnunumda açıkçası..
Ersağ çörek otlu krem kullan
Neutrogena ve loreal kremleri
cera ve markasını öneririm
Nivea baska da bilmiorum.
dove kullanıyorum genelde
Dove kremler iyidir sjsj
Marks ent sipensır kremi olabilir kız ayool
Vücut için mi?
Yüz icin özellikle
tuborg gold
Nutrucina var yazilisini bilmiyom ama memnunumm
vazelin al sür...