Büyük aşağı doğru olan burnu çıkık burun delikleri ve burnu ile dudakları arasındaki mesafenin erkekler gibi uzak oluşu , at gibi gülüşü resmen güzel demek için 100 photoshop yapmak lazım ve de makyaj
Herkesin beğendiği Khaleesi'nin (Emilia Clarke'ın) gerçek photoshopsuz yüzü hala güzel bulabilecek misiniz?
Bu kadar kıskanç ve kompleksli olmamalısınız bence, emilia çok güzel bir kadın ve eminim ki her haliyle sizden bin kat daha güzeldir.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sende bu kadar bilip bilmeden konusma bence emilia dan cok cok guzel olabilirim her ikimizide Allah yaratti sonucta benim daha guzel olma ihtimalimi de unutma bence. Ayrica cok guzel bir kadinda degil orta guzellikte herkezin gorusu farklidir ve ben guzel olmadigini dusunuyorsam kompleksli degil farkli goruslu olurum senin dusunce yapinda var bir gariplik
Bu kadar kıskanç olmayalim lütfen. Güzellik yaşla sınırlı degilki 😊
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet değil miranda kerr gibi mesela kadın hala 20 duruyor ama emily bildiğin 45 duruyor o ne kırışıklık ve kısa boyluluğun verdiği yanlardan geniş pigme bir surat burun aşağı kayık pmcvariety.files.wordpress.com/.../...a-clarke.png yakından bak
evet değil ne kadar güzel olan kişiler var miranda kerr den tut adriana vs. kadınlar emilia dan yaşlı ama daha genç duruyorlar ve hatta şimdi kendall jenner falan kusursuzlar ama bu kadına takmışlar güzellik anlayışları ne çözemedim
hayır şaşırıyorum sadece insanlar nasıl miranda kerr vs. değilde bu kadına taktı ve işin garibi Khaleesi yi canlandırmadan önce kimmse takmıyordu kızı ozaman niye beğenmiyorlardı. beğenenlerin hepsi genç kadın gösteriyor 40 yaşında yakından bak az çevrende bundan güzel hiçmi kız görmedin az doğruyu söyle bu fotoya tıkla ve yaklaştır bundan güzel kız görmedinmi harbiden yuh derim pmcvariety.files.wordpress.com/.../...a-clarke.png
Tamam haklısın bundan kat kat güzel kızlar var. İnsanların bunu sevmesinin sebebi dizideki saç rengi ve tatlılığı sempatikliği... Gerçek hayatta güxel olmadığı doğru ama çirkin de değil yani 🤔 Gerçek kişiliğine benim ilgim var mı? tabi ki de yok ama hayranlarını bilemem 😅
eminmisin gözün bozuk sanırım yakından bak şu fotoya pmcvariety.files.wordpress.com/.../...a-clarke.png burnu aşağı doğru hemde aşırııı aşağı, yüzü kırışıklıklarladolu oysaki daha 30 yaşında ama miranda kerr daha büyük olmasına rağmen bebek gibi hadi onu geçtim 1.55 olmasının verdipi kısalıktan dolayı yanlardan geniş pigme bir suratı var resme bakarsan dediklerimin doğru olduğunu anlarsın inkarmı edeceksin burnu yukarı kalkıkmı diceksin kırışıklık yok mu diceksin bir git ya miranda kerr daha büyük ama yanında taş kalıyo bu asıl kezban ötesi burun zaten komedi
bu attığım fotoyu yakınlaştırdığın halde hala beğeniyorsan 19 yaşında ve teyzelerden hoşlanıyorsun demektir 40 yaşındakilerden hemde kadın 40gösteriyo yuh derim harbiden miranda kerr desen tamam ama bu ..
