Saçlarının aşırı dökülmesi demir eksikliğinin de belirtisi olabilir. Kendi kendine birşeyler kullanma, bence bir hastanede demir seviyeni kontrol ettir. Geçmiş olsun.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu organik bir çam terebentin degilki, çünki fabrikasyon , kimyasal içeriyor, peki asıl neden ne? saçlar neden dökülüyor, moraliniz neye bozuk ve sıkıntıların nedir?
siz anlatayım , her şampuan ya da bu içerikte olan içerigi Sodium Laureth Sulfate içerir sonuçta bir fabrikada ya da tesis de dolum yapıldı degilmi içerigini bana atın lütfen ve her şampuanın içinde Sodium Laureth Sulfate vardır sadece aroması farklıdır, kiminde çam aroması kiminde nane aroması vardır şampuanı özdeşlen madde Sodium Laureth Sulfate dir, para pen ve alkol , boya içermeyen maddeler kullanın kadın larda saç dökülme nedenlerin en başında psikolojik nedenler yatar, size elma sirkesi ve sarımsak ya da yumurta akı kürü tavsiye edebilirim
Ana Sayfa > Saç Şekillendirme > Sorular > Arkadaşlar saçlarım aşırı döküldüğü için çam terebentin yağı aldım. Ama sahte olmasından korkuyorum. Bir bakar mısınız?
En İyi Cevaplar