erkeklerdeki kare yüzün çekiciliğini yıllar önce kendim tespit etmiştim (di caprio kafa şekli gayet hoş durur.. benim kafa yapımda o şekilde.. erkek kardeşim rihannanın ki oval ben yumurta kafa derim ona benzer :D ) .. bayanlarda da megan ı çok beğenirim bence çok güzel tespit
Benimde oval oval yüz tipi sanırım biraz yuvarlak birazda uzun olanlar mı oluyo onu anlayamadım ama oval biçimdekiler daha şanslı oluyormuş sanırım her türlü saç modelinin yakıştığını duymuştum ama ben daha çok yuvarlak ve küçük yüzüm olsun isterdim 😏
Saçmalık. Tabi birileri bir şeylerle zaman geçirecekte. Muhabbetin saçmalığından ziyade kalp yüzlü diyor yarısı boş, sadece yüze kalp çizilmiş aynı şekil yuvarlak dediği yüzde şapka olmasa bildiği dikdörtgen.
Çalışınca, tembellik etmeyince nasıl uzanıyor? Formülü varsa söyle bana da :/ Yani yüzünce, basket oynayınca falan mı? Ben 1.60 bir erkek olarak, 20 cm ihtiyacım var dhdfdj
Vallahi genlerde yoksa, uzamazsın bence Kimisi evde yatıyor ama 1.90 oluyor :D Çünkü o genlerinde varmış Neyse artık, soru sahibi kızmasın Meczup abla, sağ ol bilgi için :D
En İyi Cevaplar