sen git annelerden hoşlan mal bücür kırışıklık hayranısın heralde dime kadının burnu ağzında lan senin gibi kekolar ancak böyle teyzelerden hoşlanır zaten miranda kerr senin neyine kesin çok çirkinsindir sen yüzüne bakılmıyordur burnun büyüktür oyüzden algılayamıyorsun çirkinsin belli yani zorlama yakışıklı olamazsın bir saatten sonra zavallım
mal ergen seni ağzı bozuk yetiştirilmiş keko serseri çocuk hocaların sevmediği serseri evlat seni kadın 30 yaşında ama 45 gözüküyo mal. adriana lima 40 olcak nerdeyse ama bir kırışıklığı yok çirkinsin işte çirkinlerin göz algısı bozuk olur çirkin ağzı bozuk serseri keko git bali falan çek sen mezarlıkta bu küfürlerle ancak oraya yakışırsın hiçbir mesleğin yoktur üniversite kazanamamışsındır eminim bir hiçsin sen
Ytu makine okuyorum senin gibilerini cok sktim attim allahin kezbani anca oradan cemkir kezbansin hemde ulkenin en gerizekali kesimini temsil ediyosum he inanmazssan bana adresini ver evinde severim heryerde hayatini bitiririm cirkin oldugumu bir hic olmadigimi gorurusun allah askina ozelden yaz insanlarla klavyede konusmak cok kolay annenin soyuna kadar severim seni kezbannnnnn
evet tabikide makine okuyacaksın en düşük puanlı bölümlerden biri.. okadar salaksınki herşeye celalleniyorsun beynin çok az gelişmiş kolay kışkırtılırsın sen beynini az geliştir ya bu ne çocuk gibi böyle. ayrıca madem hava atıyoruz bende üniversiteyi bitirdim şu an yüksek lisansımı yapıyorum hemde senin gibi düşük puanlı bir bölümde değil zekanı geliştir az rezilsin.. sınıfta bir kız emilie clarke ı beğenmiyorum dese sınıfın ortasında küfürmü etcen kıza mal sanane beğenir beğenmez sen ne serseri çıktın ya sınıftadamı böyle yapıcan hemde üniversitede sanki çocuk lisede ya bu nası zeka
Ikile kezo klavyeden kolay ac siralamaya bak seni 3 e katlarim sen uni okumak icin okuyosun 5 seneye gidip birinin parasini yiyip evde olumu bekliyceksin yrrak ye para al kole orspu iste ama nikah var oyle bir hayatin olucak senin gibiler bu kafada cunki hadi yol kezoya
ilk olarak salak senden yüksek bölüm okuyorsam diyosam okuyorum inanıp inanmamam umrumm bile değil ikinci olarak sende makina mühendisliğini bile okuyacak zeka yok kendini kandır pış pışla zavallının hayalleri ancak burada gerçekleşiyor ne kadarda rezil acınasısın. emilie clarke ı beğenmiyorum diyen herkeze küfür mü etcen sen annen dese onadamı küfür etcen sınıf arkadaşşın dese onadamı etcen benim beğenmemen sana niye batıyo kardeşim annen beğenmeyince ona etcenmi küfür derdin ne senin zakasız
Kudur kezban hayatin bu olucak kedi uzanamadigi cigere mındar dermis simdi kezban oldugunu baska yerde belli et gerilmişsin git sevgiline kendini 2 ellet yalat veya adetini atlat oyle gel yolllll
olum sorunlusun sen cinselliğe takmışsın cinsel küfürler edince ne oluyo ben şuana kadar küfür yazddımmı hayır sen zekanı belli ediyorsun bu şekilde emilie yi beğenmeyebilirim kendi zevkim gelmiş küfür yazıyosun kaç yaşındasın sen ya bu nedir çocuk
asıl sen yol al kendini sadece küfürlerle savunmayı öğrenmişsın biraz pratik yap küfürler dışında münazaralarda insanlar nasıl tartışırlar öğren çok düşük düzey tartışıyorsun çocuk gibi küfür yağdırıyorsun sadece
Kufur degil bu olan bisey sen babasi olmayan birine p i c dersen kufur olmaz yani senden anasi skik bir orspunun evladi oldugun icin hakesiyosun ve kendinde katiksiz bir annenden aldigin orspu ozelligin olsugundan kufure girmiyo gercek oluyo kodumun tatlısı daha yazmak gece gece skicem agzini yuzunu
evet zekasız insan yine konuştu sen küfür etmeden duramıyosun serserisin sen gir bali çek yavrum hadi mezarlık seni bekler serseri. annelere küfür eden şerefsizdir sana diyeceğim tek şey serseri bir şerefsiz olduğun ahlaksız seni. bir anneye küfür ederek kendini belli ettin ahlaksız evlat seni zekasız serseri Allahsız kitapsız bir anneye küfür ettin Allahsız gece gece günah işledin anneme laf uzatmicaktın Allah inşallah bu dediğini cehennemde değil dünyada çektirir sana bu anneme ettiğin kötü söz ile hakkına geçtin onun hem ahlaksızsın hem dinsizsin
Yol al kaşar kezban ikile hadi kudur sen klavyeden guvenin olsa yuzume soylerdin seninu gibileri cok sktik ben sizi bilirim simdi defol allahin kezbani utanc kaynagisin ulkenin
ayrıca senden bir halt olmaz serserinin tekisin zeki moduna girmeye çalışıyo bide mal makina mühendisliğiymiş sen ondanda salak çıktın be. ayrıca kaşar kezban gibi laflardan sıkılmadınmı artık liseli ergenler bile bu kadar kullanmıyo yaylan kekoooo
ayrıca evet güzelim ama yüksek lisans öğrencisiyimde aynı zamanda ve hayat görüşümde daima vardır ve asla küfür etmem hayatımda düzgün bir insanımdır sen ise serserisin sadece
