Türk kızlarından daha güzeller göbek yok Dürüstçe söylemek gerekirse Bayan olmama rağmen çok tatlı olduklarını söyleyebilirim

Hepsi aynı model cekik gozlu kizlar nasil başka bir ırktan güzel? Türklerden de kötü çıkar ama güzel olanları japon kızı en güzeli bile yanından gecemez.
Senden daha güzel oldukları kesin ama😁
Ayriyetten tipin o kadar kötü ki fotograf koymaya bile ozguvenin yok hic konusma istersen hele ki slovenya nin bir yuz mankenine bunu diyosun. Gerci bunları begenenden ne goz zevki beklersin. Eminim bunlar gibi cocuk bedenli tifil itici suratli biseysindir ondan böyle savunmaya gectigin belli. ;)
Yok bebeğim nazar değmesin diye koymadım ikinci her sanal alemde fotomu koyup senin gibi servis etmiyorum o bana Özel aşkım hadi ikile yoksa seni öyle bir yere koyar mahalledeki Abazalar seni görmeyince deliye dönerler
Kaşıntın tavan yapmış senin
Adres versene sen bana özelden
Ozelin açık mı
2 Exper olmam lazım yazamıyorum İstanbul'da misin
Bebeğim adres veriyorum kes trasi kafam süper zaten Kadıköy rihtima gel bekliyorum
İşte gel çak bekliyorum dovmeni istiyorum sende bir nebze cesaret varsa sende bir nebze namus varsa sanaldan delikanlılık yapanın Tenhada Affı yoktur
Bunlar estetikli ve makyajlı olanlar.
Hepsinin gözü çekik makyajsız çok küçük
Bunun japon degil cinli oldugumu soylememe gerek yoktu bence ama neyysseee
Melülse iyide konuşmaya başlayınca dünyası başına yıkılıyor insanın
Bence çirkinler kız ayool
Cevap
11Cevap
Türk kızlarından daha güzel olduklarını düşünmüyorum.
*Gecen bol olsun.*
Sen iyi misin ya 😂 çoğu estetik, ayrıca geneli kilolu zaten.
Japon degilde Kore kızları cok güzel erkeklerini demiyorum bile
Güzeller ama cinsel performansları zayıf bamya Yemeği seven milletten ne beklenir
beyaz tenli zayif iri goguslu olanlari cok tatli 😀
çok tatlı ve güzeller
evet güzeller maşallah :)
Dar, ıslak ve güvenilir.
Bence de çok tatlı bunlar
dar sımsıkı oluyolar ama geneli kıl bırakır
2. Güzel sadece
Oyuncak bebek gibi
Nesi tatlı
Pis oluyolar
harıkaaaaaaaaaaaaaaa
Kıllı olur bunlar