D vitamini kemik sağlığı açısından çok önemli. Aynı zamanda kalp hastalıklarına karşı da vücudumuzun daha dirençli olmasını sağlıyor. Faydaları bununla sınırlı değil elbette :) Saç dökülmesinin önüne geçiyor ve cildin sağlığını kontrol altına alıyor. Cildiniz daha parlak, daha pürüzsüz görünüyor. Yalnız dikkatli kullanmak gerekiyor, vücuda ihtiyacı olandan fazla alınan D vitamini kalp ve böbrek hastalıklarına davetiye çıkarıyor.
D vitamini damla saça sürülür mü?
D vitamini damla saça sürülür mü?
D vitamini saçların daha parlak görünmesini sağlıyor, saç dökülmesinin önüne geçiyor ve bağları kuvvetlendirerek saçları onarıyor. Peki Devit-3 saça sürülür mü? Bazen vücudumuzda yeterli vitamine sahip olsak da saç problemleri yaşayabiliyoruz. Böyle durumlarda ampul vitaminleri direkt olarak saçlarımıza uygulayabiliriz. Ben maskeler içerisinde kullanmanızı tavsiye ederim.
Zaten halihazırda kullandığınız bir saç maskesi varsa, içerisine 1 ampul d vitamini ilave edebilirsiniz. Yoksa da evde hazırladığınız doğal saç maskesi malzemelerine d vitamin ampul ekleyebilirsiniz.
D vitamini saça sürülür mü? D vitamini içeren doğal saç maskesi tarifi!
Malzemelerimiz: 1 Yumurta 1 tatlı kaşığı yoğurt 3 damla badem yağı 1 D vitamin ampul
Uygulama aşaması:
Tüm malzemelerimizi bir kap içerisinde iyice karıştırıyoruz. Elde ettiğimiz karışımı saçlarımıza güzelce uyguluyoruz. Bekletme süresi 30 dakikadır. Yumurta, yoğurt, badem yağı ve D vitamininden gelen güzellik duruladığınız an saçlarınıza yansıyacaktır :) Saçlarınızın daha parlak ve daha yumuşak olduğunu fark edebilirsiniz. Ben yumurta kokusundan haz etmiyorum bunun için içerisine lavanta yağı da damlatıyorum dilerseniz siz de öyle yapabilirsiniz.
D vitamininin saça faydaları nelerdir?
D vitamininin saça faydaları
D vitamini eksikliği saçlarda dökülmelere yol açabilir.
D vitamini saçların daha canlı, parlak görünmesini sağlar.
Saçlarda nem oranını dengede tutmaya yardımcı olur.
Bağları kuvvetlendirerek, saçların onarılmasına destek olmaktadır.
D vitamini direkt yüze sürülür mü?
D vitamini direkt yüze sürülür mü?
Yüzde özellikle E vitamini kullanılıyor. Çünkü cilt yenilenmesine destek oluyor ve cildin daha enerjik görünmesini sağlıyor, yorgunluk izlerini siliyor. Fakat elbette D vitamini de yüze uygulanabilir. Dermaroller ile gözeneklerinizi açtığınıza emin olduktan sonra, D vitaminini masaj hareketleriyle yüzünüze uygulayabilirsiniz. Ancak önerim E vitamini ampulüdür :)
D vitamini ni benim arkadaşım yüzüne sürüyor kırışıklara iyi geldiğini söylüyor, hiç bir yan etkisini de görmedi D vitamini sonuçta bir hormon faydası olabilir.
hayır beni yanlış anladınız ya da ben anlatmadım tam ben güzellik uzmanıyım bazı vitaminleri özel bakım olarak kullanıyoruz ama demir ampulu gibi bazı vitaminler alerji yaptığı için kullanmıyoruz ben d vitaminini merak ettim birde b12 vitamini kullanılıp kullanılmadığını merek ediyorum siz doktor musunuz var mı bu konuda da bilginiz
bu tür tıbbi vitaminleri vucudunuzda kullanmak sakıncalı neden dersen, karşı tarafın alerjik durumu olabilir, ters etki istenmeyen olaylar ile karşılaşabilirsiniz, size en güzeli , süt salatalık etkileşimini anlatayım memnun olacaksınız isterseniz
En İyi Cevaplar