Ben senin insnilmaz guzel dedigin zevkine bu mu guzel yuh valla kaslara bak elmacik kemiklerine ve alin bolgesi gercekten bir bayan olarak sen buna guzel diyorsan sen cok fena haldesin
bir tek ben degil bu soruyu baskasi da sosmustu 99% bizimle ayni fikirdeydi. Kusura bakmasin ama kizi 'dünya güzeli' sectikelrinde bana sormadilar acaba bana göre de öylemi diye o yüzden dünya güzeli diyemem
Sacmalamiyorum sen sacmaliyorsun. Bu kizi bir kac senedir taniyorum ve kücükken tatli güzeldi. Artik siradan oldu sokakta bundan güzelleri gördüm ama bu da cirkin degil
kiskanmiyorum dedigim gibi carsiya gittigimde bundan güzelleri görüyorum ayrica dünya güzeli secilen cok kisi oluyor bir tek bu kiz degil ve tüm dünya beginmek zorunda degil bu soruyu gecen birisi daha sormustu orda da yorumlarda hep "kiz güzel ama dünyanin en güzeli degil sokakta daha güzellri var" gibk yorumlar vardi bunu erkekler de yazdi kizlar da
Banane medyanin cahillerinden? Onlar güzel diyor diye illada herkes dünya güzeli demek zorunda degil. Ve sen galiba algilayamiyorsun ben sana dedim ki kiz cocukken güzel ve tatliydi büyüdükce bir özelligi kalmadi diger kizlara benziyor ben her gün instagramda bu kizdan 1000 kat güzelini görüyorum bana göre siradan birisi sen istedigin kadar kiskan bence dünya güzeli degil normal bir kiz.
En İyi Cevaplar