Adriana Lima Türkiyede cok övülüyordu bu Kadinin Vücudunda ben güzel bisey görmüyorum... Ne Kivrim var ne Et ne Popo... Gercekleri daima konusurum daimada konuscam :-/Assagda bide mavi bikinili Ebru Polatin Resmini yükledim. Zayifda olursa Ebru Polat gibi kivrimli diyorum...
Sizcede Ebru Polatin Fizigi Adriana Limadan binkat daha güzel degilmi bence öyle? Bana sorulursa Adriananin Yüzüg güzel Fizig dgl?
Adriana Lima da zaten fizik denen bişey yok ki ben onu canlı gördüm Dubaide tahta kurusu gibi memesiz kalçasız bişey. Amerikada aşırı zayıf kadın furyası var böyle kadınlar güzel görünüyo. Bir de Adriana esmer ama okyanus mavisi dikkat çekici gözleri var aslında onun yatta resimlerine bakarsanız fizik falan yok. Türkiyede çok kızda var öyle zapzayıf fizik. Ben şunu iddia ediyorum Adriana Lima Türkiyenin bir köyünde Türk köylüsü bir kız olsaydı kimse yüzüne bakmazdı. Anadolunun köylerinde ondan güzel ne kızlar gördüm ben. Bizim köyde bile en az 20 kız gösteririm Adrianadan güzel. Türk erkeklerinde yabancı ve orasını burasını açan kadın zaafı var ne kadar çok tenini gösteriyosa kadın o kadar güzeldir zihniyeti.
Helal olsun gercekten müthis gözemlemissin. Kesinlikle katiliyorum sana. Ben cok daha güzel Kizlar gördüm sadece Türk diye hic kimsenin Umrunda degil ben avrupadanim ve Adriana Adriana diyorlar Türkiyedekiler Cevresinde Adrianaya 1000 ceken Kizlar var ona idare eder Muamelesi yapiorlar. Cok Salaklar ya :D
buarada Yüzünde cok güzelmis Gözlerin ne renk senin cok hos duruyor ve güzelligin kadarda zeki bir Kiz oldugunda belli :) Hersey aynen yazdigin gibi...
Bir de göz eskimesi denen bir olay var. Hep aynı tip kadın göre göre artık gözüne güzel gelmiyo. Ben Rusyada 15 sene kalıp rus kadınını artık beğenmeyen Türk kadını daha güzel diyen bir adam tanıyorum gayet de bunu samimi bir şekilde söylüyo. Şimdi düşün Türkiyede 100 kişiden 3 tanesi sarışın 97 tane siyah saçlı var. Bir gün dışarı çıkıyorsun 500 siyah saçlı ama sadece 10-15 sarışın kız görüyosun ondan sarışın güzel diyosun çünkü nadir. İsveçli bir arkadaşım var Marcus bu çocuk her seferinde kapkara bir sevgili yapardı en sonunda da ni Hintliyle evlendi zaten. Onun ülkesinde de günde 500 tane sarıkafa gördüğü için esmer dünya güzeli geliyo ona da. Ben ankarada ne güzel kızlar gördüm Türk erkekleri gözünün ucuyla bile bakmıyo. Çünkü anasından doğduğu günden beri Türkiyede ve hep Türk kadını görmüş :-D Değişik ve az olana yöneliyo
Bu Ebru Polat tipinde kız Ankarada gün içinde 500 tane görürsün ama Türk erkeğine güzel gelmiyo işte. Oysaki Türkiye deyince hep derler ki yemekleri ve kadınları güzel ülke. Şimdi bunu gel de anlat anlamıyolar
ya bak ben sana bir Örnek verim ben dogal kumralim biraz koyumsu kumral... Almanyada yasiyorum Sacimi siyah yapinca herkez dönüp dönüp bakiyor Kumral halimlede oluyor bu ama siyahsaca herkez daha cok bakiyor cünkü cok siyahsac yok cekememezlik cok oluyor bbasedemiyorum ondan dogal rengime döndüm. Anlatmak istedim su burdada siyahsaci cekemiyorlar cünkü hic yok senin deyimine gelince banada sarisin Kadin hic cazibeli gelmiyor uzun siyahsaca bayiliyorum Bayanlarda ve erkeklerdede öyle seviyorum esmer... Burda okadar sari görüyozki burdaki Türkerkeklerine sordummuydu Hayalindeki Kadin nasil hep uzun siyahsacli diyorlar hepte baliketli seviyorlar baliketli Konusunda buranin Türkleride ayni... Ama Burda sariyi okadar görüyozki Insana hic cekici gelmiyor asiri var cünkü 100de 90i sari...
Zevksizliğin zirvesi..:) Adriana'nın vücudunun düz olduğunu düşünenler ya KimKardashianvari vücutları beğenecek kadar zevksizler ya da görme bozukları var. Etli ve yağlı olmayı "kadınsılık" olarak kabul eden zihniyet lütfen 124 kiloluk modeller gibi olsun ve erkeklerse de onlarla olsunlar, bizi gerçekten estetik zevke sahip olanlar olarak yalnız bırakın:)
En İyi Cevaplar