Avon Viva La Vita kullanan var mı ve losyonunu alacağım kullananlar var mı aranızda? Avon Viva La Vita kokusu kalıcı mı, yorumlarınız neler?Avon Viva La Vita parfüm yorumları
Çok güzel kokusu
Güzel değil kokusu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Avon Viva La Vita kullananlar memnun kaldı mı, nasıl kokuyor?
Avon Viva la Vita parfümü, içerisinde bulundurduğu çiçeksi, meyvemsi ve odunsu kokuları ile yaz mevsimlerini andırmaktadır. Bu koku aynı zaman da ferahlık sunarak, içerisinde bulunan narenciye kokusu ile de hoş bir atmosfer yaratıyor. Bu parfüm genellikle gençlere hitap etmektedir lakin isteyen herkes kullanabilir. Çünkü tende anormal durmadığı için her kadına oldukça yakışıyor. :)
Çiçeksi kokuları seviyorsanız bu parfüm tam da size göre. Enerjik, romantik, cıvıl cıvıl kadınlarına moduna çok uyuyor. Favori Avon parfümümdür. Bu tarz çiçeksi kokuları çok severim. Günlük hep bunu kullanıyorum ve gayette memnunum. İçinde pembe elma, sandal ağacı ve mimosa çiçeği var. Mimosa nefis kokan bir çiçektir. Parfümlerde de sık sık kullanılır bu nedenle. Bu parfümü ne zaman kullansam çevremdekiler "muhteşem kokuyorsun parfümünün adı ne?" diye sorarlar. Bu arada sadece çiçeksi dersek parfüme haksızlık etmiş olurum. Ayrıca hafif meyvemsi ve odunsu bir kokusu var. çiçeksi kokusu biraz daha ağır basıyor ama diğer yönleri de kendini çok hissettiriyor. Her yaş kadının kullanabileceği nadir parfümlerdendir. Avon Viva La Vita parfüm yorumları bir göz atarsanız eğer hep kokusundan bahsederler. Çünkü kendini çiçek bahçesi içindeymiş gibi hissettiren bir parfümdür.
Kalıcılığından bahsedelim biraz. Emin olun çok rahat 48 saat kalıyor kokusu. Bu konuda hiç sorun yaşatmadı bana. Parasını hak etmeyen, kalitesiz, kıytırık bir parfüm değil yani. Sabah evden çıkmadan önce hem boynuma hem kulak arkama hem de bileğime sıkıyorum ve bütün gün kokusu benimle kalıyor. :)
Avon Viva la vita parfümü kokusu nasıl?
Avon Viva La Vita Fiyatı Ne Kadar?
Öyle maaşınızı bırakacağınız bir fiyatı yok. Çok uygun bir fiyata satın alabiliyorsunuz. Bu parfümün bu fiyat konusundaki uygunluğunu da çok seviyorum zaten. Fiyatı normalde 145 TL ama indirimde 99 TL'ye satın alabilirsiniz. Fiyatını soran arkadaşlarıma fiyatını söyleyince şoka giriyorlar. 900 TL falan vardır diye tahmin ediyorlar hep. Fiyatına göre çok çok kaliteli bir parfüm. Şiddetle öneririm hepinize. Avon Viva La Vita kullananlar iyi bilir Avon bu parfümünde yüksek zamlar asla yapmadı. Fiyatı her zaman bu civarlardaydı. Bir gün stoğu kalmayacak diye çok korkuyorum gerçekten. :)
Avon viva la vita fiyatı ne kadar?
Avon Viva La Vita Parfümü Nerelerde Satılıyor?
Avon satış temsilcileri var. Her yerde var bu temsilciler. Onlardan biriyle iletişime geçerseniz kolaylıkla satın alabilirsiniz. Ayrıca Avon'un kendi sitesinden de satın alabilirsiniz. Trendyol, Hepsiburada gibi büyük alışveriş platformlarında da Avon ürünleri satılıyor. Sizin için baktım zaten. Viva La Vita Trendyol'da da satılıyor. İndirim zamanlarında kapın derim. Pişman olmazsınız. :)
Avon viva la vita parfümü nerelerde satılıyor?
Avon Viva La Vita Vücut Losyonu, Vücut Spreyi Nasıl?
Avon Viva la Vita parfümünün bir de dillere destan vücut losyonu var ki kullanmayan bin pişman. Ben her duş sonrası bu vücut losyonunu kullanıyorum ve ayıptır söylemesi güzel kokudan dolayı kendimi ısırasım geliyor. 😍 Muhteşem bir nemlendirme özelliği var. Kuru cildimden çok yakınırım normalde ama Viva la Vita sağolsun gün boyunca nemli bir cilde sahip oluyorum. Fiyatı ise 34 TL ama indirimle 18 TL'ye de düşüyor. Ayrıca vücut spreyi var. Ben vücut spreylerini her zaman çok sevmişimdir. bu yüzden Viva la Vita parfümünün tüm setini kullanıyorum. Hoş bir koku sağlıyor ayrıca kalıcılığı gün boyunca sürüyor. Fiyatı ise 37 TL ama indirimle 22 TL oluyor. Bu seti kaçırmayın derim. :)
avon viva la vita vücut losyonu nasıl?
Avon Viva la Vita parfümü ile alakalı detaylı kullanıcı yorumları için buraya tıklayabilirsiniz. <3
Avon temsilcisi olduğum zamanlarda birçok ürününü denedim :D Neredeyse tüm satışı kendim için yapıyordum. Avon parfüm için yorum yapmam gerekirse; bazı parfümleri çok kaliteli ve hoş kokulu.
Avon Viva La Vita parfüm için çok güzel olduğunu söyleyebilirim. Odunsu, çiçek ve meyve kokularının birleşiminden oluşuyor. Kafası karışık olup, seçim yapamayanlar için güzel olabilir. Kalıcılığı güzel, en sevdiğim yanı ise ağır olmaması. Parfümlerde ağır kokuları sevmiyorum, daha çok ferah olmalı.
Avon parfüm önerisi isteyenler için de bir önerim var;
Avon premiere luxe parfümü ilk olarak alışverişimde gönderilen deneme ürünü sayesinde kokladım ama bayıldım :D Sonra hemen aldım tabii. Gardenya, Manolya ve Yasemininin muhteşem birleşiminden doğan eşsiz bir koku. Herkesin koku zevki farklıdır tabii ama bir koklayın derim :)
Az önce kullandim bu ksdar tesadüf olur. Bende kokusunu bilmeden denemek amacli bir hafta önce sipariş etmistim. Cok begendim tam bir yaz kokusu. Parfumunu fakan denemedim ama losyonu guzel meyveli hafif bir koku
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
0
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kokusu çok güzel. Tepe notalarda elma, mandalina, portakal, pembe greyfurt; kalp notalarda gül, mimoza ve manolya; dip notalarda da vanilya, sandal ağacı ve kaşmeran bulunur. Çok tercih edilen bir parfüm. Vücut losyonu da çok güzel bu kokunun, ama çok fazla kalıcı değil.
Daha kalıcı bir Avon parfümü tavsiye edeceğim. Avon Life Colour by Kenzo Takada. Nilüfer ve menekşe notalarının bulunduğu bu parfüm çok kalıcı ve çekici bir kokuya sahip. Kenzo Takada kalitesi burada da fark ediliyor.