Acnelyse yuzumu domatese cevirdi?

Merhaba arkadaşlar
Yüzüm pütür pütürdü ve yanağımda sivilce izleri vardi birazcik, bende acnelyse kullanmaya basladim 3 gun kullandim hersey cok normaldi boyle yuzum yavastan soyuluyoruldu dun sabah boyle yuzum yanmaya basladi ogleye dogru kipkirmizi oldu ve Şu an hala kirmizi yanaklarim bende bugun hametan sürdüm yüzüme ne yapmam lazim bu kirmiziliklar gececekmi leke felan kalirmi
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaslar yuzum normale döndü 2 gündür size neler yaptigimi anlaticam belki başına böyle birsey gelen birine bir yardimim dokunur. yüzüm böyle gerildi ve kabuk bağlamış gibi bir hal aldi agzimi hareket ettirdigim an ağrıyordu nasil anlatsam böyle kil maskesi yapariz kuruyunca yüzümüz cok gergin olur ya aynen oyleydi ben surekli hametan kremle nemlendirdim ve yikarkende dove sabun kullandim gece yatarken sabah yüzümü yikadiktan sonra hep surdum boyle kabuklasir gibi oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Ve bir çılgınlık yapip yüzüme soyulabilen siyah maske surdum amacim deriyi soymakti kurduktan sonra yavaşça maskeyi soydum yanagimdaki o kabuklanmış deride soyuldu yani boyle tertemiz oldu sonra yine hametan kremle nemlendirdim Şu an yuzum normale dondu cok hafif bir kizariklik kaldi o da cenemde sanirim 2 gune tamamen gecer
Acnelyse yuzumu domatese cevirdi?