Avon avon vücut losyonu kullananlar memnun musunuz? Hangi vücut losyonunu önerirsiniz? Kalıcığı ne kadar sürüyor? en iyi avon vücut losyonları hangileri?
Avon parfüm vücut losyonları önerileriniz neler, hangisi güzel kokuyor kullananlar?
En İyi, Kaliteli, Güzel Avon Vücut Losyonları Hangileri?
Avon'un en güzel ürünleri parfümleri ve vücut losyonlarıdır. Eşsiz kokuları var ve kalıcığı çok uzun süre dayanıyor. Ayrıca fiyatları da genel olarak uygun oluyor. Her insana uygun vücut losyonları var. Fresh kokuları sevenlere de uygun olanlar var, baharatlı kokuları sevenlere de uygun olanlar var. İlk olarak beğendiğim vücut losyonlarından başlayayım. Avon vücut losyonu kullananlar genel olarak fiyatının uygunluğu, kokusunun güzelliği ve kalıcılığı için kulanıyor.
1- Pur Blanca Vücut Losyonu
Benim en beğendiğim vücut losyonu budur. Parfümü de var bu arada. Fiyatı 30 TL ama indirimde 20 Tl'ye yakalayabilirsiniz. Çiçeksi ve odunsu bir kokusu var. Hafif ve mutlu eden bir koku yani. Kimseyi rahatsız etmeyen kokulardan. İçinde beyaz frezya, ylang ylang ve beyaz çiçek notaları var. Kalıcılığına da 10 üzerinden 10 veririm. Nemlendirici özelliği de gayet iyi. En güzel Avon vücut losyonu bence.
Öncelikle tüm cilt tiplerine uygun bir losyon. Çilek, müge ve sedir ağacı kullanılarak hazırlanılmış kokusu. Hafif şekerli diyebiliriz. Ama öyle abartılı bir şekerliği yok. Özellikle ilkbahar aylarında vücuda çok uyumlu oluyor. Isırılacak kokulardan. Avon parfümlü vücut losyonu kullananlar bu losyondan çok memnun kalıyor. Normalde fiyatı 30 TL ama 20 TL'ye yakalarsın indirimden. Parfümü de var. Onunla birlikte kullanırsanız daha kalıcı ve etkili olur. Avon vücut spreyi kullanan insanlar yanında losyon olarak bunu kullanıyor genelde.
en iyi vücut losyonu avon
3- Avon İncandessence Vücut Losyonu
Sıcacık, yaz aylarını hatırlatan bir kokusu var. Çiçeksi bir kokusu var. Çiçek tarlasında hissedersiniz kendinizi kullandığınızda. Ben çok beğeniyorum bu vücut losyonunu. İçinde beyaz şakayık, orkide ve frezya bulunmakta. Bir koklayan bin kokluyor. O derece güzel ya. Hiç rahatsız eden bir kokusu yok. Nemlendirici özelliği de çok iyi. Gün boyu nemlendiriyor. Fiyatı ise normalde 36 TL ama indirimde 21 TL'ye yakalarsınız. Avon incandessence vücut losyonu kullananlar genel olarak çiçeksi kokuları seven kadınlardır. Bu tarz kokuları seviyorsanız deneyin derim.
avon en iyi vücut losyonu hangisi?
En Kötü Avon Vücut Losyonları Hangileri?
1- Eve Truth Vücut Losyonu
Benim kokusunu pek sevemediğim losyonlardan maalesef. Çok şekersi ve meyvemsi çünkü. Narin şakayık taze nar ve tatlı sedir ağacı notalarından oluşuyor losyonun içeriği. Genç kızlarda çok yaygın kokulardan. Ağır şekersi olması insanı kaçırıyor. Fiyatı 30 TL ama indirimde 20 TL'ye yakalarsınız.
en kötü vücut losyonu avon
2- Avon Femme İcon Vücut Spreyi
Avon femme icon kullananlar genelde meyvemsi kokuları seven insanlar. Bu nedenle vazgeçemiyorlar. Ama bana göre kokusu çok itici. İnsanı rahatsız ediyor. Cazibesi olmayan bir koku. Nemlendirici özelliği de fazla değil. Fiyatı 30 TL ama 20 TL'ye yakalarsınız. Orta yaşlı kadınların tercih ettiği bir koku. Avon vücut spreyi kullananlar bu Femme İcon'dan vazgeçse süper olurdu.
avon femme icon kullanan yorumları
Avon vücut losyonları ile alakalı detaylı kullanıcı yorumları için buraya göz atabilirsin. Umarım beğenirsin.