olum senin ablanım lan ben senden yaşlarca büyüğüm daha 19 sun tabi çocuksun ayrıca atarlı bir çocuksun büyük insanlar gibi iki laf kuramıyosun anca şunu yaparım bunu yaparım he tamam yaparsın
ya saçmalama ciddimisin sen bak artık şu olaya bir açıklık getiriyorum ben sadece elin yabancı kızını tip olarak beğenmediğimi söyledim (öznel fikrim sadece) sen anneme kadar küfür ettin bu yaptığınn sence doğrumuydu. ve ayrıca intihar falan gerçekmi diyosun bilemedim ama sana sadece tek bir şey söylüyorum gerek küfürlerin konusunda gerek intihar dedin şimdi Allahın yolundan ayrılma ahlakı bozmaya luzüm yok her tartışmayıda en değerli insan olan annelere bağlamayada gerek yok
Yok biseyler yasadim cinnet gecirdim kendimde degildim hastaligimdan dolayi baglantim koptu hayatla intihara kadar gitti ama bosver herseyde ben hataliyim ozur dilerim yazdiklarimi gorunce utandim kendimden affetmene gerek yok cok utandim erkekligimden analar kutsaldir hemen gidiyorum ozur dilerim defalarca bayan iyi geceler
yok tamam sorun değil her ne kadar annem hassas noktam olsada hatanı görmüşsün özür dilemişsin inşallah içten demişsindir bunları ama benim zaten senle bir husumetim yok olay burda başladı. neyse bu arada sakın intihar falan düşünme kötü şeylerden , kötü anlardan kurtulmanın herzaman başka bir yolu çıkar sadece beklemen gerekir bazen uzun zaman alsa bile hayat bir şekilde rayına oturuyor tabi seni sanal ortamın dışında sinirlendiren ne bilmediğim için kesin yorum yapamicam yinede
Ya kendime zarar veriyorum gecmiste yasadiklarim ukala kizlae aklima geldi bir an kendimi kaybettim su an pismanim umarim hakkini helal edersin nefes alamiyodum su an ilaclarla iyiyim bende ileri derecede kendime zarar verme takintim var yani su an pismanim sana yazcak yuzumde yon kusura bakma tekrardan hayatta zaten pek vaktim kalmadi cok ses var kafamda degisik seyler goruyorum ergenlikten olsaydi keske atlatsaydim...
geçmişte yaşadıklarını boşver unut onları ne geçmişteki bizle şuanki bir aynıyız nede durumlar aynı belki geçmişte olan bir hata şuann olsa aynı şekilde sonuçlanmazdı geçmişle kendimizi hiçbir zaman suçlamayalım eski sen diye düşün onu geçmişi kopar at kendinden. şimdiki sorunlarda sıkıyorsa canını onlarla başetmeninde tek yolu birgün düzeleceğini düşünmektir illaki biticektir sorun yaratan durum sona erdiğinde sende rahatlarsın. ama tabi genel konuştum yani senin canını sıkan olayları bilmediğim için. ama sadece kendine zarar verme düşüncesi geldiğinde seni bu duruma getiren sorunların illaki bir zamanda son bulacağını düşün yeter daha 19 yaşındasın hani düşünsene şu an biz bunları yazarken hastanede sadece rahat nefes alabilmek için bile herşeyini verecek insanlar vardır ve biz şu an nefes alabiliyoruz buna bile mutlu olmalıyız.
Seni uzdugum icin kendimi cezalandirdim bir çivi ile umarim affedersin beni bazen boyle krize girip sadece kendime zarar veriyorum bir bosluk oluyo icime aci ise tek cozun gibi doktorda sadece ilac veriyo baska da bisey yaptigi yok pes etmek uzereyim cok yanlizlikda cekiyorum umarim yakin zamanda umut dogar benim icinde
ya hayır bazı psikiyatrlar sadece ilaç verir ve 10 dkda kişiyi gönderirler öyle yapma sakın onlar başından insan savmaya çalışıyo bazıları tabi hepsi demicem sana önerim psikiyatrdan ilacı aldıktan sonra psikoloğa git 45 -50 dk dinlerler onlar uzunca anlat psikologlar daha çok dinliyor genellikle. ve aklına kendine zarar verme düşüncesi gelirsede bunun yerine hemen kendi kendine terapi yap insanlar bunu yapabilirler aslında yeterince güçlüyüz. seni üzen sebeplere format at resmen küçük sorunları unut gitsin direk sil düşünme, büyük sorunlarda bunu yapman zor olur ama onlardada bunun illaki son bulacağı düşüncesi seni rahatlatır veya varoluşunda sahip olduğun herşeyi farkedip şükredersende mutlu olursun anlık küçük şeylerin tadını çıkar mesela şimdi güzel bir uyku uyuyabilmenin tadını çıkar sabah uyanabilmenin nefes alabilmenin istediğin gibi koşabilmenin tadını çıkar
Beni uzen sebep sana yazdiklarim bosa uğraş zaten sana kendimi acindirmak gibide niyetim yok umarim mutlu uzun hayatin olur iyi geceler ozur dilerim tekrardan
pmcvariety.files.wordpress.com/.../...a-clarke.png yakından bak kırışıklık dolu teyze olmuş bu yaşta bildiğin miranda kerr bundan büyük bir kırışıklığı yok artı ağzına kadar girmiş burnu ve kısa boylu olduğunu belli eden yanlardan geniş pigme bir yüzü var
genç durmuyor tam tersi yaşlı duruyor miranda kerr e bak daha yaşlı ama taş gibi bu kırışıklık dolu yüzü var ağzına giren aşağı doğru bir burnu var ve kısa boyluların sahip olduğu yanlardan geniş pigme biryüzü var
En İyi Cevaplar